Wie Is De Mol spel

Wie Is De Mol is een razendpopulair televisieprogramma waaraan iedereen zelf ook wel eens zou willen meedoen.


Geen probleem, want dat kan nu. Er is namelijk ook een Wie Is De Mol Bordspel. Een gezelschapsspel net zo spannend en uitdagend als de televisieserie.

Evenals op TV moet je bij het Wie Is De Mol spel met een groep mensen samenwerken. Bij de opdrachten die je moet uitvoeren is vertrouwen van groot belang. Helaas is één van jullie een saboteur, hij of zij is de mol. Maar wie?

Bij het Wie Is De Mol spel moeten jullie gezamelijk een opdracht uitvoeren. Lukt dit niet, dan wint de mol. Het is dus zaak de mol te ontmaskeren voor het te laat is. Hiervoor is veel mensenkennis nodig, maar ook intelligentie, stressbestendigheid, inventiviteit en vooral een heldere kijk op alles wat er gebeurt. Ontmasker jij de mol?Het Wie Is De Mol spel is een bordspel voor jongens en meisjes, mannen en vrouwen. Hoewel ook jongere kinderen het kunnen spelen wordt het aanbevolen voor 12 jaar en ouder. Voor het Wie Is De Mol spel zijn minimaal 3 deelnemers nodig (anders wordt het wel erg makkelijk te achterhalen wie de mol is).

Wil je het Wie Is De Mol spel kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen van dit spel bij de belangrijkste speelgoedwinkels van Nederland.(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.