Götz poppen van hoge kwaliteit

Götz (Goetz) is een grote aanbieder van poppen. Götz levert een groot aantal series poppen die heel divers zijn qua prijs en stijl.

Götz levert handgemaakte poppen en poppen die in massaproductie worden gemaakt. Ook bevat het assortiment veel poppen die zijn ontworpen dooor kunstenaars en die in een beperkte oplage worden verkocht.

Waar kun je Götz poppen kopen?


Götz handgemaakte poppen

De handgemaakte poppen zijn veelal ontworpen door gerenommeerde kunstenaars. De poppen hebben vaal levendige uitdrukkingen en de poppenkleding voor deze Götz handgemaakte poppen is van hoge kwaliteit. De poppen zijn erg gewild bij verzamelaars.

De echtheid van een Götz handgemaakte pop is te controleren aan de originele Götz armband, de kunstenaarszegel en een certificaat dat bij de handgemaakte pop wordt meegeleverd.


Götz kunstenaar poppen

Kunstenaar poppen zijn poppen die zijn gemaakt door een kunstenaar en die door Götz als reproductie wordt verkocht. De kwaliteit van deze poppen is bijzonder hoog. Doordat ze in beprkte oplages worden geproduceerd zijn de poppen zeer gewild bij verzamelaars.

Bekende kunstenaars van poppen zijn Els Oostema, Didy Jacobsen, Sissel Skille, Hildegard Gunzel en Joke Gröben.

Götz-Steiff poppen

Götz en Steiff zijn beide grote Duitse poppenmakers. Samen verkopen ze een exclusieve serie poppen van zeer hoge kwaliteit. Götz maakt deze poppen, Steiff verkoopt ze.


Populaire Götz poppen

Pampolina, Precious Day, Little Sisters, Kinderland, Newborn Aquin, Cosy Aquini en Cookie care zijn voorbeelden van populaire series poppen van Götz. Götz poppen en hun kleding zijn wat duurder dan de poppen van massa-fabrikanten maar de kwaliteit is heel veel beter.

Kijk bij het bovenstaande overzicht van Götz poppen voor alle poppen en accessoires.

Zie ook: Meer poppen tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.