De leukste speeltoestellen voor in de tuin

Weg met de smartphone, weg met die spelcomputer. Buiten spelen is veel leuker! Vooral als er buiten wat leuks te doen is. Daarom hier de leukste speeltoestellen voor in de tuin.


Glijbanen, speelhuisjes en speeltenten, watertafels en zandtafels, er zijn veel grote en kleine speeltoestellen voor in de tuin.


Hieronder een overzicht. Al deze leuke speeltoestellen voor in de tuin zijn te vinden in het overzicht met alle speeltoestellen.

Speelhuisjes: De topper als het op kinderspeelgoed voor in de tuin aankomt. Want wel peuter, kleuter of basisschoolganger wil nou geen leuk speelhuis in zijn tuin hebben. Je hebt speelhuisjes van hout en kunststof. Van heel groot tot klein. Heel eenvoudig en heel uitgebreid. En de prijs is veel lager dan de meeste mensen denken.Schommel: Speeltuin-klassieker die ook makkelijk in de eigen tuin geplaatst kan worden. Schommels koop je als schommelzitje, die je ergens op moet kunnen hangen, maar je kunt ook een volledige constructie kopen om in het gras te plaatsen.

Glijbaan: Nog zo'n leuke bekende uit de speeltuin. Een losstaande lichtgewicht glijbaan koop je al voor heel weinig geld. Montageglijbanen zijn de glijbanen zoals je deze kent uit de speeltuin. Extra leuk is een waterglijbaan. Hierop sluit je een tuinslang aan zodat je in het water kunt glijden.Speeltent: Alternatief voor het speelhuisje. Alleen op een speeltent kun je niet klauteren. Voordeel is wel weer dat een speeltent in de winter of bij slecht weer ook binnen gebruikt kan worden.

Watertafel en zandtafel: Vaak is dit een combi, maar het kan ook apart. Een speeltafel waarin je lekker met zand en/of water kunt kliederen. Veel leuker dan de zandbak!Kijk bij de bovenaan genoemde link waar je deze leuke speeltoestellen voor in de tuin kunt open.


Zie ook: Het leukste speeltuin speelgoed voor in je eigen tuin
Foto's: Little Tikes
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.