Nikko VaporizR amfibie RC auto

Aanbieding van de Nikko VaporizR, een van afstand bestuurbare amfibie auto. Nikko heeft met de Nikko VaporizR een unieke van afstand bestuurbare auto uitgebracht. Deze Big Foot RC auto rijdt namelijk niet alleen op het land, maar vaart ook over het water.

Dat maakt de Nikko VaporizR tot een van afstand bestuurbaar RC amfibievoertuig.  Een RC auto waarmee je niet alleen kunt rijden maar ook kunt varen, en dat is extra leuk!

De Nikko VaporizR wordt aangedreven door twee motoren. Deze Nikko afstandbestuurbare auto is een echte vierwiel (4x4) aangedreven terreinwagen. Met zijn grote wielen kan de Nikko VaporizR elk terrein aan en je kunt spectaculaire 360 graden spins maken met deze Nikko bestuurbare auto.Ook met sneeuw en water heeft de Nikko RC VaporizR geen moeite. Als rijden niet meer lukt vaart het RC amfibie voertuig gewoon verder. 

Kijk naar de bovenstaande video voor een demonstratie van dit spectaculaire van afstand bestuurbare Nikko RC amfibie voertuig.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen van de Nikko RC VaporizR voor meer informatie en de laagste prijzen.

Zie ook: Meer RC speelgoedauto tips


Onderwerp:
De Nikko VaporizR is een van afstand bestuurbare auto van Nikko. En geen standaard afstandbestuurbare auto Nikko maar een Nikko bestuurbare auto die ook kan varen, een echt RC amfibi voertuig. Kijk bij de bovenstaande Nikko VaporizR aanbieding om deze Nikko afstandbestuurbare auto goedkoop te kopen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.