Leukste en beste dobbelspellen (met aanbiedingen)

Een overzicht en aanbiedingen van de leukste en beste dobbelspellen. Kijk hier voor een leuk dobbelspel. Een goed dobbelspel is ook geschikt om op reis of vakantie mee te nemen. 

beste dobbelspel aanbiedingen

Dobbelspellen zijn leuke maar ook praktische spellen. Je neemt een dobbelspel bijvoorbeeld makkelijk meer op vakantie of op reis. En een goed dobbelspel is zowel kinderen, tieners als volwassenen leuk om te spelen. Hier kijken we naar de leukste dobbelspellen.


Het populaire dobbelspel Yatzee is links en rechts ingehaald door andere dobbelspellen die nog veel leuker, spannender en uitdagender zijn. Hieronder vind je de leukste en beste van deze dobbelspellen.

Kijk bij de aanbiedingen van alle dobbelspellen van een totaal overzicht van al deze spellen. De beste dobbelspellen hier onder zijn bij deze dobbelspel aanbiedingen goedkoop te vinden.

Qwixx dobbelspel

Qwixx is een dobbelspel waarbij je niet op je beurt hoeft te wachten. Één speler werpt de stenen, maar iedereen kan de worp het scoreblad bijschrijven. Dat het spel geen wachttijden kent is vooral bij ongeduldige spelers een voordeel.

Beste dobbelspel aanbieding: Qwixx


Bij Qwixx wordt een minimum leeftijd van 8 jaar aangeraden. Vooral voor oudere kinderen, tieners en volwassen is dit een leuk spelletje. Bij de bovenstaande aanbiedingen van dobbelspellen vind je ook aanbiedingen van Qwixx uitbreidingen zoals scoreblokken met variaties op dit dobbelspel.

Qwixx is momenteel het meest verkochte dobbelspel, en één van de beste dobbelspellen! Kijk boven bij de dobbelspel aanbiedingen voor Qwixx tegen een lage prijs, of kijk bij de leukste tiener spellen voor een meer informatie over Qwixx.

Regenwormen dobbelspel

Nog zo'n leuk dobbelspelletje voor tijdens de vakantie is het Regenwormen spel. Het is een spel waarbij een potje niet langer dan een half uurtje duurt met een spelbord dat klein genoeg is om bijvoorbeeld op het tafeltje in de trein te leggen. Een ideaal spelletje voor op vakantie of om tussendoor even een leuk spelletje te spelen.

Beste dobbelspel aanbieding: Regenwormen spelOok Regenwormen is een dobbelspel geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen. Jonger kan ook, maar je moet wel tot 36 kunnen tellen en optellen. 

Meer informatie vind over het Regenwormen spel vind je bij de leukste speelgoed voor kinderen van 7 a 8 jaar, of kijk bij de bovenaan genoemde dobbelspel aanbieding overzicht om het spel Regenwormen goedkoop te kopen,

Bij deze goedkope dobbelspel aanbiedingen staat ook een uitbreiding op het Regenwormen spel met meer fiches, tegels en specialisten die het dobbelspel uitgebreider en nog leuker en uitdagender maken. Dit is één van de leukste dobbelspellen die er te koop is.

Clever dobbelspel

Bij het dobbelspel Clever vul je net zoals bij Qwixx je score in een bepaalde categorie in. Clever is echter een totaal ander dobbelspel. Zo biedt je bij Clever bijvoorbeeld iedere dobbelsteen met een lager resultaat aan een medespeler aan. Deze kan daar zijn voordeel mee doen.

Beste dobbelspel aanbieding: Clever spel


Clever is een leuk dobbelspel dat er om bekend staat zeer verslavend te zijn. In dit geval is de verslaving alleen maar een pluspunt. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van dobbelspellen voor alle informatie, laagste prijs, foto's , ervaringen en reviews van dit spel dat tot de leukste en beste dobbelspellen behoort.

Je vindt daar ook het spel Dobbel zo Clever. Dit dobbelspel is een variant op Clever waarbij nieuwe kleurcategorieën zorgen voor meer variatie en een andere spelbeleving. Dit leuke Dobbel zo Clever dobbelspel is een aanrader voor Clever fans.

Keer op Keer dobbelspel

Keer op Keer is eveneens een zeer populair dobbelspel. Bij het Keer op Keer spel moet je kolommen en gekleurde vakken vullen, maar dan moet je de dobbelstenen wel goed gooien!

Keer op Keer dobbelspel aanbieding


Bovendien moet je bij dit leuke dobbelspel de juiste keuzes maken om bijvoorbeeld je tegenstander te blokkeren.  Een spelletje dobbelen duurt circa 20 minuten en je kunt dit spel met maximaal zes personen spelen. 

Kijk bij de goedkope dobbelspel aanbiedingen bovenaan voor de actuele winkelprijs van Keer op Keer en alle informatie over dit leuke dobbelspel dat tot de beste dobbelspellen behoort.

Geven en Nemen dobbelspel

Bij het dobbelspel Geven en Nemen geen voorgedrukt scorevel, maar een scorevel dat je zelf samenstelt door kaarten van tafel te kiezen. Zo maakt iedere speler gedurende het spel zijn eigen scorekaart.

Geven en Nemen aanbieding dobbelspellen


Bij het dobbelspel Geven en Nemen komt veel tactiek kijken. Dit spel is een heel leuk dobbelspel voor kinderen vanaf 8 jaar, tieners en volwassenen. Een spel neemt ongeveer een half uur in beslag, en je speelt het met maximaal 4 personen.

Bij de aanbiedingen van dobbelspellen bovenaan vind je alle informatie over deze leukste en beste dobbelspellen, plus nog heel veel meer leuke dobbelspellen voor alle leeftijden.

Zie ook: De leukste spellen


Samenvatting:
Er zijn veel leuke en goede dobbelspellen te koop.  Bij de dobbelspel aanbiedingen bovenaan vind je de beste dobbelspellen aanbiedingen en een aantal van deze beste dobbelspellen brengen we hier onder de aandacht. Met de beste en leukste dobbelspellen voor kinderen en volwassenen. Leuke dobbelspellen als Qwixx, Clever, Regenwormen, Geven en Nemen en Keer op Keer. Bij de dobbelspel aanbiedingen vind je nog meer leuke spellen met dobbelen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.