Elektrische step (e-step)


Is de elektrische step (e-step) speelgoed? Soms wel, soms niet. Er zijn elektrische stepjes die de 40 kilometer per uur halen, maar ook e-stepjes die een maximum snelheid van enkele kilometers per uur hebben. De laatste zijn speelgoed, de snelle elektrische steppen zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld forenzen of scholieren.

Serieuze e-steps worden gemaakt door bijvoorbeeld Razor, RAM en Pulse, al maken deze merken ook e-steps voor kinderen. Hun meer serieuze elektrische steppen zijn voorzien van een meer krachtige motor en een goede accu. Vooral dat laatste drijft de prijs flink op. Een goede elektrische step kost enkele honderden euro's. Daarentegen heb je speelgoed e-steps al voor een prijs ver onder de 100 euro.

Het "uithoudingsvermogen" van de e-steps is dus een groot verschil tussen een speelgoed elektrische step en een elektrische step die je als forens kunt gebruiken om naar je werk of school te reizen. Wees dus niet te zuinig als je een elektrische step voor serieus gebruik koopt.

Een elektrische step / e-step is namelijk zeer geschikt voor forenzen. Bijvoorbeeld om het laatste stukje naar kantoor, school of huis af te leggen.

Kijk bij Beste E-step Kopen voor de beste winkels om een elektrische step te kopen en voor de top 10 van elektrische stepjes.

Zie ook: Gewone stepjes

Foto: FlyKly opvouwbare elektrische step


Onderwerpen:
Beste e-step, goede elektrische step, electro step, goede elektrische stepjes.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.