Pret met een waterglijmat


Sluit de waterslang aan, zet de waterkraan op, neem een aanloop, en glijden maar! Een waterglijmat is super leuk speelgoed. Dit waterspeelgoed is een soort plat liggende waterglijbaan. Maar dan veel langer. Het water zorgt ervoor dat je razendsnel doorglijdt.


Bestway maakt een hele reeks van dit soort waterglijmatten in diverse vormen. Kijk hier voor al deze glijmatten.

In lengte variƫren deze waterglijmatten van 4 tot bijna 6 meter. Het hangt er natuurlijk van af hoeveel ruimte je in je tuin hebt hoever je kunt gaan met de lengte, maar over het algemeen geldt: hoe langer hoe leuker!


Duur zijn deze waterglijmatten niet. De bijna vijf meter lange Bestwat H2O Go koop je bijvoorbeeld voor een prijs ruim onder de 20 euro. En dit is een mooie lange waterglijbaan met een veilige stootrand.

Spelen met je vriendjes kan het best met de Bestway Triple Slider. De naam zegt het al, deze versie van de H2O Go! beschikt over drie banen naast elkaar. Een echte raceglijbaan! Bovendien is het startpunt verhoogd voor nog meer snelheid!Er is overigens ook een Bestway Double Slider waarmee twee kinderen gelijktijdig kunnen glijden.

Kijk voor alle leuke glijmatten van Bestway en andere merken in het bovenstaande overzicht.Zie ook: Meer artikelen over het leukste waterspeelgoed.
Foto's: Bestway


Onderwerpen:
Waterglijmat tuin, Bestway, water glijmat, dubbele waterglijmat.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.