Sesamstraat knuffels, speelgoed en spullen

Bert, Ernie, Tommie, Purk, Oscar, Ienie Minie, Pino, Elmo wie kent ze niet. Deze populaire Sesamstaat figuren zijn te koop in een voordelige serie pluche poppen.


Het zijn heerlijk zachte pluche Sesamstraat knuffels. veilig voor kleine kinderen in de Sesamstraat leeftijd. Maar er is nog meer leuk Sesamstaat speelgoed en andere Sesamstraat spullen te koop met bijvoorbeeld Bert, Ernie, Elmo, Purk en Tommie in de hoofdrol.Aanbiedingen Sesamstraat knuffels

Sesamstraat knuffels zijn erg populair bij een dreumes, peuter en kleuter. Zowel een jongen als een meisje. Hieronder vind je leuke Sesamstraat knuffels van onder ander Elmo, Ernie, Koekiemonster, Bert en Pino. Maar ook van Oscar (de vuinisbak mopperkont), Grover en Isabel.


De Sesamstraat knuffels zijn te koop in vele versies en formaten. Je hebt ze als grote knuffels, van 37 cm groot, en als kleine knuffels van 22 cm of 28 cm. Dit zijn de meest populaire maten voor een Sesamstraat knuffel. Als character is Elmo het meest populair als Sesamstraat knuffel. Dat is niet verbazend als je nagaat hoe lief en knuffelbaar Elmo is. Kleine kinderen zijn dan ook dol op Elmo.

De Elmo knuffel voert dan ook de ranglijst van meest gewilde Seasamstraat knuffels aan, met de pluche Kietel Me Elmo als nummer één. Deze pluche knuffel Elmo reageert met bewegingen en met 20 geluiden als hij gekieteld wordt. Kleine kinderen vinden dat fantastisch.


Kietel me Elmo Sesamstraat knuffel

Kietel Me Elmo Sesamstraat knuffelMeer Sesamstraat speelgoed en spullen

De knuffels behoren tot de meest populaire Sesamstraat spullen maar er is nog veel meer leuk Sesamstraat speelgoed en andere leuke Sesamstraat spullen zoals speelboekjes. leesboekjes en spelletjes, maar ook verkleedkleding, een rugzak of knutselspullen. Hieronder vind je al deze Sesamstraat spullen, kleding en speelgoed.


Vooral Purk het varkentje is erg populair onder peuters en kleuters. Purk is een echte baby, maar dan in de vorm van een biggetje. Purk is roze en heerlijk zacht, een ideale bedknuffel. Ook de andere Sesamstraat knuffels zijn heerlijk zacht en vertrouwde personen voor kleine kinderen.

Ook Ernie is populair bij de kleintjes. Deze kunnen zich goed identificeren met de lieve maar soms ook een beetje ondeugende Ernie. Hij is het kindje, waarbij Bert de rol van de ouders op zich neemt. Een andere lieve Sesamstraat knuffel is Tommie. 

Het grappige aan Tommie is dat er al tientallen jaren gediscussieerd wordt of Tommie een hond of een kat is. Niemand weet het zeker, we vragen het ons af of Tommie het zelf wel weet. Maar wat maakt het uit!


Zie ook: 
Onderwerp:
Aanbiedingen van Sesamstraat knuffels en ander Sesamstraat speelgoed en spullen. Vooral Elmo is populair als Sesamstraat knuffel (zoals de Kietel Me Elmo). Maar ook Ernie, Bert en Purk zijn populaire Sesamstraat knuffels.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.