Cicciobello pop. Maak de zieke pop beter

Cicciobello maakt heel mooie poppen. Hier kijken we naar de Cicciobello pop die wat ziek is en zodoende extra verzorgd moet worden.

Doktertje spelen, de meeste kinderen vinden dat heel leuk. (Veel volwassenen trouwens ook, maar dat is iets heel anders). Cicciobello maakt een leuke baby pop waarmee kinderen kunnen dokteren.

Cicciobello pop


Maar een beetje zielig is de Cicciobello pop wel. De babypop is namelijk ziek en moet worden beter gemaakt. Gelukkig is er een mini-dokter in de buurt met zijn of haar dokterspulletjes.

Veel dokter spulletjes worden namelijk met de zieke Cicciobello pop meegeleverd. Een thermometer, flesjes voor melk, sap en medicijnen, een injectie-spuit en een speen die kan oplichten worden o.a. meegeleverd met deze zieke pop. Ciciobello zelf wordt geleverd in een blauwe romper.

De Cicciobello pop is online te koop tegen aantrekkelijke prijzen. Kijk maar hier onder.

 Bij de aanbiedingen van de Cicciobello pop hier boven vind je ook andere Cicciobello poppen zoals de winter pop versie van de Cicciobello pop. Deze Cicciobello draagt geen rompertje maar dikke en lekker warme winterkleding. Deze Cicciobello pop kan lopen, een beetje praten en heeft net zoals een echte baby continue verzorging en aandacht nodig. Een echte baby pop!

Ook andere, vaak levensechte. poppen van Cicciobello zijn bij de bovenstaande aanbiedingen te vinden.

Zie ook: 

Samenvatting:
De Cicciobello pop is een baby pop die verzorging door zijn poppenmoeder of poppenvader nodig heeft. De Chicciobello pop is namelijk een beetje ziek. Gelukkig worden er bij deze zieke pop handige dokter spullen en spulletjes voor verzorging meegeleverd. Kijk hier boven voor aan Cicciobello aanbieding. Daar vind je naast de Cicciobello zieke pop ook de Cicciobello winter pop die lekker warm met poppenkleertjes voor de winter is aangekleed en andere leuke Cicciobello poppen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.