Een schommel in de tuin

Een schommel in de eigen tuin, dat vindt ieder kind geweldig. En er zijn volop schommels te koop. Babyschommels en buitenschommels voor grotere kinderen.


Je hebt enkele schommels en dubbele schommels waarop twee kinderen tegelijk kunnen zetten. En met onderdelen als haken, touwen en een schommelplank kun je ook zelf een schommel maken.


Babyschommel en meegroei schommel
Heel veilig zijn de babyschommels. Deze beschikken over een rugsteun, een buiksteun en een gordel. Het is onmogelijk voor de kleine op hier uit te vallen. Een ideale schommel voor een baby of peuter dus.


Handig is de zogenaamde meegroeischommel. Dat is een babyschommel waarvan je de verschillende onderdelen los van elkaar kunt verwijderen. Als de peuter wat ouder wordt laat je de buiksteun weg, en zodra het kindje zelfstandig kan schommelen verwijder je ook de rugsteun. Met deze schommel kun je dus jarenlang vooruit.

Kettler buitenschommel
Kettler maakt hele handige stalen schommels. Deze bestaan uit een deelbaar stalen buisframe met polyestercoating. Doormiddel van vier bodemankers kun je de schommel stevig in het beton vastzetten.


Deze TÜV-GS goedgekeurde schommels zijn heel veilig. Lusvorming is door een nieuwe schommelophanging niet mogelijk en het schommelplankje beschikt over verstelbare touwen en veiligheidshaken.

Deze schommel is beschikbaar in een enkele variant en als dubbele schommel waarop twee kinderen gelijktijdig kunnen schommelen.

Deze en nog veel meer goede schommels vind je in het overzicht waar naar hierboven wordt verwezen


Zie ook:


Onderwerpen:
Schommel tuin, schommels buiten.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.