Globber 5 in 1 loopfiets / stepje

De Globber My Free Seat 5 in 1 is een bijzonder loopvoertuig / stepje. Het is te gebruiken door kinderen van 1 jaar (als loopwagen) tot en met 6 jaar (als step).


De Globber is een 5-in-1-meegroei-step die in vijf verschillende standen gebruikt kan worden. Van loopwagen, loopfiets tot step. Leuk speelgoed voor dreumes, peuter en kleuter.

De kleinsten kunnen in het zachte zitje gaan zitten en zich op de Globber vooruit laten duwen. Later kan het kindje achter de fiets lopen, en nog weer later kan hij of zij hem als step gebruiken. Dit is speelgoed dat jarenlang met een kind meegroeit.

Let op. De Globber My Free is ook zonder zitje te koop. 

Kijk bij de aanbiedingen van al het Globber speelgoed voor alle stepjes en loopfietsen van Globber (met of zonder zitje).


Sterk en duurzaam

De Globber step / loopfiets is voorzien van massieve banden die niet lek kunnen. De drie wielen zorgen voor extra stabiliteit waardoor kleintjes veel makkelijker en sneller leren steppen. Het frame is van licht aluminium waardoor deze bijzondere fiets / step voor kleine kindjes heel makkelijk te besturen is.De Globber My Free Seat 5 in 1 was eerder genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen om de Globber goedkoop te kopen.


Zie ook: Meer informatie kinderfietsen, loopfietsen, stepjes e.d.


Onderwerp:
De Globber My Free Seat is een unieke combi van een loopfiets en step. Kinderen vanaf 1 jaar a 2 jaar kunnen er al op, maar ook voor kinderen van 3, 4, 5 of 6 jaar is de Globber een leuke meegroei step. Dit maakt de Globber tot de beste step voor peuters en de beste loopfiets voor een peuter. De beste meegroei step.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.