Luvabella pop, net een echte baby!

De Luvabella pop is een interactieve babypop die kan praten, drinken, spelen, zingen en zelfs bewegende gelaatsuitdrukkingen kan weergeven.

Luvabella pop. Interactieve babypop die kan praten en spelen

Luvabella is een interactieve pop die niet alleen kan praten en reageren, maar ook levensechte gezichtsuitdrukkingen kan produceren. Kijk hier maar naar de video en aanbiedingen van de Luvabella pop.

Luvabellla praat, beweegt en speelt net als een echte baby. Je kan met deze pop een spelletje kiekeboe spelen en haar laten lachen door haar buikje of teentjes te kriebelen. Luvabella heeft zelfs een hartslag. Net een echte baby!

Luvabella is hier online in Nederland te koop.

Zoals wel meer interactieve poppen kun je Luvabella leren praten, maar deze babypop gaat veel verder dan anderen. Het is meer dan een pop die kan praten. De levensechte reacties nodigen iedere poppenmoeder uit tot het verzorgen van dit poppenkindje. 

Je kunt Luvabella in slaap wiegen, laten giechelen, laten spelen, teveel om op te noemen. Ruim 500 natuurlijke reacties kan deze bijzondere pop imiteren.


Luvabella kan in het begin alleen babygebrabbel laten horen, maar met wat oefening kun je haar meer dan 100 (Nederlandse) woordjes en zinnetjes leren.

Kijk in de video hierboven naar de mogelijkheden van Luvabella. De Nederlandse versie kent dezelfde mogelijkheden. De laagste actuele prijs van Luvabella vind je via de eerdergenoemde link van de aanbieder.

Zie ook: Meer babypoppen tips


Onderwerp:
De Luvabella pop is een babypop die levensecht is. De Luva Bella babypop is een pop die kan praten en de Luvabella pop is een interactieve pop die reageert op de handelingen van een kind. 

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.