Baby Alive: Levensechte baby pop

Een Baby Alive pop is een levensechte pop. Een baby pop die echt lijkt. Maak hier kennis met de Baby Alive babypop.Baby Alive is een heel bijzondere pop. Of is het een heel bijzondere baby? Bij Baby Alive zou je je zo vergissen. De Baby Alive pop is net een echte baby. Ja, een heel echte. Deze babypop kan niet alleen praten en lachen, maar ook drinken, eten, plassen en poepen. Kortom, Baby Alive is een levensechte baby.

Een levensechte babypop met dus ook de nadelen, zoals een vieze luier.

De Baby Alive babypop is een heel slimme pop. Deze baby spreekt bijvoorbeeld wel meer dan 20 Nederlandse zinnen. 

Ook heeft de Baby Alive pop heel veel expressie in haar gezicht. De Baby Alive pop beweegt haar ogen, mond en neus. En sommige Baby Alive poppen kunnen zelfs dansen. Behoorlijk bijdehand voor een baby.


Verder kan deze pop eten en drinken. En dat betekent ook dat er geplast en gepoept moet worden. Kijk voor alle Baby Alive poppen bij de bovenstaande Baby Alive aanbiedingen. Hieronder kijken we naar enkele van deze Baby Alive levensechte babypoppen.Dans en plaspop Baby Alive


Hop Hop Hannah

Er zijn diverse speciale versies verschenen van de levensechte Baby Alive pop. Zo is er de babypop Hop Hop Hannah. 

Deze Baby Alive pop is een echte vrolijke stuiterbaby. Als je haar handjes beetpakt hopt Hannah vrolijk heen en weer. Zo blij is de baby om jou weer te zien! 

Onder dat stuiteren maakt Baby Alive Hop Hop Hannah vrolijke babygeluidjes en giechelt ze.

Zodra je in de buurt van Hop Hop Hannah komt maakt de Baby Alive brabbelgeluidjes. Een heerlijk vertederende babypop die echt lijkt te leven.

Dans en Plas Baby Alive

De dansende versie van Baby Alive heeft geen naam gekregen van Hasbro. Deze naam mag je zelf nog verzinnen. Deze versie (die eerder genomineerd was voor Speelgoed van het Jaar) kan de potjesdans. Voor het plassen moet er even gedanst worden.

Levensechte babypop Baby Alive

Levensechte babypop Baby Alive


Deze serie Baby Alive poppen (deze babypop is er in 3 versies) kun je zien in de video eerder op deze pagina.

Better Now Baby

Een andere speciale Baby Alive pop is de Baby Alive Better Now Baby (Weer beter Baby). Deze Baby Alive is een beetje ziek, maar gelukkig kun jij de babypop beter maken. 

Je kunt haar neusdruppels geven en Baby's temperatuur opnemen. Een leuke pop voor verzorgende poppenmoedertjes.Baby Alive poepende babypop

Baby Alive kopen

Kijk bij de eerder genoemde Baby Alive aanbiedingen voor leuke Baby Alive poppen voor weinig geld.

Zie ook: Meer tips babypoppen
Foto's: Hasbro


Samenvatting:
Zoek je een levensechte baby pop? Kijk dan eens naar de Baby Alive babypoppen van Hasbro. Een Baby Alive pop is net een echte baby. Deze baby poppen kunnen alles dat een echte baby ook kan, zoals brabbelen, lachten, drinken. eten en (helaas) soms ook poepen. Een Baby Alive pop is een plaspop / babypop van hoge kwaliteit. 


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.