Het leukste Lego Ninjago speelgoed


Lego Ninjago is Lego in Japanse stijl. Met ninja's, Japanse gebouwen en tempels, draken en exotische dieren. Hier kijken we naar de leukste Lego Ninjago pakketten.

Aanbiedingen al het Lego Ninjago speelgoed

Wil je alle pakketten uit deze serie zien, kijk dan bij aanbiedingen van al het Lego Ninjago speelgoed. Daar zie je ook de lage winkelprijzen van dit moment.

Hieronder kijken we naar het leukste speelgoed uit de Lego Ninjago serie.

Stormbringer de Bliksemdraak

Dit is het meest populaire Lego Ninjago pakket van dit moment. Stormbringer is één van de draken uit deze serie. En een imposante draak, een krachtig wezen die bliksemschichten kan spuwen. In de combinatie met de Lego Boost motor kan je Stormbringer tot leven brengen!Stormbringer de Bliksemdraak beschikt over een afneembaar minifiguurzadel met vaste tuigage-elementen. In de kaak bevinden zich 2 wapens met veermechanisme waarmee 'bliksemschichten' kunnen worden afgevuurd. Er worden vier Lego poppetjes meegeleverd (Jay, Zane, Daddy No Legs en Muzzle) evenals diverse accessoires om de draak gevangen te nemen, zoals de vengestone chain van drakenjager Daddy No Legs.


Hierboven zie je een demonstratie van de Lego Stormbringer draak in combinatie met Lego Boost.


Lego Ninjago Destiny's Wing

Een andere topper uit deze serie is het Destiny's Wing gevechtsvliegtuig. Dit straalvliegtuig heeft een cockpit die open kan en beschikt over twee wapens met veermechanisme, twee noppenschieters en twee afneembare katana's op de vleugels.


Kinderen kunnen met deze set scenes naspelen uit de tv-serie Ninjago Masters of Spinjitzu, of natuurlijk zelf avonturen verzinnen. De figuurtjes Kai en Jet Jack worden meegeleverd. Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle informatie en de laatste prijs.

De tempel van de Opstand

Een uitgebreid pakket met een prachtige tempel, en wel 7 figuren Cole, Hutchins, Lloyd, Lord Garmadon, Mr. E, Chopper Maroni, Harumi, en een mysterieuze baby. De tempel bevat twee verdiepingen en vele kamers.


Ontdek de Onimaskers die zijn verborgen achter de draaiende muren en gebruik valluiken om de boze plannen van de slechteriken te saboteren.

In het overzicht vind je alle details en de actuele lage prijs van dit Lego Ninjago speelgoed.

Lego Ninjago Ninja Nachtracer

Van de Lego Ninjago auto's is de Nachtracer (Nightcrawler) de meest populaire. Het is dan ook een prachtige auto die onder het rijden kan schieten met 6-schots noppenschieters.


Deze set bestaat uit meer dan 550 onderdelen, en er worden drie personages meegeleverd. Lloyd, Nya en Ultra Violet. De laatste komt per motorfiets.


Lego Katana V11

Ter land, ter zee en in de lucht. Na het vliegtuig en de auto kijken we nu naar een Lego Ninjago boot. De Katana V11 van Kai beschikt over verborgen wapen die echt schieten De boot heeft een snelle modus en een aanvalsmodus.Kai wordt in zijn snelle boot dwarsgezeten door Luke Cunningham op zijn straatmotor. Kijk in het overzicht voor de prijs en alle informatie over dit pakket of bekijk bovenstaande video.

Populair Lego Ninjago speelgoed

Als je kijkt naar de Lego pakketten uit deze serie die erg populair zijn vallen vooral de Lego Ninjago gouden draak en andere Ninjago draken, de voertuigen, Spinjitzu, de Lego Ninjago Samurai Mech en de tempel op. Dat Lego Ninjago speelgoed is erg populair, maar dat geldt eigenlijk ook voor de andere pakketten uit deze Lego serie. Bij de aanbiedingen bovenaan kom je ze allemaal tegen.

Kijk voor nog heel veel meer Lego Ninjago en voor alle prijzen in het bovenaan genoemde overzicht met al het Lego Ninjago speelgoed.
Zie ook: 

Foto's en video's: Lego

Onderwerpen:
Kijk hier voor aanbiedingen van al het Lego Ninjago speelgoed. Al het populaire Lego speelgoed uit deze serie zoals de Lego Ninjago robot, de jungle draak, de jungle chopper, de tempel, het Lego Ninjago vliegtuig, de draak, de boot, de motor en nog veel meer populair Lego Ninjago speelgoed.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.