Cicciobello Bobo. Maak de zieke pop beter

Doktertje spelen, de meeste kinderen vinden dat heel leuk. (Veel volwassenen trouwens ook, maar dat is iets heel anders). Cicciobello Bobo is een leuke baby pop waarmee kinderen kunnen dokteren.Maar een beetje zielig is Cicciobello Bobo pop wel. De babypop is namelijk ziek en moet worden beter gemaakt. Gelukkig is er een mini-dokter in de buurt met zijn of haar dokterspulletjes.

Veel dokter spulletjes worden namelijk met de zieke Cicciobello pop meegeleverd. Een thermometer, flesjes voor melk, sap en medicijnen, een injectie-spuit en een speen die kan oplichten worden o.a. meegeleverd met deze zieke pop. Ciciobello Bobo zelf wordt geleverd in een blauwe romper.

De Cicciobello Bobo pop is online te koop tegen aantrekkelijke prijzen.
Kijk hier voor de aanbiedingen van Cicciobello Bobo
 Bij de aanbiedingen van de Cicciobello pop hier boven vind je ook de winter pop versie van Cicciobello Bobo. Deze Cicciobello draagt geen rompertje maar dikke en lekker warme winterkleding. Deze Cicciobello pop kan lopen, een beetje praten en heeft net zoals een echte baby continue verzorging en aandacht nodig. Een echte baby pop!

Zie ook: Meer tips poppen

Samenvatting:
De Cicciobello Bobo pop is een baby pop die verzorging door zijn poppenmoeder of poppenvader nodig heeft. De Chicciobello pop is namelijk een beetje ziek. Gelukkig worden er bij deze zieke pop handige dokter spullen en spulletjes voor verzorging meegeleverd. Kijk hier boven voor aan Cicciobello aanbieding. Daar vind je naast de Cicciobello zieke pop ook de Cicciobello winter pop die lekker warm met poppenkleertjes voor de winter is aangekleed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.