Waterglijbanen voor in de tuin

Aanbiedingen van de leukste waterglijbanen voor in de tuin. Van opblaas waterglijbaan tot grond waterglijbaan.

Weet je wat leuker is dan een glijbaan? Een waterglijbaan! Vooral op hete zomerse dagen is een waterglijbaan heerlijk buitenspeelgoed voor in de tuin.

Waterglijbaan tuin

Er zijn hele verschillende soorten waterglijbanen voor in de tuin. Bijvoorbeeld een grond waterglijbaanm een opblaas waterglijbaan en een staande water glijbaan. Kijk hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Alle waterglijbanen voor in de tuin

Kijk in het overzicht met alle waterglijbanen. Hier kun je alle informatie over alle genoemde waterglijbanen vinden (en nog veel meer goede waterglijbanen). Alle verkrijgbare waterglijbanen staan er met alle informatie en hun prijs.

Waterglijbaan van Clown Happy Town

De waterglijbaan op de foto hier boven is van het merk Clown Happy Town. Het is een prachtige opblaasbare waterglijbaan die danzij de 220V luchtpomp binnen 2 minuten staat. De waterglijbaan is gemaakt van stevig gemamineerd materiaal zodat hij niet snel lek zal raken. Een ingebouwde sproeikop en een badje om in te landen aan het eind van de glijbaan zorgen er voor dar pret verzekerd is.

De waterglijbaan van Clown Happy Town wordt geleverd inclusief 220V luchtpomp, draagtas, haringen, waterslang en sproeikop. Ook een reparatieset wordt meegeleverd v oor het geval de waterglijbaan toch lek gaat.

Pool Slide waterglijbaan

De Pool Slide is een vergelijkbare waterglijbaan, maar deze wordt niet geleverd met een klein badje om in te landen maar met een heus zwembad aan de voet van de glijbaan. Ook hier worden een 220V pomp en alle andere accessoires meegeleverd.

Opblaas waterglijbaan tuin met bad
Pool Slide opblaas waterglijbaan tuin met bad

Feber Water Slide waterglijbaan

De Feber Water Slide is een heel ander soort waterglijbaan. Dit maal geen opblaasbare glijbaan maar een kunststof glijbaan. Het grote verschil met andere plastic glijbanen is dat de Feber Water Slide beschikt over een waterslang aansluiting en over een draaiknop waarmee je de sproeirichting kunt bepalen. Het voordeel van deze waterglijbaan is dat je hem ook heel makkelijk als gewone glijbaan kunt gebruiken. Je hebt er dus het hele jaar iets aan.
Feber water glijbaan voor tuinslang

Feber water glijbaan voor tuinslang


De meeste waterglijbanen in het bovengenoemde overzicht met alle waterglijbanen vallen in deze categorie.

Waterglijbanen van folie

Weer een heel ander soort waterglijbanen zijn de glijbanen die van folie gemaakt zijn. Deze leg je eenvoudigweg in het gras, je opent de kraan en glijden maar. Deze glibberige glijbanen kunnen meters lang zijn.

Waterglijbaan / water glijmat

Waterglijbaan / water glijmat 

Meer informatie en prijzen? Kijk bij de aanbiedingen waterglijbanen.


Zie ook: Meer artikelen over het leukste waterspeelgoed.


Onderwerpen:
De leukste waterglijbanen voor in de tuin, met waterglijbaan aanbiedingen. Leuk en verfrissend speelgoed voor kinderen in de zomer. Kijk hier voor een opblaas waterglijbaan, een water glijmat of een kunststof glijbaan met tuinslang aansluiting.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.