Leukste realistische loopauto's


Een loopauto is leuk speelgoed voor de allerkleinste kinderen. Loopauto's zijn er in vele stijlen. Dit keer kijken we naar loopauto's die er realistisch uitzien. Alsof de koter in een echte auto rondrijdt.


Fabrikant 2Cycle maakt een hele serie loopauto's met het uiterlijk van een echte auto. Kies je voor dezelfde auto als pappa of mamma? Of ga je voor een snelle sportwagen of stoere terreinauto? Hieronder zie je wat voorbeelden.

Alle leuke loopauto's zijn te vinden in het overzicht aanbiedingen alle loopauto's. Daar vind je nog veel meer modellen en loopauto's in alle soorten en stijlen.

Alle onderstaande loopauto's zijn gemaakt van stevig kunststof. Op het stuur zijn knoppen te vinden waarmee de kleine melodieen kan afspelen en onder de chauffeursstoel bevindt zich een kastje voor klein speelgoed. Kinderen kunnen vanaf 10 maanden op de loopauto rijden en vanaf circa 12 maanden er achter lopen.

Mercedes AMG loopauto


Het meest populaire model is die van de Mercese AMG. Deze Mercedes loopauto is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, zilver en rood. De loopauto is belastbaar tot 25 kilo. Kijk in het bovenstaande overzicht voor de prijs.

Fiat 500 loopauto
Deze Fiat 500 loopauto is onze favoriet. De speels vrolijke uitstraling van deze kleine Fiat past helemaal bij een loopauto. Het is een genot om de kleine hierop of hierachter te zien rondrijden. Deze Fiat 500 loopauto is ook in wit verkrijgbaar.

Kies in het overzicht met aanbiedingen loopauto's voor het merk Fiat en je ziet alle prijzen en meer informatie.

Range Rover loopauto
Liever een meer stoere bak? Kies dan voor deze Range Rover Evoque (verkrijgbaar in wit. rood en blauw). Ook deze stoere loopauto is in het overzicht terug te vinden.

Daar vind je ook de loopauto versies van de Volkswagen T-Roc, Ferrari F458, VW Kever, Mercedes GLS, Audi Quattro en de Ford Ranger en Lamborghini en McLaren loopauto's. Selecteer in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van alle loopauto's het door jou gewenste automerk.


Onderwerpen:
Mercedes loopauto, Ferrari loopfiets, Fiat loopwagen, speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.