Watertafel aanbiedingen: De leukste watertafels

De leukste watertafels om lekker met water te spelen. Met watertafel aanbiedingen van de beste watertafels en zand- en watertafels.

Goede watertafel aanbiedingen

Een watertafel is heel leuk waterspeelgoed voor peuters en kleuters. Op een voor kleine kinderen prettige hoogte kan de peuter of kleuter spelen met water, emmertjes, bootjes en andere accessoires. Hier wijzen we je de weg naar circa 50 van de beste watertafels en laten we je als voorbeeld een paar van de leukste watertafels zien.

Aanbiedingen watertafels

We kijken naar watertafels van hout en kunststof, van eenvoudig tot uitgebreid. Kijk voor een volledig overzicht bij de aanbiedingen van alle watertafels. Je vindt daar alle foto's, maten, specificaties, reviews en prijzen, ook van onderstaande watertafels.

Little Tikes piratenschip

Heel populair is deze kunststof piratenboot van Little Tikes. Sterker nog dit is de meest populaire en volgens velen beste watertafel die je kunt kopen. De leukste watertafel is dit in ieder geval!

De Little Tikes piratenschip watertafel beschikt onder andere over een continue stromende fontein, een waterpomp (foto bovenaan), een waterrad en een water spuitende haai. Deze piratenboot watertafel is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.


Little Tikes piratenschip watertafel

Little Tikes piratenschip watertafel 


Deze watertafel voor kinderen wordt heel compleet geleverd, met twee speelfiguren, emmertjes en nog veel meer accessoires. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele laagste winkelprijs van deze piratenboot watertafel.

Little Tikes watertafel met buizen

Dit is een andere leuke watertafel van Little Tikes. De kleine buizen zijn het grote pluspunt van deze kunststof watertafel. Kleine kinderen vinden het prachtig om de pijpen te verbinden en zo de route van het water te bepalen.

Little Tikes watertafel met buizen
Little Tikes watertafel met buizen


De leidingen kunnen op tal van manieren aan elkaar worden gekoppeld, en ze hebben daarbij de beschikking over verschillende kranen. Met de waterpomp kunnen ze het water omhoog pompen via de pijpen naar de drie fonteinen. Er kan 26 liter water in deze Little Tikes watertafel.

Ook deze leuke watertafel vind je bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van watertafels.

Feber zand & water speeltafel

Deze speeltafel van Feber biedt dubbel waar voor je geld. Deze speeltafel is namelijk niet alleen watertafel, maar ook zandtafel. Een combinatie die je wel vaker ziet bij de bovenstaande watertafel aanbiedingen.


Feber zand & water speeltafel
Feber zand & water speeltafel


De Feber zand & water speeltafel is in twee delen opgesplitst zodat je deze gelijktijdig met zowel zand als water kunt gebruiken. Maar je kunt natuurlijk ook beide delen of als zandtafel of als watertafel gebruiken. En is het geen weer om buiten te spelen? Als je het deksel plaatst kun je hem ook gewoon binnen als speeltafel gebruiken.

Deze gecombineerde watertafel / zandtafel komt met accessoires voor beide toepassingen zoals een schepje, emmer, bootjes, harkje en een waterrad. In het deksel bevinden zich gaten voor potloden voor het geval je hem binnenshuis als speeltafel gebruikt.

Kijk voor de actuele prijs van deze veelzijdige speeltafel bij de bovenstaande aanbiedingen.

Watertafel picknicktafel

Weer een heel andere combinatie biedt deze zand-, water- en picknick-tafel van Axi. Deze speeltafel biedt dus nog meer mogelijkheden.

Deze Axi tafel is te gebruiken als picknicktafel voor kinderen, maar als je bovenblad opent komen er twee bakken tevoorschijn waarin met water en / of zand gespeeld kan worden. Ook kan er natuurlijk speelgoed in.

Watertafel / zandtafel / picknicktafel Axi

Watertafel / zandtafel / picknicktafel Axi

De speeltafel / picknicktafel wordt compleet geleverd met de op de foto getoonde parasol. Zowel de tafel als de bakken zijn mooi stevig. Voor hetgeen je krijgt is dit een voordelige speeltafel met veel mogelijkheden.

Naast deze speeltafel zijn er in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van watertafels nog meer van dit soort veelzijdige picknicktafels voor kinderen te vinden.

Step2 Big Splash Waterpark

Leuk ook is dit Big Splash Waterpark van Step2. Een watertafel met glijbaan. Met de glijbaan kun je een waterval maken, en zet het waterrad in beweging.

Step2 watertafel
Step2 watertafel

Deze watertafel wordt geleverd met twee poppetjes (een jongetje en een meisje) in zwemkleding die je in het waterpark kunt laten ravotten.

Step2 Dino watertafel

Voor de kleine dino fans is er deze dino watertafel. Deze watertafel is ook van Step2. De speeltafel is zo ontworpen dat hij perfect zowel als watertafel als zandtafel dienst kan doen.

Step2 watertafel Dino

Step2 watertafel Dino


Gebruiken de kinderen hem als zandtafel, dan kunnen ze prehistorische dino's opgraven. Het graafmateriaal wordt meegeleverd. Of laat de dino's zwemmen in een prehistorisch meer. De heuvel kun je als een deksel optillen waaronder nog een tweede bak voor water of zand schuilgaat. Zo kunnen kinderen zowel in het water als in het zand de dino's avonturen laten beleven.

Een watertafel is meer dan een bak water

Een goede watertafel is heel wat meer dan alleen een waterbak op pootjes. Een goede watertafel bevat ook speelelementen als een waterrad, een draaibal, een waterkanon, bruggetjes, fonteinen, en natuurlijk accessoires als poppetjes, bootjes en meer. 

Wat er allemaal meegeleverd wordt en wat er mogelijk is hangt helemaal af van wat er met de watertafel wordt meegeleverd.

Kijk voor deze watertafels en nog veel meer leuke watertafels bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Zie ook: Meer leuk waterspeelgoed

Onderwerp:
Hier boven vind je de leukste watertafels. Speeltafels voor kinderen om met water te spelen. Onder andere watertafels van Little Tikes, Step2, plus aanbiedingen om een leuke watertafel goedkoop te kopen. Sommige van deze leuke watertafels zijn ook als zandtafel te gebruiken.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.