Klimrekken voor in de tuin


Met schommels, wippen, trampolines en glijbanen, zijn alle bekende speeltuin attributen ook voor thuis te koop.  Minder bekend is het klimrek. Ook klimrekken zijn er voor in de tuin te koop.Hier kijken we naar voorbeelden van leuke klimrekken voor in de tuin. Elk hieronder vermelde klimrek is met alle prijzen en specificaties te vinden in het overzicht aanbiedingen alle klimrekken. Daar vind je nog veel meer van dit soort klimrekken met alle informatie.

TP Explorer vrijstaand klimrek met koepeltent

Dit is een leuk op zichzelf staand klimrek wat als bonus beschikt over een plateau met tent. Zo is de TP Explorer niet alleen een klimrek, maar ook een speeltent op hoogte.Je kunt de hoogte zelf bepalen zodat dit klimrek met een kind kan meegroeien. Hierdoor is de TP Exlorer geschikt van kinderen van 3 tot 12 jaar. Het frame is van sterk staal. Alle verbindingen zijn goed afgedekt zodat kinderen zich niet kunnen bezeren aan moeren en bouten.

De tent is voorzien van ramen en roldeuren. Het toestel wordt helemaal compleet geleverd. Kijk voor de prijs bij de aanbiedingen.

Lil' Monkey klimrek

De Lil' Monkey is een klimrek dat je zelf kunt samenstellen. Je kunt dit klimrek dus ook andere vormen geven dan hieronder op de foto! Daardoor is dit klimrek op vele manieren te gebruiken.  Je kunt er ook andere bouwwerken mee maken, zoals een fort.


Het klimrek is gemaakt van hoogwaardig kunststof, makkelijk in elkaar te zetten (ook door kinderen) en toch erg stevig. De fabrikant mikt met dit klimrek op kinderen van 3 tot 12 jaar.

Als extraatje voor de generatie moderne peuters en kleuters wordt er een interactieve app meegeleverd waarmee ze trucage foto's kunnen maken waarin het klimrek een hoofdrol speelt. Je kunt bijvoorbeeld een aapje over het klimrek laten rennen, klimmen en springen.

Kijk voor de prijs, specificaties en andere informatie in het hierboven genoemde overzicht met aanbiedingen van klimrekken.

Lifetime Dome Climbing Frame

Deze gepoedercoate stalen klimconstructie is groot en sterk en daarmee geschikt voor een heel groepje kinderen. Met een doek maak je er snel een hut van. 


Rubberen doppen voorkomen dat de kinderen zich aan de bevestigingen bezeren. Het materiaal is UV-bestendig en roestvrij, dus blijft mooi. 

Het Lifetime Dome Climbing Frame is bedoeld voor kinderen van 3 t/m 10 jaar. De prijs en alle informatie vind je in het overzicht hierboven.

Ook de foto helemaal bovenaan toont het Lifetime Dome Climbing Grame.


Jungle Gym Monkey Module

Dit klimrek van Jumgle Gym is gemaakt van geïmpregneerd grenen hout. Het is een module, wat betekent dat je hem aan andere speeltoestellen bevestigt, zoals een speelhuis.


De hier afgebeelde schommels zijn optioneel verkrijgbaar.

Kijk voor deze rekken, en nog veel meer leuke klimrekken voor thuis, bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.