Nenuco pop voor de poppendokter

Aanbiedingen van Nenuco poppen. Nenuco maakt babypoppen en veel speelgoed om deze poppen te verzorgen.

Nenuco poppen zijn mooie poppen voor meisjes die van verzorgen houden. Nenuco babypoppen zijn schattige jongenspoppen en meisjespoppen. Iedere Nenuco pop wordt geleverd met veel leuke accessoires. Deze zijn gericht op verzorging door de poppendokter of poppenzuster. Een Nenuco pop is een ideale pop om doktertje met de pop te spelen.


Zo is er een Nenuco pop die geleverd wordt met een heel assortiment aan dokterspulletjes, maar ook één met een wiegje en bedaccessoires en een Nenuco pop met prachtig haar die geleverd wordt met tal van kapster-accessoires. En zo zijn er nog meer Nenuco poppen. Hier een overzicht van de leukste poppen.

Deze Nenuco poppen van Famosa zijn online te koop. Kijk hieronder voor de prijzen en alle Nenuco poppen.Hieronder voorbeelden van enkele leuke Nenuco poppen die je bij deze Nenuco aanbiedingen kunt vinden.

Nenuco dokter pop

Dit is al vele jaren een populaire Nenuco pop in Nederland en België. Kinderen kunnen heerlijk doktertje of ziekenhuisje spelen met deze Nenuco babypop die een klein beetje ziek is.


De dokterspop wordt geleverd met heel veel mooie accessoires. Er zijn verschillende versies van de Nenuco babypop waaronder zelfs een speelset met couveuse en een computer met lichtjes waarmee röntgenfoto's kunnen worden geanalyseerd. 

Daarnaast worden er bij een Nenuco dokterset nog een heleboel kleinere accessoires meegeleverd zoals een stethoscoop, flesjes, spuiten en veel meer.

Nenuco kapster pop

Een Nenuco kappop is een Nenuco pop met heel mooi haar waarmee meisjes eindeloos kunnen tutten. In het haar kunnen vlechtjes, speldjes, kralen en strikjes worden aangebracht en er worden vele kapster-spulletjes meegeleverd zoals een kam, borstel, fohn en krullendraaier.


Nenuco pop met bedje

Deze Nenuco pop wordt geleverd met een eigen wiegje dat kinderen naast zich in bed kunnen plaatsen. Zo kunnen ze de hand van deze babypop vasthouden tot deze in slaap valt. Het bedje beschikt over een knop die zorgt voor licht en een muziekje als je er op drukt. Zo vallen pop en poppenmoeder heerlijk in slaap.


Nenuco bellenblaaspop met popje

Deze Nenuco pop kan niet alleen bellen blazen maar ook drinken. En wie drinkt die moet plassen, dus dat kan deze Nenuco pop ook. Deze babypop wordt geleverd met een wc-potje, een drinkfles en een speen. Als je in de arm van de Nenuco bellenblaaspop drukt blaast ze belletjes.Kijk bij de bovenstaande winkels voor alle prijzen en meer informatie over deze en andere Nenuco poppen.

Zie ook: Meer babypoppen tips

Foto's: Nenuco

Onderwerp:
Onder de naam Nenuco maakt speelgoed fabrikant Famosa heel leuke poppen die gericht zijn op zorgzame meisjes. Een Nenuco pop wil namelijk verzorgd worden. Vaak komt een Nenico babypop in een poppendokter set. Zo'n dokterset biedt alles om poppendokter te spelen en de zieke pop beter te maken. Ook is er een Nenuco kappop en zijn er andere Nenuco poppen die verzorging nodig hebben. Bovenaan kun je alle Nenuco poppen goedkoop online kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.