Clicformers. Leuk bouwspeelgoed kinderen vanaf 4 jaar

Clicformers is leuk bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar. Met Clicformers maak je de coolste constructies, en toch kunnen zelfs kleine kinderen zoals kleuters er goed mee overweg.


Clicformers is echt klikspeelgoed. Deze bouwstenen klik je aan elkaar. Dat kan op vier verschillende manieren.


Bij iedere doos Clicformers speelgoed wordt er een instructieboekje met bouwtekeningen meegeleverd. Daarin vind je bouwwerken die je met de inhoud van die doos kunt maken. Maar Clicformers speelgoed leent zich er ook zeer goed voor om je bouwfantasie in de vrije loop te laten. Bouw wat er in je hoofd opkomt!Veel Clicformers speelgoed wordt als algemene basispakketten verkocht, maar er zijn ook thema pakketten zoals een politie-set, een rescue-set, een raceauto-set en een bouwvoertuigen-set. Hiermee kun je de voertuigen van dat betreffende thema bouwen.


Bouwen met constructiespeelgoed, zoals dat van Clicformers, is heel goed voor de ontwikkeling van kinderen. Fijne motoriek, ruimtelijk inzicht, logica, fantasie, creativiteit, het wordt allemaal ontwikkeld tijdens het bouwen. En na het bouwen komt het spelen, en ook dat is natuurlijk heel leuk.

Kijk hier voor al het Clicformers speelgoed en de prijs

Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Foto's: Clickformers

Samenvatting:
Clicformers is bouwspeelgoed voor kleine kinderen vanaf 4 jaar. Met Clicformers bouw je door te klikken. Alle mogelijke vormen zijn zo te maken met dit plastic bouwspeelgoed. Kijk hier boven voor aanbiedingen van Clicformers bouwspeelgoed voor kleuters en kleine kinderen vanaf 4 jaar.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.