Playmobil City Life. Aanbiedingen alles voor de Playmobil stad

Playmobil City Life (Playmobil Stadsleven) is een uitgebreide serie Playmobil speelgoed met alles voor de Playmobil stad. Kijk hier voor aanbiedingen van al dit Playmobil stad speelgoed.

Playmobil City Life Playmobil stad

Van de vele series Playmobil City Life de meest uitgebreide serie. Je kunt Playmobil City Life vergelijken met Lego City. Alleen bouw je in dit geval je eigen stad op met Playmobil. Het aanbod aan gebouwen, voertuigen en poppetjes is enorm. Hier het leukste Playmobil City Life speelgoed.


Aanbiedingen Playmobil City Life speelgoed

We kunnen hier onder maar een klein deel van al het Playmobil City Life speelgoed laten zien. Kijk hieronder voor alle Playmobil pakketten en pakketjes uit de deze serie. Je vindt daar ook alle hier onder genoemde Playmobil dozen.


Let op! Ook in de veel andere Playmobil series zit veel leuks voor je Playmobil stad. Denk bijvoorbeeld aan het speelgoed uit series als Playmobil City Action en het Playmobil winkelcentrum. Bij de overige Playmobil aanbiedingen kun je daarom nog meer voor je Playmobil stad vinden.

Playmobil winkelcentrum

Geen stad zonder winkelcentrum. Dat geldt absoluut ook voor Playmobil Stad. De Playmobil poppetjes, en dan met name de Playmobil vrouwtjes, zijn immers dol op shoppen. In de Playmobil City Life serie zijn daarom veel winkels en winkeltjes te vinden.

Een topper in de Playmobil City Life serie is de modeboutiek. Al zou luxe modewarenhuis een betere benaming zijn voor deze modewinkel met twee verdiepingen en een ijssalon bij de ingang. Zoals alle goede Playmobil pakketten komt deze modeboutiek met vele specifieke figuurtjes en accessoires.

Playmobil winkelcentrum mode boutiek

Playmobil winkelcentrum

Natuurlijk is je Playmobil winkelcentrum nog veel meer uit te breiden. Bijvoorbeeld met de winkelgalerij (met dierenwinkel, sportwinkel en nog een kledingwinkel), met een babywinkel, een kapsalon, een taartenwinkel, een bloemenwinkel, een kruidenier, een surfshop, een fietswinkel

Ook zijn er nog meer modewinkels want die zijn populair bij de modieuze inwoners van Playmobil City. En omdat al deze winkels geld kosten, is er ook een geldautomaat voor in de Playmobil stad.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor al deze Playmobil City Life pakketten, hun inhoud en hun prijs.

Playmobil school

Ook Playmobil kindjes moeten naar school. Maar bij de volledig ingerichte Playmobil school (9453) is dat zeker geen straf. De Playmobil school is verbluffend compleet (242 items), met een computerlokaal, biologie lokaal, administratie, toiletten, kluisjes en heel veel meer.

Playmobil school (9453)

Playmobil school (9453)

Bovendien kun je deze Playmobil school nog veel verder uitbreiden met aanvullende pakketten zoals het geschiedenislokaal, een scheikundelokaal, de peuterklas en de gymzaal.

En na school kunnen de kinderen eventueel naar het Playmobil kinderdagverblijf met veel mogelijkheden voor de Playmobil kinderen om te spelen, te chillen en om op een hapje te eten.

Playmobil kinderdagverblijf (70280)

Playmobil kinderdagverblijf (70280)

Ook de Playmobil speeltuin (70281) sluit mooi aan bij de Playmobil school en kinderopvang, hoewel je de speeltuin natuurlijk overal in je Playmobil stad kan neerzetten.

Kijk voor deze en andere leuke uitbreidingen bij de bovengenoemde aanbiedingen van Playmobil City Life.

Playmobil ziekenhuis

Voor de gezondheid van de Playmobils wordt ook goed gezorgd in Playmobil City Life. Daarvoor hebben de bewoners van de Playmobil stad een goed uitgerust ziekenhuis tot hun beschikking. Een Playmobil ziekenhuis (70190) compleet met operatiekamer, ziekenkamer, wachtruimte, een badruimte voor de patiënten, een koffiecorner en de nieuwste medische apparatuur.

Playmobil ziekenhuis (70190)

Playmobil ziekenhuis (70190)

Aanvullende dozen voor het Playmobil ziekenhuis zijn het Playmobil kinderziekenhuis (6657), een radiologie ruimte (70196), de Playmobil ambulance (70049), een kinderarts (70818, 70034 of 70541), een mobiel medisch team, (70050) een spoedarts (op de motor) en een trauma helikopter (6686). En verder is er ook nog een oogarts (70197), een fysiotherapeut (70195) en een Playmobil tandarts (70198), allemaal met een volledig ingerichte praktijkruimte.

Kortom, ook het Playmobil ziekenhuis is uit te breiden tot een enorm medisch centrum met alles er op en er aan. Kijk maar boven bij de aanbiedingen van Playmobil City Life speelgoed.

Playmobil horeca

De gemiddelde Playmobil houdt van lekker eten en drinken. In Playmobil Stad is dan ook goed voorzien van horeca. Om wat voorbeelden te noemen: Een ijssalon (41134), een snackbar (70111, meeneem café genoemd), een koffiehuis (70015, niet te verwarren met een coffeeshop, die heb je niet in Playmobil Stad) en een fast food hamburger restaurant (40578). Bij de aanbiedingen vind je ze allemaal.

Playmobil fast food resraurant

Playmobil snackbar

Wonen in Playmobil Stad

Natuurlijk hebben de Playmobil bewoners ook een woning nodig. Dat kan bijvoorbeeld in het Playmobil City Life modern woonhuis (9266), een schitterend volwaardig Playmobil poppenhuis met 5 ingerichte kamers, een trap en een balkon.

Playmobil woonhuis (9266)

Playmobil woonhuis (9266)

Ook leuk zijn de inrichtingen voor de specifieke kamers. Deze pakketten kun je gebruiken bij het bovenstaande grote woonhuis, maar ook bij de woningen uit andere Playmobil series.

Playmobil City Life kent onder andere inrichtingen voor de woonkamer, badkamer, fitnessruimte, slaapkamer (met make up tafel), gastenverblijf, keuken (met kookeiland), een leefkeuken, en (voor als het mooi weer is) een barbecue plaats voor in de tuin. Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ze allemaal.

Nog meer leuke Playmobil City Life pakketten

En zo kent Playmobil City Life nog veel meer leuke dozen en doosjes. Met voor dierliefhebbende Playmobil burgemeester bijvoorbeeld een kinderboerderij (met verzorgingspost), een dierenarts, een hondensalon en een kattenverblijf.

Playmobil vliegveld

Playmobil vliegveld


Er is een complete luchthaven, een Playmobil kerk, een tankstation, een mode-ontwerpstudio, een modeshow (met fotograaf) en vele Playmobil auto's zoals een vuilnisauto, ijscowagen, sleepwagen en diverse personenauto's. En als die auto's defect zijn? Dan breng je ze naar de Playmobil garage!

Populair zijn vooral de volgende Playmobil City Life sets voor je Playmobil stad:

Playmobil grote pakketten 
Bij de grote pakketten, met ingerichte gebouwen, kom je vooral de hier boven genoemde gebouwen tegen. Dit is een top 5 van populaire Playmobil gebouwen.

 • PLAYMOBIL City Life Compleet ingericht kinderziekenhuis - 6657
 • PLAYMOBIL City Life Modern Woonhuis - 9266
 • PLAYMOBIL City Life Sportlokaal - 9454
 • PLAYMOBIL City Life Groot ziekenhuis met inrichting - 70190
 • PLAYMOBIL City Life Ingerichte school - 9453

Uitbreidingen en inrichting
Bij de uitbreidingen zijn vooral de inrichten voor het woonhuis erg in trek. Dit is de top 5:

 • PLAYMOBIL City Life Avontuurlijke speeltuin - 70281
 • PLAYMOBIL City Life Woonkamer - 70989
 • PLAYMOBIL City Life Leefkeuken - 9269
 • PLAYMOBIL City Life Tienerkamer 70988
 • PLAYMOBIL City Life Badkamer met douche - 9268

Voertuigen voor de Playmobil stad
Bij een stad horen natuurlijk ook auto's en andere voertuigen. Deze 5 voertuigen zijn het meest populair in de Playmobil stad:

 • PLAYMOBIL City Life Ambulance en ambulanciers - 70049
 • PLAYMOBIL City Life Amerikaanse schoolbus - 71094
 • PLAYMOBIL City Life Vuilniswagen met knipperlicht - 70885
 • PLAYMOBIL City Life Eerste hulp helikopter - 70048
 • PLAYMOBIL City Life Reddingsdienst - Speed Quad - 71091

Kleine goedkope Playmobil sets
Zoek je een klein cadeau? Ook onder een tientje koop je leuke uitbreidingen voor een Playmbil stad. Dit zijn de 5 meest gewilde kleine goedkope Playmobil setjes uit stadsleven serie.

PLAYMOBIL Gift set "Hondentrainster" - 70676
PLAYMOBIL City Life Mama met kinderen - 70284
PLAYMOBIL City Life Tweeling kinderwagen - 5573
PLAYMOBIL Gift set Fiets monteur - 70673
PLAYMOBIL City Life Grootouders met kleinkinderen 70990


En dan te bedenken dat we nog niet alle pakketten van Playmobil City Life opgesomd hebben. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alles van Playmobil City Life en meer leuke Playmobil thema's.

Foto bovenaan: Playmobil school

Samenvatting:
Met Playmobil City Life bouw je je eigen Playmobil stad. De serie Playmobil City Life bestaat uit een groot aantal Playmobil pakketten. Playmobil gebouwen, maar ook veel Playmobil voertuigen die je in iedere stad tegenkomt. Hierboven vind je wat voorbeelden van leuk Playmobil City Life speelgoed. Bovenaan vind je al het Playmobil speelgoed uit deze serie plus Playmobil aanbiedingen van deze Playmobil stadsleven pakketten.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.