De leukste glijbanen


Een glijbaan in de tuin is populair speelgoed bij kleine kinderen. En een glijbaan is helemaal niet duur. De kunststof glijbanen zijn zelfs goedkoop te noemen. Hier kijken we naar de leukste, origineelste en beste glijbanen voor in de tuin.


Alle onderstaande glijbanen zijn te vinden in het overzicht met aanbiedingen alle glijbanen. Kijk daar voor alle specificaties en de laagste prijzen. In dit overzicht zijn nog veel meer leuke glijbanen te vinden.

Little Tikes mijn eerste glijbaan

We beginnen met een heel goedkoop glijbaantje voor de kleinste kinderen. Deze glijbaan is slechts 1,20 meter lang en daarmee al geschikt voor kinderen vanaf een jaar. Een echte "eerste glijbaan".


Het is een veilige kinderglijbaan met hoge randen, afgeronde hoeken, brede treden en extra stabiliteit. Kijk voor de lage prijs bij de bovenstaande aanbiedingen.

Hogere glijbaan met water

Een heel andere glijbaan is deze grotere glijbaan van Feber. Niet alleen biedt deze een royale glijlengte je kan er ook water overheen laten stromen als je er een tuinslang op aansluit.Deze Feber waterglijbaan is bijzonder stevige en stabiel. Het is ook handig dat hij op te klappen is tot een veel kleiner pakket als de glijbaan niet gebruikt wordt.

Glijbaan met bocht

Deze glijbaan van Feber heeft een uniek kenmerk in de vorm van een bocht. Dit geeft weer een geel andere glijervaringen aan de kinderen.Het is een stevige dubbelwandig uitgevoerde glijbaan die je tot waterglijbaan kunt omtoveren door er een tuinslang op aan te sluiten. Niet alleen de bocht maakt deze glijbaan spectaculair, ook de glijsnelheid. Vooral met water is deze glijbaan supersnel. De glijbaan is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kijk voor de actuele lage winkelprijzen van alle glijbanen bij de bovengenoemde aanbiedingen.

Meegroeiglijbaan

De Smoby Megagliss 2-in-1 is een glijbaan die kan meegroeien met je kindje. Het begint met een bescheiden glijbaantje, maar als het kind groter wordt kun je er een component achter zetten. Je krijgt dan een lange glijbaan met een glijlengte van 330 centimeter en een spectaculaire golving in de baan.


Het is een veilige kunststof glijbaan voor in de tuin met brede handgrepen en anti-slip treden. Met deze glijbaan maak je van je tuin een speeltuin. Gebruik je de glijbaan niet, dan kan hij worden ingevouwen voor je hem opbergt.

Glijbaan met metalen frame

De hierboven getoonde glijbanen zijn allemaal kunststof glijbanen, maar er zijn ook (gedeeltelijk) metalen glijbanen voor in de tuin. Hieronder zie je een glijbaan van Plum die bestaat uit een comfortabele kunststof glijbak op een stevige stalen frame.


Een poedercoating beschermt de glijbaan tegen roest en er worden grondankers meegeleverd om de glijbaan veilig vast te zetten zodat er veilig op geravot kan worden. De glijbaan bevat een aangename golving.

Kijk voor de actuele prijs en specificaties bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Glijbaan met speeltoestel

Alice's Garden maakt deze leuke glijbaan met speeltoestel. Dit speeltoestel (een klimkoepel) voegt veel speelmogelijkheden aan de glijbaan toe. 

Kijk voor alle prijzen, maten en specificaties bij de aanbiedingen van glijbanen. Daar vind je nog veel meer leuke glijbanen in alle soorten en maten tegen een lage prijs.

Zie ook: Het leukste speeltuin speelgoed

Foto bovenaan: Smoby


Onderwerpen:
Smoby glijbanen, glijbaan peuter, leuke glijbanen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.