Het leukste van Playmobil Knights (Playmobil Ridders)


Playmobil Knights is één van de meest populaire series van het Duitse speelgoedmerk. Playmobil Knights is een serie met kastelen, prinsessen, kruistochten, draken en heel veel meer spannends. Maak hier kennis met het leukste speelgoed van de Playmobil ridders.

Om het extra spannend te maken zijn er twee groepen ridders, de Drakenridders en de Valkenridders die het nogal eens met elkaar aan de stok hebben. Maar ze kunnen ook samen de strijd aangeaan tegen trollen, draken en spoken.

Kijk voor de actuele prijzen voor al het Playmobil ridders speelgoed bij de aanbiedingen van Playmobil Knights.

Hieronder wat leuke voorbeelden van Playmobil ridders.

Burcht van de Valkenridders

Hieronder zie je de zeer populaire Burcht van de Valkenridders, dit is het meest verkochte pakket uit de Playmobil Knights serie.


Dit ridderkasteel bestaat wel uit 188 delen. Met torens, kamers en geheime doorgangen. Er worden drie ridders, een paard en een hele reeks leuke accessoires meegeleverd.

Kijk voor alle informatie en de lage prijs in bovenstaand overzicht.

Kasteel van de Leeuwenridders

De burcht van de Leeuwenridders is nog groter en imposanter. Dit Playmobil Knights kasteel bestaat uit wel meer dan 300 onderdelen. Er worden heel veel accessoires meegeleverd zoals ridders, een koning, een koningin, een paard en een skelet.


Ook komt het kasteel van de Leeuwenridders met veel meubels, wapens (waaronder een echt schietend kanon), vaandels en een goed gevulde schatkist.

Playmobil Knights kanon

Om deze twee Playmobil kastelen te kunnen veroveren zijn krachtige wapens nodig. De Valkenridders hebben daarvoor de beschikking over een groot kanon dat evenals het kanon van de Leeuwenridders echt kan schieten. Het bereik is behoorlijk ver.


Zo kun je beschietingen over en weer houden. Ook hier worden twee Playmobil ridders met de nodige handwapens meegeleverd. Dit pakket is een stuk voordeliger dan de beide kastelen. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de actuele prijs.

Playmobil ridders aanvalstoren

De Leeuwenridders beschikken over een aanvalstoren die ze naar de muren van het kasteel van de Valkenridders kunnen rijden. Zo kunnen ze het kasteel aanvallen en veroveren. De aanvalstoren beschikt over een stormram waarmee een andere ridder de poort kan open beuken.


Twee bewapende Playmobil ridders, brandende toortsen, wapens en vaandels maken het pakket compleet.

Playmobil Knights hooiwagen

Wat moeten ridders met een hooiwagen? Nou, zich er in verstoppen! Dat kan in deze speciaal geprepareerde camouflage ossenwagen. Als een paard van Troye willen ze hem naar binnen rijden.


Deze bijzondere hooiwagen wordt geleverd met een boer en twee ridders die zo binnen kunnen komen om de poort te openen.

Lichtgevende geest

Dit Playmobil spook geeft echt licht. Hij is namelijk voorzien van een led-lampje. Dit is een leuke extra toevoeging aan je Playmobil Knights speelgoed.

Nog veel meer leuk Playmobil Knights speelgoed

Er zo is er nog veel meer Playmobil Kights speelgoed. Een bastion, een wapensmederij, een riddertoernooi, torens, een schatkamer, een stormram, een ballista en heel veel meer spektakel. En natuurlijk losse Playmobil ridders en andere poppetjes.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Playmobil Knights voor al dit speelgoed en hun prijs.

Onderwerpen:
Playmobil ridders, kasteel, Playmobil ridderkasteel, valkenridders, drakenridders, Playmobil knights.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.