Playmobil Princess. Playmobil voor meisjes

Playmobil Princess prinsessen


Speciaal voor meisjes (sorry wokies) heeft Playmobil de Playmobil Princess serie uitgebracht. Een soort Disney Prinsessen serie, maar dan rond Playmobil prinsessen. Deze prinsessen hebben alles waarvan een prinsesje droomt: mooie kleding, paarden en een droomkasteel.

Een Playmobil prinses verplaatst zich niet per auto, laat staan per fiets, maar ze gaat naar het prinsessenbal in een romantische koets. Op de trappen van het sprookjeskasteel maakt ze in haar adembenemende baljurk een indrukwekkende entree. Ook de droomprins is onder de indruk.

Hieronder stellen we een aantal onderdelen van de Playmobil Princess serie aan je voor. In het overzicht aanbiedingen Playmobil prinsessen speelgoed vind je al het speelgoed uit deze serie en alle informatie.


Playmobil Princess groot prinsessenkasteel

Laten we beginnen met het sprookjeskasteel waar het bal plaats vindt. Het is een prachtig kasteel met vele ruime kamers, torentjes en trappen. Playmobil prinses Betty en haar moeder moeten uitkijken niet te verdwalen in dit prachtige paleis.

Playmobil Princess prinsessen speelgoedHet prinsessenkasteel kent naast kleinere ruimtes wel zeven grote kamers zoals een balzaal, een kasteelkeuken, een kleedkamer, een muziekkamer, de prinsessen slaapkamer en een torenkamer. Richt zelf het kasteel in met alle meegeleverde accessoires en je eigen Playmobil spulletjes.

Kijk voor de actuele lage prijs en meer informatie bij de bovenstaande aanbiedingen van het Playmobil prinsessen speelgoed.


Playmobil Princess prinsessenkoets

We schreven het al, een beetje Playmobil prinses verplaatst zich niet per fiets, en ook niet per scooter. Playmobil Princess Betty gaat naar haar date met Prins Freddy per prinsessenkoets. Zo maakt ze nog meer indruk op haar droomprins.

Playmobil prinses koets


Vanzelf sprekend wacht deze sprookjesprins zijn prinses op met een volle ruiker in de hand. Ook de picknickmand is rijkelijk gevuld met delicatessen. Naast Prinses Betty en Prins Freddy wordt er in deze set ook personeel meegeleverd. Want een echte Playmobil prinses laat zich natuurlijk rijden.

Ook deze prinsessenkoets vind je bij de bovenstaande Playmobil Princess aanbiedingen.

Playmobil Princess paarden rijles

En dan zijn er natuurlijk nog de koninklijke stallen waar de Playmobil prinses haar paardrijlessen krijgt van rij-instructeur Pina, de beste ruiter van het land.

Playmobil Princess paarden manege


Meer Playmobil Princess speelgoed

Dit zijn drie voorbeelden, maar er is nog veel meer Playmobil prinsessen speelgoed. Er zijn bijvoorbeeld prachtige sets om als een echte binnenhuis architect de kamers in het kasteel in te richten, zoals sets voor de slaapkamer, de kleedkamer, de bakkerij en de eetzaal.

Ook kleinere kastelen en paleizen zijn te koop, want misschien wil de prinses wel op zichzelf gaan wonen. 

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor al het Playmobil Princess speelgoed.Samenvatting:
Playmobil Princess is het prinsessen speelgoed van Playmobil. Dit is vooral Playmobil voor meisjes, met prinsessen als thema. Hier boven vind je voorbeelden van het leukste Playmobil prinsessen speelgoed uit de Playmobil Princess serie, met het prinsessenkasteel, de koets van de prinses en de paarden uit de stal van het paleis. Bij de aanbiedingen van Playmobil Princess bovenaan vind je nog veel meer leuke Playmobil pakketten uit de Playmobil Princess serie, bijvoorbeeld de keuken, bakkerij, slaapzaal, kleedkamer, muziekkamer en eetkamer van het kasteel van de prinses. Aanbiedingen van al het leuke Playmobil prinsessen speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.