De leukste Playmobil thema's


Er zijn werkelijk duizenden Playmobil pakketten te koop. Om het overzichtelijk te houden is Playmobil speelgoed daarom in verschillende thema's opgedeeld. Zo kun je makkelijk de Playmobil dozen en doosjes vinden die bij je favoriete Playmobil speelgoed passen. Hier kijken we naar de populairste en leukste Playmobil thema's.


Aanbiedingen Playmobil speelgoed (alle thema's)

Het speelgoed uit onderstaande thema's en heel veel meer Playmobil thema's is makkelijk te vinden op de Playmobil Overzichtspagina. Je kunt daar ook al het Playmobil speelgoed tegen een lage prijs vinden.

Hieronder kijken we naar de meest populaire Playmobil thema's.

Playmobil ridders

De Playmobil Ridders serie (Playmobil Knights) is een thema dat vooral bij jongens al jaren een grote hit is. Binnen het thema is vooral de Burcht van de Valkenridders erg populair. Dit is een prachtig ridderkasteel. Het Playmobil ridderkasteel is een enorm bouwwerk dat uit wel 188 delen bestaat. Met vele doorgangen, torens, een kelder en vele accessoires zoals drie ridders, een paard en heel veel meer. Kijk voor de prijzen en veel meer ridder pakketten van Playmobil  in het bovenstaande overzichtspagina.


Niet alleen de Valkenridders hebben een eigen kasteel, ook de Leeuwenridders waarmee ze regelmatig overhoop liggen. Dit kasteel is zelfs nog groter (ruim 300 delen) en zeer lastig te veroveren. Daarvoor zijn meer Playmobil ridders nodig die je natuurlijk kunt bijkopen, evenals een kanon, een aanvalstoren, een stormram en heel veel meer accessoires. Via de overzichtspagina vind je ze allemaal.

Playmobil Manege

De ridders mogen dan op paarden rijden. bij meisjes is de Playmobil manage (Playmobil Country) een meer populair thema. Topper in deze serie is het Ponypark. Dit relatief goedkope Playmobil pakket bevat naast een ponystal een verzorger, 2 kinderen, heel veel accessoires en natuurlijk pony's.


Of ga voor de Playmobil paardenmanege met 3 paardenstallen en een compleet ingericht cafetaria.

Vele tientallen accessoires, personages en dieren zijn toe te voegen. Meer pony's en paarden, maar ook een paardentrailer, een paardenbox, een ponywagen, een paardenkar, een dierendokter en heel veel meer. Via het bovenstaand overzicht vind je alles.

Playmobil Piraten

Brengen pony's en paarden je niet genoeg actie? Kijk dan eens naar het thema Playmobil piraten, met diverse schepen, maar ook forten, een zeeroverhol, priraten en natuurlijk schatkisten.Hierboven zie je het meest populaire speelgoed uit deze serie, het aanvalsschip van de piraten. Maar deze Playmobil piraten serie kent veel meer schepen. Zo hebben hun grote vijanden, de soldaten, ook hun eigen schip. Bij gevaar kunnen de piraten altijd hun toevlucht zoeken in één van de diverse schuilplaatsen die deze serie speelgoed rijk is om te wachten op één van de andere piratenschepen.

Kijk op de overzichtspagina voor al het speelgoed uit deze Playmobil serie.

Playmobil dierentuin

Een ander populair thema binnen Playmobil, en veel vreedzamer dan de piraten, is de dierentuin. In deze serie vind je heel veel verschillende dieren die je met of zonder dierenverblijf koopt.


Een persoonlijke favoriet van ons in de Playmobil dierentuin serie is het bovenstaande zee-aquarium. Dit hele gedetailleerde Playmobil aquarium bevat een bezoekersterras, de diepzeegrot, de panoramavensters en een avonturenkoepel. Je kan er een zeeleeuwen show opvoeren, maar ook naar de onderwaterwereld kijken. Je kan het grote waterbassin met water vullen en er zelfs echte kleine visjes in laten rondzwemmen.

In het subthema aquarium kun je ook een aquariumshop, vissen, zeedieren en een pinguïnverblijf toevoegen. Of breidt je dierentuin uit met apen, roofdieren en meer uit de zoo.

Playmobil Family Fun

De Playmobil dierentuin is uitstekend te combineren met de vele Playmobil dierentuin dozen uit de Playmobil Family Fun serie. Deze serie bevat namelijk eveneens alles voor de dierentuin, waaronder ook alle dierentuin dieren.

Maar Playmobil Family Fun is een Playmobil thema dat veel verder gaat. Familie-uitstapjes en vakantie staan centraal in deze reeks Playmobil speelgoed, met bijvoorbeeld sub thema's als de Playmobil camping, het strand, wintersport, het pretpark en vakantie locaties zoals een hotel, een vakantiehuis, een familietent, een camper en zelfs een compleet cruiseschip. Alles met betrekking tot vakantie kom je tegen in de Playmobil Familily Fun serie.

Playmobil stadsleven

Het meest brede en grote thema binnen Playmobil is stadsleven (Playmobil City Life) met heel veel huisjes, voertuigen en gebouwen. In deze Playmobil serie tref je alle gebouwen aan die je in het dagelijks leven ook tegenkomt zoals kamers van huizen (keuken, badkamer, slaapkamer), een school, een kinderopvang, winkels, een kapsalon, restaurants, en wat al niet meer. Playmobil City Life is de meest uitgebreide serie van Playmobil met wel meer dan 100 grote en kleine pakketten.De serie bestaat uit grote dozen, met complete gebouwen, maar ook uit kleine Playmobil doosjes van een paar euro met een Playmobil poppetje en wat bijpassende accessoires. Kijk bij de bovenstaande link naar Playmobil City Life voor het enorme aanbod.

Playmobil poppenhuis

Speel je graag met Playmobil? Maar ook met een poppenhuis? Combineer je liefhebberijen dan met het Playmobil Dollhouse. De Playmobil Dollhouse serie bestaat uit een groot poppenhuis (zie foto) een reeks kamer-inrichtingen zoals een woonkamer, een eetkeuken, een slaapkamer, een badkamer en een kinderkamer. Hiermee kun je je Playmobil poppenhuis inrichten. Kijk op Playmobil Dollhouse voor alle informatie, pakketten en prijzen.Playmobil Princess

Playmobil Princess is het prinsessen speelgoed van Playmobil. Centraal in deze serie Playmobil speelgoed staat het prinsessenkasteel dat helemaal zelf kan worden ingericht met prachtige accessoire pakketten.

Playmobil Princess prinsessen

Maar er is meer Playmobil Princess speelgoed zoals de prinsessenkoets (inclusief droomprins), koninklijke paarden en meer.


Kijk voor het totale aanbod aan Playmobil en nog veel meer leuke Playmobil thema's op de bovenaan genoemde overzichtspagina.

Of kijk bij de beste en goedkoopste speelgoedwinkels bij welke webshops je goedkoop alle Playmobil kunt kopen.


Onderwerpen:
Playmobil speelgoed, Playmobil paardenmanege, paardenkar, ponystal, ridderkasteel, piraten Playmobil poppenhuis, Playmobil stad.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.