Aanbiedingen traptractor / traptrekker

De traptrekker (traptractor) is een populaire trapauto. Menig peuter en kleuter vind zo'n speelgoed trekker veel spannender dan een gewone trapauto. Kijk hier voor aanbiedingen van goede traptrekkers.

Rolly Toys speelgoed tractor traptractor

Rolly Toys traptractor met aanhanger (giertank)


We kijken hier verder naar de beste traptrekker fabrikanten zoals Falk en Rolly Toys, en hun aanbod aan mooie betaalbare traptracktoren.

Aanbiedingen traptrekkers

Hieronder vind je een overzicht met aanbiedingen van alle goede traptractoren. Het gaat daarbij om meer dan honderd traptrekkers, de keuze is dus groot!


Demonstratie Rolly Toys traptractoren


Merken voor een goede traptrekker zijn Falk, Rolly Toys, Active Pedal, Smoby en Jamara. Met name de Rolly Toys en Falk hebben een groot traptractor aanbod met leuke speelgoed trekkers die gebaseerd zijn op echte tractoren. 

Over deze twee topmerken in traptractors hier onder meer informatie.

Rolly Toys traptractoren

Rolly Toys levert series speelgoed landbouwvoertuigen voor kinderen van verschillende leeftijden. 

Zo zijn er de RollyMinitrac en RollyKid speelgoed tractoren bedoeld voor de allerkleinsten (2-4 jaar). De Rolly Toys RollyDigger en RollyFarmtrac classic speelgoed trekkers zijn er voor peuters en kleuters van 3 tot 7 jaar en Rolly Toys X-Trac serie is er voor kinderen van 3 tot 10 jaar. 

Voor al deze series is er een enorme collectie aanhangers beschikbaar, de Rolly Toys RollyTrailer serie.

Rolly Toys John Deere skelter tractor
Rolly Toys John Deere skelter tractor


De  Rolly Toys traptractoren zijn replica's van echte tractors. Ze maken een John Deere traptractor, een New Holland traptrekker, een Fendt speelgoed tractor en traptractors van Steyer, Claas, Deutz en andere fabrikanten van trekkers.

In het bovenstaande overzicht met alle Rolly Toys vind je al deze speelgoed tractors van Rolly Toys.

Rolly Toys aanhanger voor traptractor

Maar Rolly Toys maakt niet alleen heel veel verschillende traptractoren, maar ook heel veel replica aanhangers om achter de Rolly Toys traptractor te hangen en voort te trekken. 

Er zijn heel veel van deze Rolly Toys aanhangers voor hun traptactors. Allemaal replica's van echte aanhangers zoals de Joskin en de John Deere aanhangers. En niet alleen en gewone aanhanger, maar bijvoorbeeld ook een giertank, een waterspuit wagen of een graafmachine. De diverse Rolly Toys giertanks zijn te vullen met water (gelukkig) en vervolgens kun je hiermee spuiten. Ideaal om de kinderen de tuin water te laten geven.

Rolly Toys giertank
Rolly Toys giertank aanhanger voor traptrekker


Kijk voor alle Rolly Toys traptractors en Rolly Toys aanhangers in het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen van alle traptractoren.

Falk traptractoren

De grote concurrent van Rolly Toys bij de traptrekkers is Falk. Falk is een speelgoedmerk dat heel mooie realistische traptractoren en trapauto's maakt. Ook een Falk traptractor is een replica van een echte trekker. 

Falk speelgoed trekker traptractor

Falk speelgoed trekker

Hier boven op de foto zie je hun traptractor versie van een McCormick tractor. Deze traptrekker is een kleine replica van de echte McCormick trekker. Maar dan een speelgoed tractor die niet rijdt op pk's maar op kinderkracht. En zo zijn er nog meer realistische Falk traptractoren.

Bijvoorbeeld ook de Claas tractor, de Komatsu trekker en de New Holland trekker zijn dankzij Falk als traptrekker te koop. Al deze traptrekkers zijn verkrijgbaar met en zonder aanhanger. 

Een aanhanger maakt de traptrekker natuurlijk extra leuk. De kinderen kunnen de hele tuin of buurt door en hun bak volladen met "verse oogst".

Een traptrekker van Falk is robuust, sterk en veilig. De kleinste modellen van deze traptractor (of looptractor / looptrekker) zijn al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en daarmee goed voor vele jaren speelplezier, een goede traptractor verveelt immers niet snel.

Falk levert traptractoren van hoge kwaliteit af met wielen die voorzien zijn van een slijtlaag, een claxon om ander verkeer te waarschuwen en een verstelbaar stoeltje zodat de traptrekker zowel voor kleintjes als grotere kinderen comfortabel te gebruiken is. Complete traptractors van prima kwaliteit.

Ook alle Falk speelgoed trekkers zijn te vinden bij de bovenstaande traptrekker aanbiedingen. Daar kun je een Falk traptractor goedkoop kopen.

Falk traptrekker Claas

Falk Claas traptractor

Andere traptractor merken

Een derde goede traptractor fabrikant is Jamara. Deze traptrekkers zijn minder bekend dan de Falk en Rolly Toys traptractoren maar ook een Jamara traptrekker is van heel goede kwaliteit en Jamara biedt een keuze uit veel mooie traptractoren.

Ook de bekende kunststof speelgoed fabrikant Smoby biedt diverse traptrekkers aan. Fantasie trekkers maar ook speelgoed versies van een Claas trekker. Een Smoby traptractor is over het algemeen goedkoper dan de traptractoren van de bovenstaande merken.

Koop een goede traptractor goedkoop. Aanbiedingen van dit speelgoed vind je in het traptractor aanbieding overzicht bovenaan.

Zie ook:

Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste traptractoren, o.a. de traptrekkers van Rolly Toys en Falk en hebben we aanbiedingen van traptractors om een goede traptrekker goedkoop te kopen. Kijk hier voor een goede traptractor.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.