De leukste schommels voor buiten


Lekker schommelen in de tuin. Dat kan met de schommels die we voor jou verzameld hebben. Hier wijzen we je de weg naar ruim 200 schommels en schommeltoestellen voor in de tuin en/of in huis en lichten we er een paar van de leukste schommels voor buiten uit.


De onderstaande schommels zijn allemaal te vinden in het overzicht met ruim 200 schommels. Kijk daar voor alle prijzen en specificaties.

Houten schommel Plum

Een klassiek houten schommel van het merk Plum. Eenvoudig en daardoor ook heel betaalbaar (nog geen 140 euro) en makkelijk te monteren. Gemaakt van FSC gecertificeerd duurzaam hout dat lang meegaat en behandeld is tegen houtrot en insecten.Deze mooie schommel voor in de tuin wordt helemaal compleet geleverd met frame, zitting, touwen, steunbeugels en grond-ankers. Met zijn maten van 148 x 162 x 203 centimeter past deze houten buitenschommel ook prima in een kleinere tuin.

TP verstelbare schommel

De bovenstaande Plum is geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Zoek je een houten schommel die wat langer mee kan? Kijk dan eens naar deze tuinschommel van TP Toys. Deze is namelijk verstelbaar, zodat deze met je kind meegroeit. Bovendien is deze houten schommel goedkoper dan die van Plum, al moet je het zitje er nog wel los bij bestellen. De hoogte voor kleine kinderen is 123 centimeter, voor grote kinderen kun je hem stellen op 209 centimeter.Plum metalen schommel

Liever een metalen schommel, Plum heeft ook een metalen schommel van roestbestendig gepoedercoat staal. Deze kost nog geen 70 euro en is daarmee goedkoper dan de houten variant. Er is ook een brede versie met twee schommels om samen te schommelen. Ook deze koop je onder de 100 euro.Houten schommel twee personen

Ook Wickey heeft een schommel voor twee kinderen, maar dan van hout. Ook de verbindingen zijn van hout. Handig aan deze schommel is dat je de zijkant kunt verplaatsen en de schommel zo kunt inkorten tot een éénpersoons schommel met een uitstekende balk aan één kant. Aan deze balk kun je dan bijvoorbeeld een klimtouw hangen.


Schommel met klimrek

Of kijk eens naar deze uitbreiding. Deze variant op de bovenstaande Wicket schommel koop je met een klimrek als uitbreiding. Dan heb je helemaal een speeltuin je achtertuin!Kijk voor alle prijzen en specificaties in het bovenstaand overzicht van schommels. Daar vind je nog veel meer schommels voor buiten en binnen.


Zie ook:


Onderwerpen:
Tuinschommels, schommel in de tuin, schommels buiten.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.