Wobble spel: Spelen met evenwicht

Wobble, roll the hole, is een leuk behendigheidsspel voor jong en oud. De deelnemers moeten experimenteren met balans en evenwicht het balletje in het juiste gat te krijgen.

Wobble spel

Tactiek en inzicht in oorzaak en gevolg is ook van belang. Het plaatsen of verwijderen van de schijven op de rand spelen een grote rol bij het tot een goed einde brengen van dit spel.

Ook geluk speelt een rol. Maar pret bij het spelen staat voorop, en dat zal je volop hebben als je met een groepje Wobble speelt. Dit gezelschapsspel was niet voor niets eerder genomineerd voor speelgoed van het jaar.

Wobble, roll the hole, is een makkelijk spel om te leren, en de spelletjes duren maar kort. Ideaal dus voor een spelletje tussendoor, maar het is ook een spel dat je keer op keer opnieuw speelt.

Wobble is een spel van Identity Games. Kijk bij de onderstaande aanbieding om het Wobble spel goedkoop online te kopen. Je vindt hier onder nog meer tips voor leuke spellen die eveneens goedkoop te koop zijn.

Video: Wobble spelregels

Onderwerp:
Het Wobble spel is een evenwicht spel. Bij dit evenwicht speelgoed moet je proberen een bal in gat te krijgen maar je tegenstander kan dat op tal van manieren voorkomen. Hier een aanbieding om Wobble goedkoop te kopen en tips en aanbiedingen van meer leuke spellen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.