Götz poppen: Pop van hoge kwaliteit

Aanbiedingen van Götz poppen. Een Götz pop is een  zijn pop van hoge kwaliteit.

Götz (Goetz) is een grote aanbieder van poppen. Götz levert een groot aantal series poppen die heel divers zijn qua prijs en stijl.
Gotz poppen speelgoed

Götz levert zowel handgemaakte poppen als goedkopere poppen die in massaproductie worden gemaakt. Ook bevat het assortiment veel poppen die zijn ontworpen door kunstenaars en die in een beperkte oplage worden verkocht.


Waar kun je Götz poppen kopen?

Het grote aanbod aan Götz poppen is in Nederland en België grotendeels online te koop. Kijk hier onder voor aanbiedingen van honderden Götz poppen uit alle series en in alle prijsklassen.
Götz handgemaakte poppen 

De handgemaakte poppen van Götz zijn veelal ontworpen door gerenommeerde kunstenaars. Deze handgemaakte Götz poppen hebben vaak levendige uitdrukkingen en de poppenkleding voor een Götz handgemaakte pop is van hoge kwaliteit. Deze Götz poppen zijn erg gewild bij verzamelaars.

De echtheid van een Götz handgemaakte pop is te controleren aan de originele Götz armband, de kunstenaarszegel en een certificaat dat bij de handgemaakte pop wordt meegeleverd.
 
Gotz babypoppen


Götz kunstenaar poppen

Kunstenaar poppen zijn poppen die zijn gemaakt door een kunstenaar en die door Götz als reproductie wordt verkocht. De kwaliteit van deze poppen is bijzonder hoog. Doordat deze unieke poppen in beperkte oplages worden geproduceerd zijn de poppen zeer gewild bij verzamelaars.

Bekende kunstenaars van poppen zijn Els Oostema, Didy Jacobsen, Sissel Skille, Hildegard Gunzel en Joke Gröben.

Götz-Steiff poppen Götz en Steiff zijn beide grote Duitse poppenmakers. Samen verkopen ze een exclusieve serie poppen van zeer hoge kwaliteit. Götz maakt deze poppen, Steiff verkoopt ze.

Gotz pop

Populaire Götz poppen 

Pampolina, Precious Day, Little Sisters, Kinderland, Newborn Aquin, Cosy Aquini en Cookie care zijn voorbeelden van populaire series poppen van Götz. Götz poppen en hun kleding zijn wat duurder dan de poppen van massa-fabrikanten maar de kwaliteit is heel veel beter.
 
Kijk bij het bovenstaande overzicht van Götz poppen voor alle poppen en accessoires.

Zie ook: Meer poppen tips

Onderwerp:
Götz poppen behoren tot de beste poppen die je kunt kopen. Götz maakt handgemaakte poppen maar heeft ook goedkopere poppen in de collectie. Maar handgemaakt of niet, een Götz pop is van hoge kwaliteit. Kijk bovenaan voor Götz poppen in Nederland en België.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.