Nenuco pop, voor zorgzame meisjes

Nenuco poppen zijn mooie poppen voor meisjes die van verzorgen houden. Het zijn schattige jongenspoppen en meisjespoppen. Iedere Nenuco pop wordt geleverd met veel leuke accessoires.


Zo is er een Nenuco pop die geleverd wordt met een heel assortiment aan dokterspulletjes, maar ook één met een wiegje en bedaccessoires en een Nenuco pop met prachtig haar die geleverd wordt met tal van kapster-accessoires. En zo zijn er nog meer Nenuco poppen. Hier een overzicht van de leukste poppen.

Deze Nenuco poppen van Famosa zijn online te koop. Kijk hieronder voor de prijzen en alle Nenuco poppen.Hieronder enkele leuke Nenuco poppen

Nenuco dokterspop

Dit is de meest populaire Nenuco pop van dit moment. Kinderen kunnen heerlijk doktertje of ziekenhuisje spelen met deze Nenuco babypop die een klein beetje ziek is.


De dokterspop wordt geleverd met heel veel mooie accessoires waaronder zelfs een couveuse en een computer met lichtjes waarmee röntgenfoto's kunnen worden geanalyseerd. Daarnaast worden er nog een heleboel kleinere accessoires meegeleverd zoals een stethoscoop, flesjes, spuiten en veel meer.

Nenuco kapsterpop

Een Nenuco pop met heel mooi haar waarmee meisjes eindeloos kunnen tutten. In het haar kunnen vlechtjes, speldjes, kralen en strikjes worden aangebracht en er worden vele kapster-spulletjes meegeleverd zoals een kam, borstel, fohn en krullendraaier.


Nenuco pop met bedje

Deze Nenuco pop wordt geleverd met een eigen wiegje dat kinderen naast zich in bed kunnen plaatsen. Zo kunnen ze de hand van deze babypop vasthouden tot deze in slaap valt. Het bedje beschikt over een knop die zorgt voor licht en een muziekje als je er op drukt. Zo vallen pop en poppenmoeder heerlijk in slaap.


Nenuco bellenblaaspop met popje

Deze Nenuco pop kan niet alleen bellen blazen maar ook drinken. En wie drinkt die moet plassen, dus dat kan deze Nenuco pop ook. Deze babypop wordt geleverd met een wc-potje, een drinkfles en een speen. Als je in de arm van de Nenuco bellenblaaspop drukt blaast ze belletjes.Kijk bij de bovenstaande winkels voor alle prijzen en meer informatie over deze en andere Nenuco poppen.

Zie ook: Meer babypoppen tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.