Elektrische step (e-step)

Een elektrische step (e-step) kom je steeds vaker tegen. Als speelgoed, maar ook als vervoersmiddel voor volwassenen. Hier aanbiedingen van elektrische steps.

e-step FlyKly elektrische step

Is de elektrische step (e-step) speelgoed? Soms wel, soms niet. Er zijn elektrische stepjes die de 40 kilometer per uur halen, maar ook e-stepjes die een maximum snelheid van enkele kilometers per uur hebben. De laatste zijn speelgoed, de snelle elektrische steppen zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld volwassenen (forenzen), tieners (scholieren) en studenten.

Serieuze e-steps voor volwassenen worden gemaakt door bijvoorbeeld Razor, RAM, FlyKly en Pulse, ook al maken deze merken vaak ook e-steps voor kinderen. Hun meer serieuze elektrische steppen zijn voorzien van een meer krachtige motor en een goede accu. 

Vooral dat laatste drijft de prijs flink op. Een goede elektrische step kost enkele honderden euro's. Daarentegen heb je speelgoed e-steps al voor een prijs ver onder de 100 euro.

Aanbiedingen elektrische stepjes / e-steps

Kijk bij Beste E-step Kopen voor de beste winkels om een elektrische step te kopen. Daar kun je zien wat de elektrische stepjes kosten bij de beste winkels waar je een goed e-step goedkoop kan kopen. Ook vind je daar de top 10 van elektrische stepjes en meer informatie voor het kiezen en goedkoop kopen van je beste elektrische step.

Speelgoed of serieus vervoersmiddel?

Het "uithoudingsvermogen" van de e-steps is dus een groot verschil tussen een speelgoed elektrische step en een elektrische step die je als forens kunt gebruiken om naar je werk of school te reizen zoals de FlyKly opvouwbare elektrische step op de foto bovenaan. Wees dus niet te zuinig als je een elektrische step voor serieus gebruik koopt.

Een elektrische step / e-step is namelijk zeer geschikt voor forenzen. Bijvoorbeeld om het laatste stukje naar kantoor, werk, school of huis af te leggen.


Zie ook: Gewone stepjes

Foto: FlyKly opvouwbare elektrische step


Onderwerpen:
Wat is een goede e-step? Een goede elektrische step? Hier vind je aanbiedingen van goede elektrische steps bij de beste winkels waar je een elektrische step goedkoop kan kopen. Het gaat daarbij zowel om een e-step voor volwassenen als een elektrische step voor een kind.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.