Triominos - Spannende domino spel

Triominos is een razend spannende variant op het klassieke domino-spel. Logica, tactiek en inzicht komen samen bij het dominospel Triominos.Zoals van ieder succesvol spel zijn er van Triominos diverse varianten gemaakt. Hier een overzicht van de leukste Triominos spellen.


Spelregels Triominos

Met Triominos kun je punten scoren via het aanleggen van de 56 driehoekige Triominos stenen. Doel is het halen van 400 punten, maar wie als eerste 400 punten haalt is niet perse winnaar. Min-punten kunnen namelijk roet in het eten gooien, maar dat blijkt pas bij het opmaken van de definitieve score.

Bij Triominos speel je met driehoekige stukken waardoor er veel meer combinaties te maken zijn.

Hieronder vind je een aantal Triominos spellen besproken. Let op! Bij de bovenstaande aanbiedingen staan nog meer varianten op het spel.

Triominos Classic
Het overzicht van varianten op dit strategische spel beginnen we natuurlijk met de klassieke versie van Triominos, tegenwoordig voor de volledigheid Triominos Classic genoemd. Triominos Classic wordt nog altijd gezien als de leukste variant op het dominospel ooit gemaakt.

Triominos Reiseditie
Zoals van veel populaire spellen is er van Triominos ook een reiseditie gemaakt. Dit reisspel is een kleine variant van het klassieke Triominos spel in een verpakking die extra makkelijk mee te nemen is.

Triominos Junior
Een speelse variant van het Triominos spel met kleurige speelstenen.

Triominos De Luxe
Een luxere, maar daarom ook duurdere, versie van het dominospel Triominos met een luxe tinnen verpakking en extra mooi afgewerkte stenen met een metalen puntje boven op.

Triominos Challenge
Triominos De Luxe, maar dan met een speciale Triominos Challenge timer, om het spel sneller en spannender te maken.

Triominos Excel
Normaal kun je Triominos met maximaal 4 spelers spelen, maar met Triominos Excel breid je dit uit tot maximaal 6 spelers. Echt een gezelschapsspel dus!

Al deze Triominos spellen kun je tegen de laagste prijs vinden bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Triominos spellen. Daar vind je nog veel meer varianten op dit populaire domino spel.

Zie ook: Meer puzzelspellen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.