Wie Is De Mol spel

Wie Is De Mol is een razend populair televisieprogramma waaraan iedereen zelf ook wel eens zou willen meedoen.

wie is de mol spel

Geen probleem, want dat kan nu. Er is namelijk ook een Wie Is De Mol Bordspel. Een gezelschapsspel net zo spannend en uitdagend als de televisieserie.

Evenals op TV moet je bij het Wie Is De Mol spel met een groep mensen samenwerken. Bij de opdrachten die je moet uitvoeren is vertrouwen van groot belang. Helaas is één van jullie een saboteur, hij of zij is de mol. Maar wie?

Aanbiedingen spellen gebaseerd op televisieprogramma's

Het Wie is de Mol spel is een uitgave van Just Games, een spelmaker die veel spellen uitbrengt die gebaseerd zijn op televisieprogramma's. Onder andere ook de bordspellen Expeditie Robinson, De Slimste Mens, Penoza. Per Seconde Wijzer, Flikken en All You Need is Love worden ook door Just Games uitgebracht. Kijk hier voor de aanbiedingen.

Hoe speel je het Wie Is de Mol spel?

Het Wie Is De Mol bordspel is in twee versies te koop. Een Nederlandse en een Vlaamse versie. Beide zijn bij de bovenstaande aanbiedingen te vinden.

Bij het Wie Is De Mol spel moeten jullie gezamenlijk een opdracht uitvoeren. Lukt dit niet, dan wint de mol. Het is dus zaak de mol te ontmaskeren voor het te laat is. Hiervoor is veel mensenkennis nodig, maar ook intelligentie, stressbestendigheid, inventiviteit en vooral een heldere kijk op alles wat er gebeurt. Ontmasker jij de mol?Het Wie Is De Mol spel is een bordspel voor jongens en meisjes, mannen en vrouwen. Hoewel ook jongere kinderen het kunnen spelen wordt het aanbevolen voor 12 jaar en ouder. Voor het Wie Is De Mol spel zijn minimaal 3 deelnemers nodig (anders wordt het wel erg makkelijk te achterhalen wie de mol is).

Wil je het Wie Is De Mol spel kopen? Kijk dan bij de bovengenoemde aanbiedingen van dit spel bij de belangrijkste speelgoedwinkels van Nederland.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.