Playmobil Family Fun (Playmobil thema vakantie)

Playmobil pretpark kermis


Playmobil Family Fun is een heel leuke serie Playmobil speelgoed. Playmobil Family Fun sluit goed aan bij het stad speelgoed uit de Playmobil City serie, maar bij de Family Fun serie draait het vooral om het vermaak. Zo maken een uitgebreide Playmobil dierentuin, het strand, een Playmobil pretpark en een Playmobil camping deel uit van de speelgoed reeks. Hier kijken we naar het leukste Playmobil Family fun speelgoed.

Het aanbod aan familie pret speelgoed van Playmobil is veel groter dan we hier kunnen laten zien. Kijk bij aanbiedingen al het Playmobil Family Fun speelgoed voor de volledige serie met al hun specificaties, foto's en prijzen.

Hieronder de hoogtepunten. Ook deze zijn bij deze aanbiedingen te vinden.

Playmobil dierentuin

De meeste Playmobil pakketten uit de Family Fun serie hebben betrekking op de Playmobil dierentuin. Door deze pakketten en pakketjes te sparen kun je een enorme Playmobil dierentuin opbouwen. 

Playmobil dierentuin 70431 Family Fun


Basis van deze dierentuin wordt gevormd door het Playmobil Family Fun Dierenpark. In deze doos zitten een kassa / souvenirwinkel, een grote loopbrug, een pinguïnverblijf, diverse Playmobil poppetjes (verzorgers, medewerkers en bezoekers) en de nodige dieren en heel veel accessoires. Zie foto hier boven.

Dit toch al zo uitgebreide pakket kan heel veel verder worden uitgebreid met vele grote en kleine dozen. Om een paar voorbeelden te noemen:
  • Een pandaverblijf
  • Een olifantenverblijf
  • Een dierenverzorger met auto
  • De orang oetan boom
  • De stokstaartjes kolonie
  • Een wilde dierenverblijf met loopbrug

En heel veel meer, waaronder ook dieren als zebra's, gorilla's, nijlpaarden, tijgers, flamingo's en zo'n beetje alle andere dieren die je in de dierentuin tegenkomt. Het gaat om tientallen Playmobik dozen waarmee je dierentuin helemaal zelf kunt samenstellen.

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen bij de bovenstaande aanbiedingen van Playmobil Family Fun.

Playmobil strand

Ga je liever naar het strand dan naar de dierentuin? Geen probleem, in de Playmobil Family Fun serie zit alles om je eigen strand te maken. Leuk om mee in huis te spelen, maar nog leuker om in de zomer buiten een echt strand voor je Playmobil speelgoed te maken.

Playmobil strand family fun


Je Playmobil poppetjes zullen de strandtent zeer op prijs stellen. Daar worden immers snacks, ijs en koele frisdranken verkocht. De Playmobil ijsverkoper brengt de ijsjes rond met zijn ijsco kar en voor wie liever actief op het strand bezig is, is er de strandwagen met kano's.

Topper van het Playmobil strand uit de Family Fun serie is het strandhotel met alles voor een aangename strandvakantie. En dan zijn er nog diverse dozen met boten, met een complete watersportschool, een strand bar en veel meer.

Ook alles voor het Playmobil strand vind je bij de bovenstaande Playmobil Family Fun aanbiedingen.

Playmobil kinderboerderij

Een andere topper binnen de Playmobil Family Fun serie is de Playmobil kinderboerderij. Ook deze reeks start met een basis pakket. Deze kinderboerderij kan vervolgens worden uitgebreid met extra dieren, maar kan ook als attractie in de Playmobil dierentuin worden opgenomen.

Playmobil kinderboerderij 70342 family fun


Veel dieren uit de dierentuin, zoals bijvoorbeeld de alpaca's kunnen ook een leuk plaatsje op je kinderboerderij vinden. Kijk voor alle mogelijkheden bij de bovenstaande aanbiedingen.

Playmobil vakantie

Verder in de Playmobil Family Fun serie alles voor de vakantie. En dat kan ieder soort vakantie zijn. De serie biedt tientallen Playmobil pakketten op dit gebied voor heel verschillende vakantie. Wil je op vakantie in het Playmobil hotel? In de familietent? In de Playmobil camper?  In een Playmobil vakantiehuis? Al deze pakketten zijn binnen de Playmobil Family Fun serie te koop.

Playmobil camping


Al deze vakantieverblijven kunnen gecombineerd worden met de Playmobil camping met slagboom, bistro, terras, douchegebouw, wasruimte en veel meer. Dat is nog verder uit te breiden met toepasselijke Playmobil Family Fun dozen zoals de Playmobil Fun kids club, minigolf, de picknick en het zwembad.

Bij de aanbiedingen van Playmobil Family Fun hier boven vind je het allemaal.

Playmobil wintersport

Niet alleen de zomervakantie maakt deel uit van de Playmobil Family Fun serie, ook de wintersport. Met wintersporters in alle disciplines, met een sneeuwscooter, een sneeuwruimer, een ski-schooltje, een 4x4 gezinsauto met ski-koffer.

Playmobil wintersport

En veel meer fun!

En zo zijn er nog veel meer leuke Playmobil Family Fun dozen, met bijvoorbeeld een Playmobil pretpark, een waterpark, een cruiseschip en zelfs een compleet vakantie eiland.

Playmobil cruiseschip 6978


Bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Playmobil Family Fun vind je al deze Playmobil pakketten tegen een aantrekkelijke prijzen.Foto helemaal bovenaan: Playmobil pretpark

Samenvatting:
Playmobil Family Fun is een serie Playmobil speelgoed waarbij vakantie en vrije tijd het thema is. Populaire onderwerpen binnen de Playmobik Family Fun serie zijn de dierentuin, het strand, de camping, de kinderboerderij, het zwembad, de speeltuin, het waterpark. wintersport en alles dat kinderen nog meer leuk vinden bij het besteden van hun vrije tijd en het doorbrengen van hun vakantie met de familie. Kijk hier voor aanbiedingen van al dit Playmobil Family Fun speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.