My Little Horse: Echt rijdende speelgoed paard

De My Little Horse paarden van Animal Riding zijn wel heel bijzonder speelgoed. Dit zijn namelijk echt lopende paarden.

Echt rijdend speelgoedpaard: My Little Horse

Ze gaan niet op batterijen, maar ze worden voortbewogen door een natuurlijke paardrijbeweging van de berijder. Met een My Little Horse paardje is het net of'je echt op een paard of pony rijdt.

Kijk hieronder maar naar de video waarin de My Little Horse paardjes worden gedemonstreerd. Het zijn paardjes van zacht pluche om een stevig stalen frame. De My Little Horse paarden kunnen binnen en buiten gebruikt worden op iedere harde ondergrond zoals asfalt, parket of tapijt.


Zoals je in de video kunt zien wordt een My Little Horse paardje in beweging gezet door een paardrijbeweging van zijn ruiter. Dat is dus gezond voor kinderen, vergelijk het maar met fietsen of steppen. 

De ruiter kan het paardje naar links en rechts sturen. De My Little Horse paarden zijn er in drie maten. De kleinste is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, de grootste kunnen wel tot 80 kilo op hun rug dragen.

De My Little Horse paarden worden compleet en gemonteerd geleverd.

Zie ook: Meer knuffels en knuffeldieren


Onderwerp:
Animal Riding My Little Horse paarden zijn heel bijzondere speelgoed paarden. Op deze speelgoed paardjes kun je namelijk zelf rijden. Paardrijden op een speelgoed paarden, dat kan met een beetje oefening. Kijk in de video voor een demonstratie van de My Little Horse speelgoed paardjes en kijk bij de aanbiedingen van deze bijzonder speelgoedpaarden voor paardenmeisjes en paardenjongens voor de prijs van een rijdend speelgoed paard.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.