My Little Horse: Echt rijdende speelgoed paard

De My Little Horse paarden van Animal Riding zijn wel heel bijzonder speelgoed. Dit zijn namelijk speelgoedpaarden waarop je echt kunt rijden.

Echt rijdend speelgoedpaard: My Little Horse

Deze echt rijdende speelgoedpaarden gaan niet op batterijen, maar ze worden voortbewogen door een natuurlijke paardrijbeweging van de berijder. Met een My Little Horse paardje is het net of'je echt op een paard of pony rijdt.Speelgoedpaarden om echt op te rijden gedemonstreerd

Kijk hieronder maar naar de video waarin de My Little Horse paardjes worden gedemonstreerd. Het zijn paardjes van zacht pluche om een stevig stalen frame. Deze Animal Riding paarden kunnen binnen en buiten gebruikt worden op iedere harde ondergrond zoals asfalt, parket of tapijt.


My Little Horse: Nep paar waar je op kan rijden
Aanbiedingen van echt rijdende speelgoed paarden en dieren

Dit Animal Riding My Little Horse rijdend speelgoed paard is er in verschillende versies.  Naast de verschillende maten zijn er ook nog verschillende modellen echt rijdende speelgoedpaardjes zoals Snowy (wit) en Amadeus (bruin). Zoals je in de video kunt zien wordt een My Little Horse paardje in beweging gezet door een paardrijbeweging van zijn ruiter. Dat is dus gezond voor kinderen, vergelijk het maar met fietsen of steppen. 

De ruiter kan het speelgoed paardje naar links en rechts sturen. De Animal Riding paarden zijn er in drie maten. De kleinste is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, de grootste kunnen wel tot 80 kilo op hun rug dragen.

De My Little Horse paarden worden compleet en gemonteerd geleverd.Andere speelgoed paarden en andere speelgoed dieren om op te rijden

Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je niet alleen de My Little Horse paarden, maar ook andere echt rijdende speelgoed dieren van Animal Riding zoals een eenhoorn, een zebra, een eland, een ezel en andere aan het paard verwante dieren. Maar je vindt er ook een echt rijdende leeuw of olifant.

En je vindt er aanbiedingen van hun grootste concurrent Sweety Toys. Deze bieden onder andere een alpaca, paard, eenhoorn en zebra. Ook vind je er de speelgoedpaarden van PonyCyle om echt op te rijden.


Zie ook: 


Onderwerp:
Animal Riding My Little Horse paarden zijn heel bijzondere speelgoed paarden. Op deze speelgoed paardjes kun je namelijk zelf rijden. Paardrijden op een speelgoed paarden, dat kan met een beetje oefening. Kijk in de video voor een demonstratie van de My Little Horse speelgoed paardjes en kijk bij de aanbiedingen van deze bijzonder speelgoedpaarden voor paardenmeisjes en paardenjongens voor de prijs van een rijdend speelgoed paard. Je vindt er ook ander rijdend speelgoed en echt rijdende speelgoedpaardjes van Sweety Toys en PonyCycle.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.