Het leukste van Playmobil Knights (Playmobil Ridders)

Aanbiedingen van Playmobil ridders en speelgoed als het Playmobil ridderkasteel, de Playmobil Knights burcht en uitbreidingen voor het kasteel van de Valkenridders en Leeuwenridders.

Playmobil ridders ridder kasteel

Playmobil Knights (in Nederland ook Playmobil Ridders genoemd) is één van de meest populaire series van het Duitse speelgoedmerk. Playmobil Knights is een serie met kastelen, prinsessen, kruistochten, draken en heel veel meer spannends. Maak hier kennis met het leukste speelgoed van de Playmobil ridders.

Om het extra spannend te maken zijn er twee groepen Playmobil ridders, de Drakenridders en de Valkenridders. Het zijn twee groepen Playmobil ridders die het nogal eens met elkaar aan de stok hebben. Maar de ridders kunnen ook samen de strijd aangaan tegen trollen, draken en spoken.

Kijk voor de actuele prijzen voor al het Playmobil ridders speelgoed bij de aanbiedingen van Playmobil Knights.

Hieronder wat leuke voorbeelden van Playmobil ridders.

Burcht van de Valkenridders

Hieronder zie je de zeer populaire Burcht van de Valkenridders. Dit Playmobil ridderkasteel is het meest verkochte pakket uit de Playmobil ridders serie.


Dit Playmobil ridderkasteel bestaat uit wel 188 delen. Met torens, kamers en geheime doorgangen. Er worden drie Playmobil ridders, een paard en een hele reeks leuke accessoires meegeleverd.

Kijk voor alle informatie en de lage prijs in bovenstaand overzicht met aanbiedingen van Playmobil Knights speelgoed.

Kasteel van de Leeuwenridders

Dit is het Playmobil kasteel van de concurrentie. De burcht van de Leeuwenridders is nog groter en imposanter. Dit Playmobil ridderkasteel bestaat uit wel meer dan 300 onderdelen. Er worden heel veel accessoires meegeleverd zoals ridders, een koning, een koningin, een paard en een skelet.


Ook komt het Playmobil kasteel van de Leeuwenridders met veel meubels, wapens (waaronder een echt schietend kanon), vaandels en een goed gevulde schatkist.

Playmobil Knights kanon

Om deze twee Playmobil kastelen te kunnen veroveren zijn krachtige wapens nodig. De Valkenridders hebben daarvoor de beschikking over een groot kanon dat evenals het kanon van de Leeuwenridders echt kan schieten. Het bereik is behoorlijk ver.


Zo kun je beschietingen over en weer houden. Ook hier worden twee Playmobil ridders met de nodige handwapens meegeleverd. Dit pakket is een stuk voordeliger dan de beide kastelen. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de actuele prijs.

Playmobil ridders aanvalstoren

De Leeuwenridders beschikken over een aanvalstoren die ze naar de muren van het Playmobil ridderkasteel van de Valkenridders kunnen rijden. Zo kunnen ze het kasteel aanvallen en veroveren. De aanvalstoren beschikt over een stormram waarmee een andere ridder de poort kan open beuken.


Twee bewapende Playmobil ridders, brandende toortsen, wapens en vaandels maken het pakket compleet.

Playmobil Knights hooiwagen

Wat moeten ridders met een hooiwagen? Nou, zich er in verstoppen! Dat kan in deze speciaal geprepareerde camouflage ossenwagen. Als een paard van Troye willen ze de verstopte Playmobil ridders in de hooiwagen naar binnen rijden.


Deze bijzondere hooiwagen wordt geleverd met een boer en twee Playmobil ridders die zo binnen kunnen komen om de poort te openen.

Lichtgevende geest

Dit Playmobil spook geeft echt licht. Het Playmobil spook is namelijk voorzien van een led-lampje. Dit is een leuke extra toevoeging aan je Playmobil Knights speelgoed.

Nog veel meer leuk Playmobil Knights speelgoed

Er zo is er nog veel meer Playmobil ridders speelgoed. Een bastion, een wapensmederij, een riddertoernooi, torens, een schatkamer, een stormram, een ballista en heel veel meer spektakel. En natuurlijk losse Playmobil ridders en andere poppetjes.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Playmobil Knights voor al dit Playmobil ridder speelgoed en hun prijs.

Zie ook: Meer leuk Playmobil speelgoed


Samenvatting:
Playmobil Knights is een serie Playmobil speelgoed rond twee groepen Playmobil ridders, de Valkenridders en de Leeuwenridders. Beide Playmobil ridder groepen hebben een eigen Playmobil ridderkasteel. Kijk hier voor een leuk Playmobil kasteel en ander leuk speelgoed uit deze Playmobil ridder speelgoed serie.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.