Het leukste FurReal speelgoed (FurReal Friends)


Het speelgoedmerk FurReal heeft een grote populariteit verworven met zijn speelgoed knuffels die aanvoelen als echte dieren. Deze levensechte knuffeldieren, de FurReal Friends, zijn de laatste jaren uitgebreid met leuke interactieve functies. Hier kijken we naar het leukste FurReal speelgoed.


FurReal Friends zijn heel zachte knuffels, heerlijk om te aaien en om mee te knuffelen. Kinderen zijn er dol op. Voor hen zijn het echte huisdieren. Dat effect wordt versterkt omdat de FurReal Friends zelfstandig kunnen bewegen en vaak ook geluid maken en reageren op bewegingen van kinderen. Een FurReal Friend is dus meer dan een pluche knuffel. Kijk maar naar het onderstaande FurReal speelgoed.


Aanbiedingen van FurReal Friends

Een overzicht van alle FurReal Friends en hun mogelijkheden vind je bij de aanbiedingen van FurReal speelgoed. Hieronder vind je een overzicht van het leukste FurReal speelgoed uit dit lijstje.

FurReal Cubby de Beer

Dit is de FurReal topper van dit moment! FurReal Cubby is een echte knuffelbeer, maar dan wel een knuffelbeer met speciale gaven. Zo kunnen kinderen spelletjes spelen met Cubby. Deze interactieve knuffelbeer (genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019)  kan kiekeboe spelen, een dansje maken, terug brabbelen als je tegen hem praat en veel meer.


Als je Cubby de Beer knuffelt, dan knuffelt hij terug. Als hij slaapt doet hij niet alleen de oogjes dicht maar maakt Cubby ook slaapgeluidjes en ook als de FurReal knuffelbeer uit zijn flesje drinkt maakt hij bijpassende geluidjes. Cubby heeft een expressief gezicht met bewegende ogen, mond en neus, de leukste knuffel van dit moment kent 100 combinaties van geluid en beweging. Cubby is superschattig en superleuk!

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van FurReal speelgoed voor meer informatie, foto's, gebruikerservaringen en de actuele winkelprijs van FurReal Cubby de Beer.

FurReal Pax de Pup

Willen de kinderen een hondje? Kijk eens naar FurReal Pax. Pax wil eten, moet af en toe poepen (wat je met een meegeleverd zakje weer moet opruimen), wil spelen en wil uitgelaten worden. Kortom Pax van RurReal is een echt hondje die hondendingen doet.


Maar als je geen zin hebt om hondje Pax uit te laten of om met hem te spelen, dat zet je hem gewoon uit. Bovendien blijft Pax altijd een puppy en is heerlijk zacht om te aaien en om mee te knuffelen, een echte knuffelhond.

FurReal Pax de puppy is een interactief virtueel hondje dat geluidjes maakt, spelletjes speelt en de meegeleverde hapjes kan opeten en weer uit kan poepen. Grappig en leuk!

Ook het FurReal hondje Pax vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van FurReal Friends.

FurReal Simba

FurReal Mighty Roar Simba is bekend van de Lion King films en musical. En deze knuffel leeuw is net zo schattig en grappig als de welp uit de Disney films.


Evenals Simba uit de film kan hij schattig brullen. Simba knuffelt en  speelt graag. Bijvoorbeeld een spelletje verstoppertje. En ook wordt hij graag gevoerd. Kijk voor de actuele laagste winkelprijs bij de bovengenoemde aanbiedingen van FurReal speelgoed.

FurReal Munchin de Dino

Een echte knuffeldino, dat is FurReal Munchin. Een leuke speelgoed dino, en een echte FurReal knuffel. Zacht, schattig en interactief.

Munchin de knuffel dinosaurus mag dan prehistorisch zijn, hij kan heel veel! Brullen, stuiteren, spelen en eten bijvoorbeeld, al is deze knuffeldino met dat laatste wel wat moeilijk. Ook al heeft hij honger, wat hij niet lekker vindt spuugt hij uit.
Ook deze FurReal Friends knuffel is te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen van FurReal speelgoed.

FurReal Cara de Poes

Liever een kat als huisdier? Dan is Cara de Poes leuker speelgoed voor jou. Dit is een leuke interactieve knuffelpoes van FurReal. Cara de verzorgpoes is heerlijk zacht. Een levensecht aanvoelende knuffel zoals alleen FurReal deze kan maken (fur real betekent niet voor niets echte vacht).FurReal Cara vindt het heerlijk om van jou het flesje te krijgen. Ze doet dan haar oogjes dicht en maakt tevreden slurpgeluidjes. Als je de fles beweegt gaat ze op zoek naar de speen, grappig! Ook kan deze knuffelkat heerlijk slapen, met bijbehorende snurkgeluidjes.

Ook deze FurReal knuffel vind je tegen een lage prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van FurReal speelgoed.

Meer leuk FurReal speelgoed

In het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen van FurReal speelgoed vind je nog veel meer leuke FurReal Friends zoals onder andere een knuffel aap, schaap, tijger, papagaai, draakje, ijsbeer en eekhoorn en diverse knuffelkatjes en knuffelhondjes. Bij de aanbiedingen vind je ze allemaal.

Zie ook


Onderwerp:
Speelgoed fabrikant FurReal staat bekend om zijn leuke levensechte knuffeldieren zoals de FurReal Friends. Hier vind de voorbeelden van de leukste FurReal knuffels en ander FurReal speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.