Een schommel in de tuin

Een schommel in de eigen tuin, dat vindt ieder kind geweldig. En er zijn volop schommels voor in de tuin te koop. Babyschommels en buitenschommels voor grotere kinderen. Kijk hier voor je leukste schommel voor in de tuin.

Kettler schommel

Je hebt enkele schommels en dubbele schommels waarop twee kinderen tegelijk kunnen zetten. En met onderdelen als haken, touwen en een schommelplank kun je ook zelf een schommel maken.

We hebben meer dan 100 leuke schommels voor je. Schommels in alle soorten en formaten, geschikt voor buiten en soms ook voor binnen. Kijk hieronder voor alle goede schommels.
Babyschommel en meegroei schommel
Heel veilig zijn de babyschommels. Deze beschikken over een rugsteun, een buiksteun en een gordel. Het is onmogelijk voor de kleine op hier uit te vallen. Een ideale schommel voor een baby of peuter dus.

Baby Swing Tijger meegroei schommel
Baby Swing Tijger meegroei schommel

Handig is de zogenaamde meegroeischommel. Dat is een babyschommel waarvan je de verschillende onderdelen los van elkaar kunt verwijderen. Als de peuter wat ouder wordt laat je de buiksteun weg, en zodra het kindje zelfstandig kan schommelen verwijder je ook de rugsteun. Met deze schommel kun je dus jarenlang vooruit.

Deze schommels zijn voor kleine kinderen vaak niet alleen geschikt als buitenschommel in de tuin, maar ook voor gebruik binnen in huis.

Kettler schommels (en alternatieven)
Kettler maakte hele handige stalen schommels. Deze bestaan uit een deelbaar stalen buisframe met polyestercoating. Doormiddel van vier bodemankers kun je de schommel stevig in het beton vastzetten.

Kettler schommel tuin

Kettler schommel tuin


Deze TÜV-GS goedgekeurde schommels zijn heel veilig. Lusvorming is door een nieuwe schommelophanging niet mogelijk en het schommelplankje beschikt over verstelbare touwen en veiligheidshaken.

Deze schommel is beschikbaar in een enkele variant en als dubbele schommel waarop twee kinderen gelijktijdig kunnen schommelen.

Helaas zijn Kettler schommels niet meer nieuw verkrijgbaar. De speelgoedfabrikant Kettler is namelijk failliet gegaan. Gelukkig vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van schommels goede alternatieven voor de Kettler schommel. 

De fabrikanten Plum, Hörbi Bruk en AXI maken soortgelijke metalen schommels van hoge kwaliteit. Je hebt ook deze buitenschommels voor één of twee kinderen. Je vindt deze in het bovenstaande overzicht met goede schommels. Je kunt daar op merk en materiaal selecteren.


Horbi Bruk schommel tuin

Horbi Bruk schommel tuin


Zo kun je bijvoorbeeld ook kunststof schommels of houten schommels voor in de tuin vinden. En naast de traditionele plankschommels en de voor kleine kinderen geschikte stoelschommels en meegroeischommels kun je er ook terecht voor bijvoorbeeld een nestschommel, een swingbag of een schotelschommel.

Deze en nog veel meer goede schommels vind je in het overzicht waar naar hierboven wordt verwezen


Zie ook:

Foto bovenaan: Kettler schommel


Samenvatting:
Er zijn vele leuke speelgoed schommels voor in de tuin te koop. Kijk bovenaan voor aanbiedingen van een leuke plankschommel, meegroeischommel, schotelschommel, nestschommel, swingbag of andere goede schommel. De populaire metalen Kettler schommel wordt niet meer gemaakt, maar Horbi Bruk, AXI en Plum maken vergelijkbare metalen schommels. Of ga je voor een schommel van hout of kunststof? Hier boven vind je ze allemaal. Babyschommels, peuterschommels en kleuterschommels, maar ook schommels voor grotere kinderen.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.