Sprookjesachtige houten speelhuisjes

Er zijn heel leuke houten speelhuizen te koop. Hier kijken we naar enkele sprookjesachtige speelhuisjes van hout. Huisjes die zo uit het sprookjesbos lijken te komen.


Met zo'n houten speelhuisje in de tuin waan je je Sneeuwwitje die wacht op de zeven dwergen die van het werk thuis komen.


Houten speelhuis Alice
Alice is een grappig houten speelhuis met schuine ramen en een schuine deur. De speelse schuine vormen geven dit houten speelhuis een uitstraling alsof het huis in het sprookjesbos staat. Het onderhoudsvrije huisje is gemaakt van Aziatisch cederhout dat een natuurlijk afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot heeft.

Houten speelhuis Jesse
Jesse is de grotere versie van speelhuis Alice. Jesse beschikt over een echte veranda. Evenals Alice is speelhuis Jesse voorzien van kunststof glas dat niet snel breekt en niet splintert. Door de dikke wanden kunnen deze houten speelhuisjes tegen een stootje.


Houten speelhuis Iris
Als je Jesse op stelten zet.., dan krijg je Iris. Iris is een extra leuk speelhuis omdat het op poten staat. Dat schreeuwt natuurlijk om een glijbaan, en die zit er dan ook op. Iris is echt één van de allerleukste speelhuisjes die er te krijgen is. Sfeervol en sprookjesachtig. Het huisje prikkelt de fantasie van kinderen.


Deze speelhuisjes en meer leuke speelhuizen vind je in het overzicht waar hierboven naar verwezen wordt.


Zie ook:Onderwerpen:
Houten speelhuisjes, speelhuisje hout, speelhuisjes van hout.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.