Reisspellen en reisedities

Reisspellen en reisedities van bekende spellen worden bijzonder veel gekocht. Vooral de speciale reisedities zijn erg populair. Deze reis-edities zijn niet alleen heel handig om mee te nemen zodat je kunt spelen op vakantie, maar ze zijn ook veel compacter om thuis in de kast te bewaren en veel goedkoper in aanschaf dan dat je de normale versie van een spel koopt.

Alle reisspellen en reis edities

Daarom kijken we hier naar de reisspellen en reisedities van bekende spellen. In het overzicht van alle reisspellen vind je honderden van deze spellen, zowel gezelschapsspellen als spellen die je alleen kunt spelen.

Tips leuke reisspellen

Hieronder vind je een overzicht van artikelen met tips over reisedities en speciale reisspellen.


Populaire reisedities van bekende spellen

Van vrijwel ieder populair spel is inmiddels wel een reis-editie uitgebracht. Een reiseditie is het spel in een compacte doos, met vaak een kleiner speelbord. Hierdoor kun je ze makkelijk in je koffer kwijt om op vakantie of om op reis te spelen. Ook worden sommige bordspellen in een reiseditie naar een kaartspel vertaald. Dat is natuurlijk nog makkelijker meenemen.

Veel verkochte reisedities van bekende spellen zijn de reisspellen van Monopoly, Qwirkle, Rummikub, IQ, Mens Erger Je niet en Cluedo, maar zo zijn er nog veel meer. Kijk in het bovenstaande overzicht voor alle populaire titels.

Natuurlijk kun je deze reisedities van spellen ook gewoon thuis spelen. Doordat de prijzen vaak heel veel lager liggen dan die van de normale bordversie maakt het de reisspellen tot een heel interessant alternatief voor het normale spel.

Rolit reis editie reisspel


Foto: Goliath

Onderwerpen:
Reisspellen, reiseditie spel, reisspel, reis spellen, reis editie spellen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.