Pillow Pets knuffelkussens

Pillow Pets zijn knuffels die niet alleen heerlijk zacht en knuffelbaar zijn, maar ook heel praktisch. Door het klittenband los te maken kun je Pillow Pets namelijk omtoveren in een zacht kussen. Een knuffelkussen!


Deze knuffelkussens zijn ideaal als je kindje tijdens een autorit een dutje wil doen, of op vakantie, maar ook gewoon thuis op de bank.

Je hebt Pillow Pets in vele variaties. Allemaal dieren. Een hond, een schildpad, een varken, een dolfijn, een lieveheersbeestje, een aap, een panda, een eend, een dino, een pingu├»n en nog veel meer dieren. Er  bestaan meer dan honderd variaties.Allemaal heel knuffelbaar! Helaas zijn ze niet allemaal vrij te koop. Sommige Pillow Pets worden door bedrijven en sportclubs als promotie uitgebracht.

Kijk bij de aanbiedingen van Pillow Pets voor deze leuke en praktische knuffelkussens met korting.


Heel speciaal zijn de Pillow Pets met ingebouwde verlichting, de Pillow Pets Dream Lites. Deze Pillow Pets Dream Lites kunnen een prachtige sterrenhemel op het plafond of muur van de kinderkamer projecteren.

In 2003 bedacht de Amerikaanse Jennifer Telfer de Pillow Pets. Ze kwam op het idee omdat haar zoontjes vaak hun knuffels als kussen gebruikte.

Zie ook: Meer knuffels en knuffeldieren


Samenvatting:
Pillow Pets (kussen knuffels) zijn leuke zachte knuffeldieren. Je kunt deze kussenknuffels inderdaad als knuffel gebruiken. Ideaal voor kinderen om in bed in slaap te komen of om op te achterbank van de auto lekker te lounchen. Kijk hierboven voor aanbiedingen van de Pillow Pets kussenknuffels.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.