Clicformers. Leuk bouwspeelgoed kinderen vanaf 4 jaar

Aanbiedingen van Clicformers.  Clicformers is leuk bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Met Clicformers maak je de coolste constructies, en toch kunnen zelfs kleine kinderen zoals kleuters er goed mee overweg. En voor oudere kinderen is Clicformers ook nog heel leuk.

Clicformers speelgoed kleuters

Clicformers is echt klikspeelgoed. Deze bouwstenen klik je aan elkaar. Dat kan op vier verschillende manieren.

Bij iedere doos Clicformers speelgoed wordt er een instructieboekje met bouwtekeningen meegeleverd. Daarin vind je bouwwerken die je met de inhoud van die doos kunt maken. 

Maar Clicformers speelgoed leent zich er ook zeer goed voor om je bouwfantasie in de vrije loop te laten. Bouw wat er in je hoofd opkomt!


Aanbiedingen Clicformers speelgoed


Veel Clicformers speelgoed wordt als algemene basispakketten verkocht, maar er zijn ook thema pakketten zoals een politie-set, een rescue-set, een raceauto-set en een bouwvoertuigen-set. Hiermee kun je de voertuigen van dat betreffende thema bouwen.

Dit zijn een aantal populaire Clicformers bouwsets:
  • Clicformers mini bouwset, 30 delen. Met onderdelen voor het bouwen van een klein bouwwerf.

  • Clicformers basis set, 150 delen. Bouw dieren, voertuigen en machines. De ideale set om mee te beginnen.

  • Clicformers 70 delige basisset. Ideaal voor wie met grote bouwwerken wil starten. Met bouwtekeningen voor o.a. een vogel, een vliegtuig en een bus.
     
  • Clicformers mini ruimte set. Bouw een ruimteschip of kleinere ruimte voertuigen.

  • Clicformers mini transport set. Alles voor het bouwen van een auto, vliegtuig of bus.

  • Clicformers Creative Master set; Grote speelset met 230 onderdelen voor het bouwen van een groot aantal projecten. Bouwtekeningen meegeleverd.

En dit is nog maar een klein deel van alle Clicformers speelgoed pakketten. Kijk voor al het Clicformer speelgoed bij de Clicformers aanbiedingen bovenaan.
Bouwen met Clicformers is goed voor een kind

Bouwen met constructiespeelgoed, zoals dat van Clicformers, is heel goed voor de ontwikkeling van kinderen. Fijne motoriek, ruimtelijk inzicht, logica, fantasie, creativiteit, het wordt allemaal ontwikkeld tijdens het bouwen. 

En na het bouwen komt het spelen, en ook dat is natuurlijk heel leuk.Kijk voor al het Clicformer speelgoed tegen een lage prijs in het Clicformers aanbieding overzicht bovenaan. Je vindt daar ook alle informatie, specificaties, prijzen en een review van ieder pakket.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Foto's: Clickformers

Samenvatting:
Clicformers is bouwspeelgoed voor kleine kinderen vanaf 4 jaar. Met Clicformers bouw je door te klikken. Alle mogelijke vormen zijn zo te maken met dit plastic bouwspeelgoed. Kijk hier boven voor aanbiedingen van Clicformers bouwspeelgoed voor kleuters en kleine kinderen vanaf 4 jaar.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.