Hive spel en uitbreidingen

Het Hive spel (of Hive carbon zoals het officieel heet) is een leuk en vooral verslavend spel voor twee personen. Hier aanbiedingen het het Hive spel en uitbreidingen.


Hive spel goedkoop kopen

Het Hive spel is een tactisch spel wat volledig om insecten draait. Hive is Engels voor bijenkorf en zo ziet het speelveld er ook uit.


Aanbiedingen Hive spellen

Van het Hive spel zijn verschillende versies en verschillende Hive uitbreidingen uitgebracht al deze spellen en speluitbreidingen kun je bij de aanbiedingen hier onder goedkoop vinden.

Hoofdrolspelers in het Hive spel zijn spinnen, sprinkhanen, mieren, torren en de bijenkoningin. Elk van deze insecten heeft zijn unieke eigenschappen die je kunt inzetten om je tegenstander te verslaan. 

Je hebt het Hive spel gewonnen als je de bijenkoningin van je tegenstander volledig weet in te sluiten. Maar kijk uit, jouw tegenstander probeert natuurlijk hetzelfde te bereiken.

Dit basis Hive spel is ook als reisspel / pocketspel te koop. Ideaal om Hive mee te nemen op reis op vakantie of naar vrienden, maar ook spel dat je prima thuis kunt spelen. De Hive pocket editie / reiseditie neemt maar weinig plek in de spellenkast in en is bovendien goedkoper dan het "grote" spel.

Hive Ladybug

Extra leuk is dat je het Hives spel kunt uitbreiden met Hive uitbreidingspakketten. 

De Hive ladybug is zo'n uitbreiding. Dit  insect kan over twee stukken heenspringen en voegt zo veel spanning aan het spel toe. Je krijgt twee Hive Ladybugs stenen zodat beide spelers over deze uitbreiding kunnen beschikken.


Video: Uitleg spelregels Hive spel


Hive Mosquito

De Hive Mosquito is een andere uitbreiding op het Hive spel. De  Hive Mosquito (een mug) neemt de mogelijkheden over van het insect dat naast hem staat. Dit is dus een heel krachtig speelstuk dat ook per twee geleverd wordt.


Hive Carbon Spel

Als je het Hive Carbon spel koopt heb je meteen beschikking over de Ladybug (lieveheersbeestje) en de Mosquito (mug). Financieel is dit aantrekkelijker dan het normale Hive spel met twee uitbreidingen te kopen. 

Ook dit 3 in 1 pakket is als Hive reisspel te koop.

Je vindt al deze Hive spellen goedkoop bij de aanbiedingen bovenaan.


Onderwerp:
Aanbieding van het spel Hive (ook van het Hive reisspel) en aanbiedingen van Hive spel uitbreidingen. In de video zie je de Hive spelregels uitgelegd.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.