Baby Born poppen

Aanbiedingen van Baby Born speelgoed. Baby Born poppen zijn levensechte babypoppen. Hier informatie en BabyBorn aanbiedingen.

Baby Born speelgoed BabyBorn poppen

De Baby Born poppen behoren tot de meest populaire poppen speelgoed bij meisjes. Met een Baby Born kunnen ze namelijk echt moederen. Een Baby Born pop is een levensechte speelgoed pop, deze babypop is net een echte baby.

Niet alleen om te zien, maar ook in het gedrag. De BabyBorn is namelijk een pop die kan huilen, drinken, plassen en eten.

Aanbiedingen Baby Born speelgoed

In Nederland en België is een groot aanbod aan Baby Born speelgoed te vinden. Vooral online zijn veel Baby Born poppen en Baby Born accessoires goedkoop te vinden. Kijk bij de Baby Born poppen speelgoed aanbiedingen hier onder voor honderden BabyBorn speelgoed artikelen tegen een lage prijs.


Hieronder meer informatie over de Baby Born speelgoed pop.

Wat kunnen Baby Born poppen allemaal?

Baby Born poppen kunnen huilen, eten, drinken en plassen. Hiervoor zijn fluweelzachte Baby Born luiers beschikbaar en een magisch Baby Born potje dat muziek maakt.


Baby Born pop

Veel Baby Born accessoires

Het klinkt vreemd voor een  baby, maar de Baby Born babies kunnen zelfs scooter rijden. Dat doet de BabyBorn pop op de roze Baby Born City Scooter. Ook is er een Baby Born Bubbelbad met Douche, een Baby Born Mini Ambulance.

De poppenmoeder kan door het Baby Born fietsstoeltje op haar fiets te bevestigen gaan fietsen met haar baby. In de auto van opa en oma kan Baby Born ook mee dankzij het gecombineerde Baby Born fietsstoeltje / autostoeltje.

Tip: De meest populaire Baby Born accessoires zijn  het Baby Born badje, de Baby Born fiets, de Baby Born kinderstoel en de Baby Born poppenwagen.

En zo zijn er nog veel meer leuke BabyBorn accessoires, kledingstukken en speelgoed. Al dit Baby Born poppen speelgoed vind je bij de aanbiedingen eerder op deze pagina.

Mini Baby Born

Later hebben de Baby Born poppen kleinere broertjes en zusjes gekregen, in de vorm van een hele serie mini Babyborns.


Mini Baby Born poppen

Baby Born Sister

Na de kleine Baby Born zusjes en broertjes volgde er ook een grote Baby Born zus onder de naam Baby Born Sister. Of eigenlijk, Baby Born zussen, want de Baby Born zus pop is inmiddels in vele varianten te koop. Een Baby Born Sister met blond haar, met bruin haar, met zwart haar, in een zeemeermin variant, en veel meer.

Baby Born Sister poppen speelgoed

Baby Born Sister

De Baby Born Sister mag dan ouder zijn, ze kan dezelfde poppenkleertjes dragen als de standaard Baby Born pop. Dat is wel zo leuk om outfits te wisselen. Het grootste verschil tussen de Baby Born en de Baby Born Sister zit hem in het kapsel van de Baby Born zus. Deze oudere BabyBorn heeft in tegenstelling tot de babypop een kapsel dat zich makkelijk en leuk laat kappen. Daarvoor worden bij de Baby Born Sister dan ook accessoires meegeleverd.

Later volgde er ook nog een Baby Born Brother, een grote Baby Born broer om het hele poppen gezin compleet te maken.

Ook de Baby Born zus en broer vind je bij de Baby Born aanbiedingen bovenaan.

Baby Born Soft Touch

Een andere variant op de standaard BabyBorn pop is de Baby Born Soft Touch. Zoals de naam al aangeeft is dit een zachte variant. Het grootste verschil tussen de Baby Born Soft Touch en de gewone pop zit hem echter in het ontbreken van batterijen in de Soft Touch. 

Toch kan ook deze Baby Born baby pop drinken, eten, plassen, poepen, slapen en huilen. Door het ontbreken van batterijen is de Baby Born Soft Touch pop beter geschikt om mee in bad te nemen, en als pop om mee te slapen is de zachtere Baby Born Soft Touch ook de beste Baby Born pop.

Kijk in het bovenstaande Baby Born aanbieding overzicht voor de verschillende versies en prijzen van de Soft Touch poppen.

Baby Born scooter

Het is misschien wel één van de meest opvallende Baby Born speelgoed producten. De Baby Born scooter. Want een baby op een scooter, dat is niet wat je verwacht.

Baby Born scooter

Baby Born scooter

Maar deze levensechte babypop scheurt dus op een brommer rond. Letterlijk, want de Baby Born scooter is via een afstandsbediening te besturen. Niet erg realistisch zo'n baby op een scooter, maar wel leuk en vermakelijk Baby Born speelgoed.

Alle hier genoemde Baby Born poppen en ander Baby Born speelgoed kun je in het aanbieding overzicht bovenaan vinden.

Zie ook


Onderwerp:
De Baby Born speelgoed pop is ooit als plaspop uitgebracht, maar de BabyBorn pop is tegenwoordig veel meer dan een plaspop. De Baby Born pop is zelfs met scooter te koop. Indrukwekkend bij dit poppen speelgoed zijn ook de vele Baby Born accessoires zoals een fietszitje, een autostoeltje, een draagzak, een kinderstoel. een douche, een tent en bad en natuurlijk een wiegje en Baby Born poppenwagen. Bij de bovenstaande aanbiedingen van BabyBorn poppen speelgoed is het allemaal goedkoop online te vinden.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.