Aanbiedingen Bob de Bouwer speelgoed en spullen

Aanbiedingen van Bob de Bouwer speelgoed en andere Bob de Bouwer spullen. Ook van de andere Bob de Bouwer personages zoals Wendy, Scoop, Spud, Dizzie, Liftie enz. Zowel uit de oude als de nieuwe serie.

Bob de Bouwer dekbed overtrek


Bob de Bouwer is de held van vele kinderen. Vooral peuterjongetjes en kleuterjongetjes zijn dol op die handige bouwvakker en zijn rijdend materieel. En Wendy is een rolmodel voor menig stoer meisje. Hier kijken we naar het leukste Bob de Bouwer speelgoed en andere Bob de Bouwer spullen.Aanbiedingen alles van Bob de Bouwer

Bob, Wendy, Spud, Rollie, Dizzie, Liftie, Scoop,... ze zijn allemaal als speelgoed te krijgen. Hieronder vind je een link naar meer dan 250 artikelen op het gebied van Bob de Bouwer speelgoed en accessoires.


Je vindt hier speelgoed en Bob de Bouwer spullen in stijl van zowel de oude serie als de moderne tekenfilm serie.Bob de Bouwer video's en liedjesDe Bob de Bouwer personages

De volgende personages doen mee aan de serie Bob de Bouwer en zijn te koop als speelgoed:
 • Bob de Bouwer (Bob the Builder) - Een positieve bouwvakker die van aanpakken weet
 • Wendy - De assistente van Bob de Bouwer
 • Spud - Een vogelverschrikker
 • Boer Nijhof (Farmer Tickles) - Een bevriende boer / klant
 • Dizzie (Dizzy) - Een oranje cementmolen
 • Scoop (Baggi) - Een gele graafmachine
 • Grabber - Een blauw/oranje grijper / graafmachine
 • Liftie (Lofty) - Een blauwe hijskraan
 • Hector (Travis) - Een groene trekker / tractor
 • Rollie (Roley) - Een groene stoomwals
 • Scratch - Een sloopmachine
 • Muck - Een rode bulldozer
 • Borstel (Bristle) - Een grijze veegmachine
 • Grijper (Gripper) - Een oranje/blauwe grijper
 • Dodger - Een blauwe kraanwagen


Kijk hier Bob de Bouwer filmpjesPopulair Bob de Bouwer speelgoed

Al deze Bob de Bouwer personages kom je tegen bij het Bob de Bouwer speelgoed. Natuurlijk is het speelgoed van Bob the Builder zelf in de meerderheid, maar de andere personages komen ook ruimschoots aan bod bij dit speelgoed.

Wat is momenteel populair op dit gebied? Dit zijn enkele toppers:

Bob de Bouwer DVD serie
De Bob de Bouwer serie op DVD is nog steeds het meest verkochte artikel van deze handige jongen. Bij de bovenstaande Bob de Bouwer aanbiedingen kun je goedkoop DVD pakketten kopen met meerdere DVD's met afleveringen uit de animatie serie.

Bob de Bouwer speelgoed personages

Poppen Bob de Bouwer personages

Bob de Bouwer dekbed overtrek
De Bob de Bouwer dekbed hoezen zijn ook al jaren een topper. Iedere fan wil wel onder een Bob de Bouwer dekbed slapen. Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je dan ook een groot aantal Bob de Bouwer dekbed overtrekken in diverse maten en met diverse verschillende afbeeldingen.

Bob de Bouwer speelgoed auto's
De meeste Bob de Bouwer personages zijn een machine of auto. Bijvoorbeeld Muck de bulldozer, Rollie de stoomwals, Hektor de trekker, Litty de hijskraan en Grabber de graafmachine. Natuurlijk zijn  al deze Bob de Bouwer personages als speelgoed auto te koop.


Fisher Price Muck pratende bulldozer

Fisher Price Muck pratende bulldozer


Bob de Bouwer schoolspullen
Op school maak je de blits met je leuke Bob de Bouwer spullen. Of dat nu een Bob de Bouwer schooltas, Bob de Bouwer brooddoos, etui, schoolbeker, agenda, schrift of andere Bob de Bouwer schoolspullen zijn. In het aanbieding overzicht vind je het allemaal.

Bob de Bouwer speelgoed gereedschap
Wie Bob zegt, die zegt gereedschap. Er is veel cool Bob de Bouwer speelgoed gereedschap te koop. Handgereedschap, elektrisch gereedschap, maar bijvoorbeeld ook een Bob de Bouwer helm voor de kleine klusser.

Bob de Bouwer gereedschapskist

Bob de Bouwer gereedschapskist

Bob de Bouwer kinderkamer
Wil je een Bob de Bouwer kamer inrichten? Ook daar is veel voor te vinden bij bovenstaande aanbiedingen. Het dekbed overtrek noemden we al, maar wat te denken van een Bob de Bouwer klok, lamp, kapstok of muurstickers.Over Bob de Bouwer

Bob de Bouwer (Bob the Builder) is een Britse animatie serie over de bouwvakker / klusser Bob. Bob wisselt handigheid met onhandigheid af, maar is wel altijd vol goede moed: "Kunnen wij het maken? Nou en of!".

De eerste Bob de Bouwer serie kwam in 1998 uit en bestond uit animatie films van 10 minuten. Later kwamen er ook langere Bob de Bouwer films. In 1999 bracht Cartoon Network Bob de Bouwer naar Nederland. Later ging Fox Kids de serie uitzenden en sinds 2010 zendt NPO Zeppelin (KRO) de serie in Nederland uit. Bob de Bouwer wordt in Belgiƫ sinds 2001 door Ketnet uitgezonden.

In 2014 kreeg Bob de Bouwer een metamorfose. Met nieuwe animatie technieken (CGI  computer animatie in plaats van stop motion poppetjes)  en een nieuw modern uiterlijk.


Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderheldenFoto bovenaan: Bob de Bouwer dekbed overtrek


Onderwerp:
Bob de Bouwer is al bijna 25 jaar een populaire animatie serie. Er is dan ook veel Bob de Bouwer speelgoed uitgebracht, en veel andere spullen met afbeeldingen van Bob de Bouwer en de andere personages uit de serie. Kijk hier voor aanbiedingen van Bob de Bouwer speelgoed, gadgets, schoolspullen, kleding en andere Bob de Bouwer spullen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.