De leukste babyschommels (binnen en buiten)


Lekker schommelen voor baby en peuter. Hier kijken we naar de leukste babyschommels. Voor gebruik binnen in huis of buiten.

Alle onderstaande babyschommels (en veel meer leuke schommels voor baby en peuter) zijn te vinden in het overzicht met alle babyschommels. Daar vind je ook alle prijzen en specificaties.


Smoby Maxi Nature babyschommel

Deze schommel van het bekende speelgoedmerk Smoby is helemaal compleet. Je kunt hem zowel binnen als buiten opzetten. Deze schommel is geschikt voor baby's vanaf zes maanden.


Het stoeltje is vrij ruim. Voor de allerkleinsten kun je dat als nadeel zien, maar dat betekent wel dat kinderen tot en met 3 jaar kunnen schommelen op deze babyschommel. De constructie is er sterk genoeg voor.  De schommel is in totaal 124 centimeter hoog.

Kijk voor de actuele winkelprijs in het bovenstaande overzicht.

KBT meegroei schommel

Deze babyschommel / peuterschommel van KBT is eigenlijk een schommelstoeltje. Je moet deze namelijk wel zelf ophangen. Bijvoorbeeld aan het plafond van de kinderkamer.Deze meegroei schommel kan in drie variaties worden gebruikt. Als afgesloten schommel (zie foto) met een voorbeugel, als open schommel met een veiligheidsriem en als schommelplankje. Zo blijft deze schommel tot de kleuterleeftijd leuk,

Playwood houten schommelpaard

Een leuke houten schommel voor baby's, peuters en kleuters. Door de hoge achterkant en de hoge zijkant is deze schommel zeer geschikt voor kleine baby's die nog niet goed kunnen zitten.Dit houten schommelpaard kom je in het bovenstaand overzicht ook onder andere namen tegen zoals Milan Toys en Small Foot. Het paard is gemaakt van mooi blank hout en voorzien van stevige touwen en ringen. Voor de haken en het ophangen moet je zelf zorgen.

De prijs ligt rond de 30 euro. Kijk in het overzicht met babyschommels voor meer informatie en de actuele prijs.

Impaqt babyschommel van hout en doek

Dit is een echte babyschommel. Gemaakt van zacht doek en hout. Comfortabel maar toch veilig. Deze schommel kan tot 60 kilo dragen. Ook peuters kunnen er dus nog in plaats nemen.


Deze schommel komt inclusief touwen, maar je moet hem zelf wel even ophangen.

Plum 2 in 1 schommelset van metaal

Deze schommel van Plum is dan weer wel helemaal gebruiksklaar (na het even in elkaar zetten). Let op! Dit is geen echte babyschommel, want hij wordt aanbevolen voor kinderen van 12 maanden t/m 10 jaar. Zodra een kindje goed kan zitten kan hij er in.


Door zijn stevige metalen constructie en mogelijkheid het frame uit te schuiven is deze schommel ook voor wat grotere en zwaardere kinderen geschikt. Voor de kleintjes is deze schommel veilig door zijn zachte touwen en goede veiligheidsharnas.

Voor grotere kinderen is het wel aan te bevelen deze schommel buiten te gebruiken en vast te zetten aan de grond. Daarvoor worden betonankers meegeleverd.

Kijk voor alle prijzen, specificaties en nog veel meer leuke schommels voor binnen en buiten in het bovenaan genoemde overzicht met alle babyschommels.

Zie ook:Foto bovenaan: Smoby

Onderwerpen:
Schommel baby, schommels voor een baby, in huis, babyschommels binnen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.