Big waterbanen (waaronder de Duplo waterbaan)

Aanbiedingen van de Big Duplo waterbaan de Big waterbaan in koffer en andere Big waterbanen.

Heel populair buitenspeelgoed bij kleine kinderen zijn waterbanen. Kinderen spelen graag met water, en met een leuke waterbaan vervelen ze zich nooit. Er is immers zoveel mee te doen.

Big Duplo waterbaan

De kinderen bouwen banen, regelen met sluisjes het water en pompen het van het ene in het andere segment. Waterbanen zijn leuk speelgoed voor peuters, kleuters en jongens en meisjes in de lagere schoolleeftijd.

Big waterbanen

Vooral speelgoedfabrikant Big staat bekend om zijn mooie waterbanen. Ze maken vele mooie waterbanen die niet alleen met elkaar te combineren zijn, maar ook met de bouwstenen van bijna alle merken. Zo kun je met je eigen bouwsteentjes huisjes, bruggen, tunnels en hele havencomplexen aan de waterbaan toevoegen.

>>> Wil je voordelig waterbanen van Big en andere merken kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen van waterbanen.

Big maakt verschillende waterbanen die eventueel met elkaar te combineren zijn, maar die groot genoeg zijn om zelfstandig te gebruiken. Dat geldt ook voor de Big Waterplay Funland. Deze compacte waterbaan bestaat niet, zoals gewoonlijk, uit meerdere delen maar uit één deel dat als koffer in te klappen is.

Big Waterplay Funland koffer waterbaan

Big Waterplay Funland koffer waterbaan

Funland waterbaan (Big koffer waterbaan)

Deze Funland waterbaan wordt geleverd met een bootje en een havenmedewerker. Via een peddel kun je stroming maken in de waterbaan terwijl je met een kraan spullen uit een auto kunt takelen. Via de brug kun je de waterbaan verbinden met je stad van Duplo, Lego of andere bouwsteentjes.


Big waterbaan Nigeria


Big waterbaan Nigeria

Een grote uitgebreide set is de Big Waterplay Niagara (foto hierboven). Deze uitgebreide maar relatief goedkope waterbaan kan op verschillende hoogten in elkaar gezet worden. Er zijn meerdere constructies mogelijk. Ook bij de Waterplay Niagara is een stroomversneller aanwezig. De set wordt geleverd met bootjes en een watervliegtuig.

Big waterbaan Hamburg

Één van de best verkochte waterbanen is de Big Waterplay Hamburg. Deze havenset is voorzien van dammen, sluizen en een pomp. Door te pompen kun je de bootjes door de hele haven laten varen.

Big waterbaan Hamburg


Ook populair is de Big Waterplay containerhaven. Bij deze kleine waterbaan kunnen kinderen naar hartelust laden en lossen. Drie speelfiguren, twee bootjes en een mooie havenkraan worden meegeleverd.


Big Waterplay haven waterbaan


En zo zijn er nog veel meer mooie leuke waterbanen. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van waterbanen voor alle mogelijkheden en prijzen.


Zie ook: 


Foto's: BIG Spielwarenfabrik (bovenaan de Big Duplo waterbaan)


Onderwerpen:
Hier hebben we aanbiedingen van Big waterbanen. De Big Waterplay waterbaan is te koop in diverse versies zoals de Big koffer waterbaan, de Big Duplo waterbaan en meer leuke speelgoed waterbanen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.