Hive spel en uitbreidingen

Het Hive spel (of Hive carbon zoals het officieel heet) is een leuk en vooral verslavend spel voor twee personen.Het is een tactisch spel wat volledig om insecten draait.


Kijk hier voor het Hive spel en uitbreidingen tegen de laagste prijs

Hoofdrolspelers in het Hive spel zijn spinnen, sprinkhanen, mieren, torren en de bijenkoningin. Elk van deze insecten heeft zijn unieke eigenschappen die je kunt inzetten om je tegenstander te verslaan. Je hebt het Hive spel gewonnen als je de bijenkoningin van je tegenstander volldig weet in te sluiten. Maar kijk uit, jouw tegenstander probeert natuurlijk hetzelfde te bereiken.

Hive Ladybug

Extra leuk is dat je het Hive spel kunt uitbreiden met Hive uitbreidingspakketten. De Hive ladybug is zo'n uitbreiding. Dit  insect kan over twee stukken heenspringen en voegt zo veel spanning aan het spel toe. Je krijgt twee Hive Ladybugs stenen zodat beide spelers over deze uitbreiding kunnen beschikken.


Hive Mosquito

De Hive Mosquito is een andere uitbreiding op het Hive spel. De  Hive Mosquito (een mug) neemt de mogelijkheden over van het insect dat naast hem staat. Dit is dus een heel krachtig speelstuk dat ook per twee geleverd wordt.


Hive Carbon Spel

Als je het Hive Carbon spel koopt heb je meteen beschikking over de Ladybug en de Mosquito. Financieel is dit aantrekkelijker dan het normale Hive spel met twee uitbreidingen te kopen. Bovendien krijg je er nog een derde uitbreiding bij, het lieveheersbeestje.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.