Klimrek kinderen in de tuin

Voor een klimrek hoef je niet altijd naar de speeltuin. Er zijn ook leuke klimrekken voor in de tuin te koop. Hier aanbiedingen van de leukste klimtoestellen voor de tuin.


Met schommels, wippen, trampolines en glijbanen, zijn alle bekende speeltuin attributen ook voor thuis te koop.  Minder bekend als speelgoed voor in de tuin is het klimrek. Maar ook goede klimrekken zijn als speelgoed te koop


Aanbiedingen alle klimrekken

Hier kijken we naar voorbeelden van leuke klimrekken voor in de tuin. Bij elk hieronder vermelde klimtoestel staat een link naar een goedkope winkels waar je alle prijzen en specificaties van het klimrek kunt vinden 

In het overzicht aanbiedingen alle klimrekken vind je nog veel meer van dit soort klimrekken met alle informatie, prijzen, review, foto's en ervaringen.
Juliard Club klimrek hout

Een topmerk in klimrekken voor thuis is Juliard Club. Kijk vooral eens bij de aanbiedingen klimrekken Juliard Club als je een klimtoestel voor in de tuin zoekt.

Klimrek hout tuin JuliardJuliard Club heeft namelijk een hele serie klimrekken en speeltoestellen met klimrek voor in de tuin. Al deze klimrekken zijn van hout gemaakt. Het aanbod loopt uiteen van een eenvoudig klimrek met glij plank voor een peuter tot grote klimtoestellen met glijbaan die een een speeltuin niet zouden misstaan. Een voorbeeld van zo'n groot klimrek vind je op de foto hier boven.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Juliard klimrekken voor het totale aanbod van Juliard Club klimrekken en speeltoestellen met klimrek. Je vind daar heel veel mooie klimtoestellen en klimrekken.Lifetime Dome Climbing Frame klimrek staal

Deze gepoedercoate stalen klimconstructie is het Dome klimrek groot en sterk en daarmee geschikt voor een heel groepje kinderen. Met een doek maak je er snel een hut van. 


Rubberen doppen voorkomen dat de kinderen zich aan de bevestigingen bezeren. Het materiaal is UV-bestendig en roestvrij, dus blijft mooi. 

Het Lifetime Dome Climbing Frame is bedoeld voor kinderen van 3 t/m 10 jaar. De prijs en alle informatie vind je in het overzicht hierboven.

Ook de foto helemaal bovenaan toont het Lifetime Dome Climbing Frame.Lil' Monkey zelf samen te stellen klimrek

De Lil' Monkey is een klimrek dat je zelf kunt samenstellen. Je kunt dit klimtoestel dus ook andere vormen geven dan hieronder op de foto! Daardoor is dit klimrek op vele manieren te gebruiken.  Je kunt er ook andere bouwwerken mee maken, zoals een fort.


Het klimrek is gemaakt van hoogwaardig kunststof, makkelijk in elkaar te zetten (ook door kinderen) en toch erg stevig. De fabrikant mikt met dit klimrek op kinderen van 3 tot 12 jaar.

Als extraatje voor de generatie moderne peuters en kleuters wordt er een interactieve app meegeleverd waarmee ze trucage foto's kunnen maken waarin het klimrek een hoofdrol speelt. Je kunt bijvoorbeeld een aapje over het klimtoestel laten rennen, klimmen en springen.

Kijk voor de prijs, specificaties en andere informatie in het hierboven genoemde overzicht met aanbiedingen van klimrekken.Meer klimrekken voor in de tuin

De drie hier boven genoemde klimrekken zijn maar een klein deel van het totale aanbod. Bij de bovenstaande klimrek aanbiedingen vind je meer dan 100 van deze klimtoestellen voor in de tuin of binnen in huis.

Het gaat daarbij om klimrekken van hout, metaal en kunststof. Klimtoestellen van de bovenstaande fabrikanten, maar ook de duurzame houten klimrekken van Buxibo, de klimkoepels van HyperMotion en de klimtoestellen van Ette Tette. Berg Toys, YJZQ en KateHaa.

Kijk voor deze rekken, en nog veel meer leuke klimrekken voor thuis, bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Zie ook:
Onderwerp:
Er zijn leuke klimrekken te koop voor buiten in de tuin. Soms uitsluitend als klimrek, soms als speeltoestel met klimrek. Hier vind je voorbeelden van leuke en goede klimrekken voor een kind voor in de tuin. Bij de klimrek aanbiedingen vind je nog meer goede klimtoestellen voor thuis. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.