Glijbanen voor in de tuin

Glijbanen zijn buitenspeelgoed dat kleine kinderen altijd kunnen waarderen. En als de kinderen nog te klein zijn om alleen in een speeltuin te spelen is een glijbaan in de tuin een goede optie.


Een mooie stevige veilige glijbaan voor in de tuin is namelijk helemaal niet duur. Voor een paar tientjes heb je er al één. Hier kijken we naar hoge en kleine glijbanen, en naar verschillende soorten glijbanen voor in de tuin.

Daarbij gaat het om kunststof glijbanen. Deze glijbanen worden gemaakt door bekende speelgoedfabrikanten als Smoby, Little Tikes en Feber. Echte specialisten op het gebied van leuk kunststof speelgoed van hoge kwaliteit voor kleine kinderen.


Glijbanen voor baby's

Deze plastic glijbanen heb je in verschillende hoogtes. Je hebt glijbanen met een hoogte van anderhalve meter maar ook veel lagere glijbanen die geschikt zijn voor baby's. Deze zijn soms nog geen 60 centimeter hoog.


Glijbanen met speelhuis 

De meest goedkope glijbanen bestaan alleen uit een trapje en de glijbaan zelf, maar er zijn ook glijbanen waar een hele speelconstructie omheen is gebouwd. Deze glijbanen komen soms in de buurt van een speelhuis of klimtoren. De grens tussen een speelhuis met glijbaan en een glijbaan met speelhuis is niet altijd even scherp.


Waterglijbanen

Met water op de glijbaan spelen is natuurlijk extra leuk. Sommige glijbanen zijn daarom voorzien van een aansluiting voor een waterslang. De Feber Water Slide is een voorbeeld van zo'n waterglijbaan. deze waterglijbanen hebben niet alleen een aansluiting voor de tuinslang maar ook een draaiknop waarmee je de sproeirichting kunt bepalen.


Kijk voor nog veel meer leuke glijbanen bij glijbaan tips.

Kortom er is veel keuze uit leuke glijbanen van goede merken.

Kijk in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van glijbanen voor meer voorbeelden, prijzen en informatie.

Zie ook: Het leukste speeltuin speelgoed voor in je eigen tuin

Onderwerpen:
Glijbaan tuin, glijbanen voor in de tuin, glijbanen tuin.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.