Watertafel. Aanbiedingen en tips leuke watertafels

Kinderen spelen en kliederen graag met water. Daarom is een watertafel heel geliefd speelgoed bij kleine kinderen. Een goede watertafel op de goede speelhoogte van een klein kind die met water gevuld kan worden. Goede watertafels beschikken daarnaast over fonteintjes, watervallen, waterlopen en veel meer leuks om met water te spelen.


Overzicht goede watertafels

Goede watertafels worden onder andere gemaakt door bekende speelgoedfabrikanten als Little Tikes, Eddy Toys, Smoby en Step2. Kijk bij de aanbiedingen watertafels voor enkele tientallen van deze leuke watertafels voor kinderen.

Informatie en tips watertafels

Op onze website vind je diverse artikelen met tips over het kiezen en kopen van de leukste watertafels. Kijk hier onder voor deze tips met betrekking tot dit leuke waterspeelgoed.


Dino Dig Zand & Water tafel - Inclusief 7-delige accessoireset - geschikt voor 15L water en 9kg zand

Step 2 watertafel

Watertafels voor binnen en buiten

Hoewel spelen met water het best buiten kan is het ook mogelijk een goede watertafel binnen te gebruiken. Daarvoor moet het speelgoed over een wat hogere rand beschikken en niet te vol gevuld worden. Het water kun je na afloop aan de onderkant in een emmer laten lopen.

Heel belangrijk: De speelelementen

Onder speelelementen verstaan we bij een watertafel voorzieningen als een waterrad, een waterval, een fontein, schuifjes en sluisjes en dergelijke. Op alleen een bak water zijn kinderen op een gegeven moment uitgekeken, met deze speelelementen kunnen ze uren spelen. Let er dus bij het kiezen van een watertafel op over welke speelelementen er op de watertafel aanwezig zijn en welke accessoires er worden meegeleverd. Bij de bovenstaande aanbiedingen staat dat allemaal tot in de details vermeld.

Watertafels van hout en kunststof

De meeste watertafels zijn van kunststof. Dat is licht van gewicht, uitstekend tegen water bestand en zacht en veilig voor kinderen. Bij de bovenstaande aanbiedingen van watertafels kom je ook houten watertafels tegen. In de meeste gevallen zijn dat watertafels in de vorm van een picknicktafel met een afsluitbare bak voor het water. Het voordeel is dat je ze ook als kinderpicknicktafel kunt gebruiken, maar qua speelelementen zijn deze watertafels een stuk minder bedeeld. Selecteer bij de bovengenoemde aanbiedingen van watertafels hout als materiaal en je ziet alle mogelijkheden.
Little Tikes watertafel piratenschip

Zand- en watertafel

Sommige watertafels beschikken over twee waterdicht van elkaar af te sluiten gedeelten. Deze watertafels kun je ook als zand- en watertafel gebruiken. Zo heeft je kindje een strand aan huis en kan er niet alleen met water maar ook met zand gekliederd worden. Dubbele pret!

Wat kost een watertafel?

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen om goedkoop een goede watertafel te kopen. De prijzen beginnen rond de 25 euro voor een kleine √©√©npersoons watertafel. Wil je kindje met vriendjes en vriendinnetje met de watertafel spelen, dan adviseren we wel een wat grotere tafel. Deze watertafels hebben ook veel meer mogelijkheden. 

Kijk voor alle prijzen, mogelijkheden maar ook reviews en ervaringen van gebruikers bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van watertafels.Onderwerpen:
Beste watertafels, spelen met water, leuke watertafel kinderen, speelgoed watertafel.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.