De leukste Playmobil thema's


Er zijn werkelijk duizenden Playmobil pakketten te koop. Om het overzichtelijk te houden is Playmobil speelgoed daarom in verschillende thema's opgedeeld. Zo kun je makkelijk de Playmobil dozen en doosjes vinden die bij je favoriete Playmobil speelgoed passen. Hier kijken we naar de populairste en leukste Playmobil thema's.


Aanbiedingen Playmobil speelgoed (alle thema's)

Het speelgoed uit onderstaande thema's en heel veel meer Playmobil thema's is makkelijk te vinden op de Playmobil Overzichtspagina. Je kunt daar ook al het Playmobil speelgoed tegen een lage prijs vinden.

Hieronder kijken we naar de meest populaire Playmobil thema's.

Playmobil ridders

De Playmobil Ridders serie (Playmobil Knights) is een thema dat vooral bij jongens al jaren een grote hit is. Binnen het thema is vooral de Burcht van de Valkenridders erg populair. Dit is een prachtig ridderkasteel. Het Playmobil ridderkasteel is een enorm bouwwerk dat uit wel 188 delen bestaat. Met vele doorgangen, torens, een kelder en vele accessoires zoals drie ridders, een paard en heel veel meer. Kijk voor de prijzen en veel meer ridder pakketten van Playmobil  in het bovenstaande overzichtspagina.


Niet alleen de Valkenridders hebben een eigen kasteel, ook de Leeuwenridders waarmee ze regelmatig overhoop liggen. Dit kasteel is zelfs nog groter (ruim 300 delen) en zeer lastig te veroveren. Daarvoor zijn meer Playmobil ridders nodig die je natuurlijk kunt bijkopen, evenals een kanon, een aanvalstoren, een stormram en heel veel meer accessoires. Via de overzichtspagina vind je ze allemaal.

Playmobil Manege

De ridders mogen dan op paarden rijden. bij meisjes is de Playmobil manage (Playmobil Country) een meer populair thema. Topper in deze serie is het Ponypark. Dit relatief goedkope Playmobil pakket bevat naast een ponystal een verzorger, 2 kinderen, heel veel accessoires en natuurlijk pony's.


Of ga voor de Playmobil paardenmanege met 3 paardenstallen en een compleet ingericht cafetaria.

Vele tientallen accessoires, personages en dieren zijn toe te voegen. Meer pony's en paarden, maar ook een paardentrailer, een paardenbox, een ponywagen, een paardenkar, een dierendokter en heel veel meer. Via het bovenstaand overzicht vind je alles.

Playmobil Piraten

Brengen pony's en paarden je niet genoeg actie? Kijk dan eens naar het thema Playmobil piraten, met diverse schepen, maar ook forten, een zeeroverhol, priraten en natuurlijk schatkisten.Hierboven zie je het meest populaire speelgoed uit deze serie, het aanvalsschip van de piraten. Maar deze Playmobil piraten serie kent veel meer schepen. Zo hebben hun grote vijanden, de soldaten, ook hun eigen schip. Bij gevaar kunnen de piraten altijd hun toevlucht zoeken in één van de diverse schuilplaatsen die deze serie speelgoed rijk is om te wachten op één van de andere piratenschepen.

Kijk op de overzichtspagina voor al het speelgoed uit deze Playmobil serie.

Playmobil dierentuin

Een ander populair thema binnen Playmobil, en veel vreedzamer dan de piraten, is de dierentuin. In deze serie vind je heel veel verschillende dieren die je met of zonder dierenverblijf koopt.


Een persoonlijke favoriet van ons in de Playmobil dierentuin serie is het bovenstaande zee-aquarium. Dit hele gedetailleerde Playmobil aquarium bevat een bezoekersterras, de diepzeegrot, de panoramavensters en een avonturenkoepel. Je kan er een zeeleeuwen show opvoeren, maar ook naar de onderwaterwereld kijken. Je kan het grote waterbassin met water vullen en er zelfs echte kleine visjes in laten rondzwemmen.

In het subthema aquarium kun je ook een aquariumshop, vissen, zeedieren en een pinguïnverblijf toevoegen. Of breidt je dierentuin uit met apen, roofdieren en meer uit de zoo.

Playmobil stadsleven

Het meest brede en grote thema binnen Playmobil is stadsleven (Playmobil City Life) met heel veel huisjes, voertuigen en gebouwen. In deze serie tref je alle gebouwen aan die je in het dagelijks leven ook tegenkomt zoals kamers van huizen (keuken, badkamer, slaapkamer), een school, een kinderopvang, winkels, een kapsalon, restaurants, en wat al niet meer. Hieronder vind je een afbeelding van het Playmobil winkelcentrum dat je als één pakket kunt kopen.De serie bestaat uit grote dozen, met complete gebouwen, maar ook uit kleine Playmobil doosjes van een paar euro met een Playmobil poppetje en wat bijpassende accessoires. Kijk op de overzichtspagina voor het enorme aanbod.

Playmobil poppenhuis

Speel je graag met Playmobil? Maar ook met een poppenhuis? Combineer je liefhebberijen dan met het Playmobil Dollhouse. De Playmobil Dollhouse serie bestaat uit een groot poppenhuis (zie foto) een reeks kamer-inrichtingen zoals een woonkamer, een eetkeuken, een slaapkamer, een badkamer en een kinderkamer. Hiermee kun je je Playmobil poppenhuis inrichten. Kijk op Playmobil Dollhouse voor alle informatie, pakketten en prijzen.


Kijk voor het totale aanbod aan Playmobil en nog veel meer leuke Playmobil thema's op de bovenaan genoemde overzichtspagina.

Of kijk bij de beste en goedkoopste speelgoedwinkels bij welke webshops je goedkoop alle Playmobil kunt kopen.


Onderwerpen:
Playmobil speelgoed, Playmobil paardenmanege, paardenkar, ponystal, ridderkasteel, piraten Playmobil poppenhuis, Playmobil stad.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.