Nick Battle, een gezelschapsspel voor kinderen

Nick Battle is een populair spelprogramma op de kinderzender Nickolodeon. Jongens en meisjes kunnen dit spel nu ook thuis spelen dankzij het gelijknamige Nick Battle actiespel.


Nick Battle is een echt gezelschapsspel voor kinderen, want je speelt het met 4 tot 16 spelers.

In tegenstelling tot veel andere gezelschapspellen is het Nick Battle spel goedkoop te kopen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Nick Battle voor dit spel tegen een lage online prijs.

Zo speel je de Nick Battle!

Bij Nick Battle ga je met 4 teams de strijd met elkaar aan. Ieder team bestaat uit 1 tot 4 spelers (het is maar net met hoeveel je bent). In 4 spellen gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan. Dat zijn heel verschillende gezelschapsspellen. Wat teken ik? Wat ben ik? Raad de Hits! en Wie laat de bal vallen? Het zijn coole flitsende spellen met veel interactie en altijd veel lol.

Er worden veel onderdelen meegeleverd om de gezelschapsspellen te spelen zoals een CD met honderden hits, een tekenblok met potloden, 4 zachte schuimballen, een zandloper en veel meer.

In de onderdelen van het Nick Battle spel zijn vele andere spellen te herkennen zoals pictionairy en "Rara wat ben ik". Het is dus een veelzijdige gezelschapsspel voor kinderen dat heel goedkoop te koop is via bovenstaande aanbieding.

Zie ook: Meer leuke party spellen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.