Beanie Boo knuffels

Beanie Boo's zijn schattige knuffels met grote ogen waar niemand weerstand aan kan biede. Iedere Beanie Boo heeft de vorm van een lief diertje.Dat kan een hond, kat, aapje of vogel zijn, maar ook een penguin, schildpad, bij of vis. En al deze Beanie Boo dieren  zijn onweerstaanbaar schattig.

Beanie Boo's in vele groottes

Beanie Boo knuffels zijn er in verschillende maten. Je hebt ze van 24 centimeter groot, van 42 centimeter groot, maar ook als sleutelhanger. Kijk bij de aanbiedingen van Beanie Boo speelgoed voor al deze leuke Beanie Boo's.

Beanie Boo knuffels verzamelen

De Beanie Boo's zijn bedacht door de Amerikaanse speelgoedfabrikant Ty, een specialist in knuffels. Met hun Beanie Boo knuffeldieren hebben ze in de roos geschoten, want deze knuffels zijn een echte hype geworden. Eerst in Amerika, en nu ook in Europa.

Beanie Boo's zijn vooral verzamelmateriaal. Kijk maar eens op YouTube, waar verzamelaars voor trots hun verzamelingen tonen.

Zie ook: 

Samenvatting:
Beanie Boo knuffels van Ty zijn schattige knuffeldieren die niet alleen bij kinderen populair zijn, maar ook als verzamelobject bij tieners en volwassenen. Beanie Boo's zijn er in verschillende groottes. Hierboven vind je aanbiedingen van Beanie Boo knuffeldieren en filmpjes van Beanie Boo knuffel verzamelaars.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.