De levensechte poppen van Baby Born

Aanbiedingen van Baby Born speelgoed. Baby Born poppen zijn levensechte babypoppen. 

Baby Born speelgoed BabyBorn poppen

De Baby Born poppen behoren tot de meest populaire soorten poppen bij meisjes. Met een Baby Born kunnen ze namelijk echt moederen. Een Baby Born pop is een levensechte speelgoed pop, deze babypop is net een echte baby.

Aanbiedingen Baby Born speelgoed

In Nederland en België is een groot aanbod aan Baby Born speelgoed te vinden. Vooral online zijn veel Baby Born poppen en Baby Born accessoires goedkoop te vinden. Kijk bij de Baby Born speelgoed aanbiedingen hier onder voor honderden Baby Born speelgoed artikelen tegen een lage prijs.


Hieronder meer informatie over de Baby Born speelgoed pop.

Wat kunnen Baby Born poppen allemaal?

Baby Born poppen kunnen huilen, eten, drinken en plassen. Hiervoor zijn fluweelzachte Baby Born luiers beschikbaar en een magisch Baby Born potje dat muziek maakt.


Het klinkt vreemd maar de Baby Born babies kunnen zelfs scooter rijden, op de roze Baby Born City Scooter. Ook is er een Baby Born Bubbelbad met Douche, een Baby Born Mini Ambulance.

De poppenmoeder kan door het Baby Born fietsstoeltje op haar fiets te bevestigen gaan fietsen met haar baby. In de auto van opa en oma kan Baby Born ook mee dankzij het gecombineerde Baby Born fietsstoeltje / autostoeltje.

En zo zijn er nog veel meer leuke Baby Born accessoires, kledingstukken en speelgoed.

Mini Baby Born

Later hebben de Baby Born poppen kleinere broertjes en zusjes gekregen, in de vorm van een hele serie mini Babyborns.


Zie ook


Onderwerp:
De Baby Born speelgoed pop is ooit als plaspop uitgebracht, maar de BabyBorn pop is tegenwoordig veel meer dan een plaspop. De Baby Born pop is zelfs met scooter te koop. Indrukwekkend zijn ook de vele Baby Born accessoires zoals een fietszitje, een autostoeltje, een draagzak, een kinderstoel. een douche, een tent en bad en natuurlijk een wiegje en Baby Born poppenwagen. Bij de bovenstaande aanbiedingen van Baby Born speelgoed is het allemaal goedkoop online te vinden.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.