Globber My Free Seat 5 in 1 loopfiets / stepje


De Globber My Free Seat 5 in 1 is een bijzonder loopvoertuig / stepje. Het is te gebruiken door kinderen van 1 jaar (als loopwagen) tot en met 6 jaar (als step).

Het is een 5-in-1-meegroei-step die in vijf verschillende standen gebruikt kan worden. Van loopwagen, loopfiets tot step. De kleinsten kunnen in het zachte zitje gaan zitten en zich vooruit laten duwen. Later kan het kindje achter de fiets lopen, en nog weer later kan hij of zij hem als step gebruiken. Dit is speelgoed dat jarenlang met een kind meegroeit.

Let op. De Globber My Free is ook zonder zitje te koop. Kijk bij de aanbiedingen van al het Globber speelgoed voor alle stepjes en loopfietsen van dit merk (met of zonder zitje).


Sterk en duurzaam

De Globber My Free is voorzien van massieve banden die niet lek kunnen. De drie wielen zorgen voor extra stabiliteit waardoor kleintjes veel makkelijker en sneller leren steppen. Het frame is van licht aluminium waardoor deze bijzondere fiets / step voor kleine kindjes heel makkelijk te besturen is.De Globber My Free Seat 5 in 1 is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2016.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen om de Globber goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer informatie kinderfietsen, loopfietsen, stepjes e.d.


Onderwerpen:
Globber My Free Seat, step, peuter, loopfiets.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.