Magformers. Magnetisch speelgoed om te bouwen


Magformers is heel creatief constructiespeelgoed dat eerder werd genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Magformers zijn kunststof bouwonderdelen in vele vormen met magneten in de zijden. Je kan de prachtigste bouwwerken maken met dit magneten speelgoed.


Magformers wordt geleverd in pakketten met boekjes met bouwtekeningen van voorbeeldconstructies, en ook op internet kun je talloze Magformers bouwtekeningen vinden, maar natuurlijk kunnen kinderen ook hun creativiteit loslaten op het leuke Magformers bouwspeelgoed. 

Want Magformers onderdelen zijn op alle mogelijke manieren op elkaar te klikken zodat je er alle mogelijke vormen en bouwwerken mee kunt maken.

Magformers pakketten zijn te koop bij goede speelgoedwinkels. Kijk bij de aanbiedingen Magformers speelgoed om te zien waar je Magformers goedkoop online kunt kopen.


Dit magnetische bouw speelgoed heeft de naam Magformers gekregen. Het woord Magformers is een samentrekking van mag(neet) en formers (vormen). De onderdelen zijn basisvormen met magnetische randen. Je kan met het Magformers magneten speelgoed werkelijk van alles bouwen, ook prachtige 3D constructies.

In de video zie je een kleine demonstratie van het magnetisch bouwen met Magformers. Bij de aanbiedingen vind je zowel Magformers start pakketten als bouwpakketten waarmee je bijvoorbeeld voertuigen of gebouwen kunt maken. Maar natuurlijk kun je met de onderdelen uit die constructie dozen ook vrij bouwen en je eigen creaties ontwerpen.

Kijk bij de aanbiedingen van Magformers speelgoed voor alle mogelijkheden van dit magnetische constructiespeelgoed om met magnetische blokken te bouwen.

Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed

Foto's: Magformers 


Onderwerp:
Magformers is leuk magnetisch constructie speelgoed. Met dit magneten speelgoed kun je van alles bouwen. Gebouwen, voertuigen en veel meer. Magformers is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook leuk voor een ouder kind.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.