Baby Alive poppenBaby Alive is een heel bijzondere pop. Of is het een heel bijzondere baby? Bij Baby Alive zou je je zo vergissen. De Baby Alive pop is net een echte baby. Ja, een heel echte. Ze kan niet alleen praten en lachen, maar ook drinken, eten, plassen en poepen.

Baby Alive is een heel slimme pop. Ze spreekt bijvoorbeeld wel meer dan 20 Nederlandse zinnen. Ook heeft ze heel veel expressie in haar gezicht. De Baby Alive pop beweegt haar ogen, mond en neus. En sommige Baby Alive poppen kunnen zelfs dansen.
Verder kan deze pop eten en drinken. En dat betekent ook dat er geplast en gepoept moet worden.
Hop Hop Hannah

Er zijn ook speciale versies verschenen van de Baby Alive pop. Zo is er Hop Hop Hannah. Deze Baby Alive is een echte vrolijke stuiterbaby. Als je haar handjes beetpakt hopt ze vrolijk heen en weer. Zo blij is ze om jou weer te zien! Onder dat stuiteren maakt Baby Alive Hop Hop Hannah vrolijke babygeluidjes en giechelt ze.

Zodra je in de buurt van Hop Hop Hannah komt maakt de Baby Alive brabbelgeluidjes. Een heerlijk vertederende babypop die echt lijkt te leven.

Dans en Plas Baby Alive

De dansende versie van Baby Alive heeft geen naam gekregen van Hasbro. Deze naam mag je zelf nog verzinnen. Deze versie (genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018) kan de potjesdans. Voor het plassen moet er even gedanst worden.Deze serie Baby Alive poppen (deze babypop is er in 3 versies) kun je zien in de video eerder op deze pagina.

Better Now Baby

Een andere speciale Baby Alive pop is de Baby Alive Better Now Baby (Weer beter Baby). Deze Baby Alive is een beetje ziek, maar gelukkig kun jij de pop beter maken. Je kunt haar neusdruppels geven en Baby's temperatuur opnemen. Een leuke pop voor verzorgende poppenmoedertjes.

Baby Alive kopen

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor leuke Baby Alive poppen voor weinig geld.

Zie ook: Meer tips babypoppen
Foto's: Hasbro

Onderwerpen:
Hasbro Baby Alive poppen, plaspop, poppendokter, poppenmoeder speelgoed, Baby Alive poppen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.