Het leukste Lego Ninjago speelgoed (met aanbiedingen)

Aanbiedingen van Lego Ninjago en een overzicht van de leukste Lego Ninjago speelgoed pakketten.

Lego Ninjago aanbieding

Lego Ninjago is Lego in Japanse stijl. Lego met ninja's, Japanse gebouwen en tempels, draken en exotische dieren. Hier kijken we naar het leukste Lego Ninjago speelgoed.

Aanbiedingen al het Lego Ninjago speelgoed

Wil je alle pakketten uit deze serie zien, kijk dan bij aanbiedingen van al het Lego Ninjago speelgoed. Daar kun je alle Lego Ninjago ook goedkoop kopen.


Hieronder kijken we naar het leukste speelgoed uit de Lego Ninjago serie.
Goedkoop Lego Ninjago speelgoed kopen

Stormbringer de Bliksemdraak

Één van de is het meest populaire Lego Ninjago pakketten van dit moment. Stormbringer is één van de draken uit de Lego Ninjago serie. En een imposante draak, een krachtig wezen die bliksemschichten kan spuwen. In de combinatie met de Lego Boost motor kan je Stormbringer tot leven brengen!

Lego Ninjago draak


Stormbringer de Bliksemdraak beschikt over een afneembaar minifiguurzadel met vaste tuigage-elementen. In de kaak bevinden zich 2 wapens met veermechanisme waarmee 'bliksemschichten' kunnen worden afgevuurd. E

r worden vier Lego poppetjes meegeleverd (Jay, Zane, Daddy No Legs en Muzzle) evenals diverse accessoires om de draak gevangen te nemen, zoals de vengestone chain van drakenjager Daddy No Legs.


Hierboven zie je een demonstratie van de Lego Stormbringer draak in combinatie met Lego Boost.

Kijk bij de bovenstaande Lego Ninjago aanbiedingen om deze Ninjago draak goedkoop online te kopen.


Lego Ninjago Destiny's Wing

Een andere topper uit deze serie is het Destiny's Wing gevechtsvliegtuig. Dit straalvliegtuig heeft een cockpit die open kan en beschikt over twee wapens met veermechanisme, twee noppenschieters en twee afneembare katana's op de vleugels.

Lego Ninjago vliegtuig

Kinderen kunnen met deze set scenes naspelen uit de tv-serie Ninjago Masters of Spinjitzu, of natuurlijk zelf avonturen verzinnen. De figuurtjes Kai en Jet Jack worden meegeleverd. 

Kijk in het bovenstaand Lego Ninjago aanbieding overzicht voor alle informatie en de laagste prijs.

De tempel van de Opstand

Lego Ninjago Tempel van de Opstand is een uitgebreid pakket met een prachtige tempel, en wel 7 figuren Cole, Hutchins, Lloyd, Lord Garmadon, Mr. E, Chopper Maroni, Harumi, en een mysterieuze baby. 

De tempel bevat twee verdiepingen en vele kamers.

Lego Ninjago tempel

Ontdek de Onimaskers die zijn verborgen achter de draaiende muren en gebruik valluiken om de boze plannen van de slechteriken te saboteren.

In het Lego Ninjago aanbieding overzicht vind je alle details en de actuele lage prijs van dit Lego Ninjago speelgoed.

Lego Ninjago Ninja Nachtracer

Van de Lego Ninjago auto's is de Nachtracer (Nightcrawler) één van de meest populaire. Deze Nachtracer is dan ook een prachtige auto die onder het rijden kan schieten met 6-schots noppenschieters.


Deze set bestaat uit meer dan 550 onderdelen, en er worden drie personages meegeleverd. Lloyd, Nya en Ultra Violet. De laatste komt per motorfiets.

Ook alle Lego Ninjago auto's en voertuigen zijn bij de bovenstaande aanbiedingen te vinden.


Lego Katana V11

Ter land, ter zee en in de lucht. Na het vliegtuig en de auto kijken we nu naar een Lego Ninjago boot. De Katana V11 van Kai beschikt over verborgen wapen die echt schieten De boot heeft een snelle modus en een aanvalsmodus.Kai wordt in zijn snelle boot dwarsgezeten door Luke Cunningham op zijn straatmotor. Kijk in het aanbieding overzicht voor de prijs en alle informatie over dit pakket of bekijk bovenstaande video.

Populair Lego Ninjago speelgoed

Als je kijkt naar de Lego pakketten uit deze serie die erg populair zijn vallen vooral de Lego Ninjago gouden draak en andere Ninjago draken, de voertuigen, Spinjitzu, de Lego Ninjago Samurai Mech en de tempel op. 

Dit zijn 10 pakketten die op het moment van schrijven erg populair zijn?
  1. LEGO NINJAGO Jay's gouden drakenmotor - 71768
  2. LEGO NINJAGO Jay's Bliksemdraak EVO - 71760
  3. LEGO NINJAGO Zane's Power-Upmecha EVO - 71761
  4. LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig - 71770
  5. LEGO NINJAGO Kai's Vuurdraak EVO - 71762
  6. LEGO NINJAGO Ninjadojo Tempel - 71767
  7. LEGO NINJAGO De Kristalkoning - 71772
  8. LEGO NINJAGO Nya's Samoerai X MECH - 71775
  9. LEGO NINJAGO Ninja drakentempel - 71759
  10. LEGO NINJAGO Lloyds Gouden Ultra Draak - 71774
Al dit speelgoed vind je bij de aanbiedingen boven, plus nog ruim 100 andere Lego Ninjago speelgoed pakketten.

Al dit Lego Ninjago speelgoed is erg populair, maar dat geldt eigenlijk ook voor de andere pakketten uit deze Lego serie. Bij de aanbiedingen bovenaan kom je ze allemaal tegen.

Kijk voor nog heel veel meer Lego Ninjago en voor alle prijzen in het bovenaan genoemde overzicht met al het Lego Ninjago speelgoed.
Zie ook: 

Foto's en video's: Lego

Onderwerpen:
Kijk hier voor aanbiedingen van al het Lego Ninjago speelgoed. Al het populaire Lego speelgoed uit deze serie zoals de Lego Ninjago robot, de jungle draak, de jungle chopper, de tempel, het Lego Ninjago vliegtuig, de draak, de boot, de motor en nog veel meer populair Lego Ninjago speelgoed.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.