Magformers. Magnetisch speelgoed om te bouwen

Magformers is bouwspeelgoed dat je verbindt via magneten. Kijk hier voor aanbiedingen van Magformers magnetisch speelgoed.

Magformers magneten speelgoed bouwen

Magformers is heel creatief en origineel constructiespeelgoed dat eerder werd genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Magformers zijn kunststof bouwonderdelen in vele vormen met magneten aan de kanten. Je kan de prachtigste bouwwerken maken met dit magneten speelgoed.

Magformers magnetisch speelgoed om te bouwen


Magformers wordt geleverd in pakketten met boekjes met bouwtekeningen van voorbeeldconstructies, en ook op internet kun je talloze Magformers bouwtekeningen vinden, maar natuurlijk kunnen kinderen ook hun creativiteit loslaten op het leuke Magformers bouwspeelgoed. 


Met dit magenetisch speelgoed kun je van alles bouwen. Want Magformers onderdelen zijn op alle mogelijke manieren op elkaar te klikken zodat je er alle mogelijke vormen en bouwwerken mee kunt maken.

Magformers pakketten zijn te koop bij goede speelgoedwinkels. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen Magformers speelgoed om te zien waar je Magformers goedkoop online kunt kopen.Bouwen met Magformers magneten speelgoed

Populair Magformers speelgoed

Je kunt met Magformers dus van alles maken wat je bedenkt. Je kan als je begint met Magformers speelgoed dus het beste een starters pakket kopen. Dit zijn dozen met heel veel verschillende Magformers onderdelen zodat je heel veel verschillende bouwwerken kunt maken. Bij een Magformers basis set wordt een boekje met bouwtekeningen meegeleverd zodat je ideeën kunt opdoen voor je eerste bouwprojecten.

Deze Magformers startpakketten zijn er in verschillende groottes. Je hebt ze met 30, 50 en meer dan 60 onderdelen. 

Daarnaast zijn er Magformers speelgoed pakketten die meer op één thema gericht zijn. Bijvoorbeeld  een Magformers voor het magnetisch bouwen van auto's of met de politie of brandweer als onderwerp. Ook leuk is de Magformers Neon Led Set voor Magformers met lichtjes.

Bouwen met magnetisch speelgoed

Dit magnetische bouw speelgoed heeft de naam Magformers gekregen. Het woord Magformers is een samentrekking van mag(neet) en formers (vormen). De onderdelen zijn basisvormen met magnetische randen. Je kan met het Magformers magneten speelgoed werkelijk van alles bouwen, ook prachtige 3D constructies.


Video: Voorbeeld van bouwen met Magformers magnetisch speelgoed


In de video's zie je een kleine demonstratie van het magnetisch bouwen met Magformers. Bij de aanbiedingen vind je zowel Magformers start pakketten als bouwpakketten waarmee je bijvoorbeeld voertuigen of gebouwen kunt maken. Maar natuurlijk kun je met de onderdelen uit die constructie dozen ook vrij bouwen en je eigen creaties ontwerpen.

Kijk bij de aanbiedingen van Magformers speelgoed voor alle mogelijkheden van dit magnetische constructiespeelgoed om met magnetische blokken te bouwen.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed

Foto's: Magformers magnetisch speelgoed


Onderwerp:
Magformers is leuk magnetisch constructie speelgoed. Met dit magneten speelgoed kun je van alles bouwen. Gebouwen, voertuigen en veel meer. Magformers is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook leuk voor een ouder kind.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.