Triominos - Aanbiedingen alle versies

Het Triominos spel is een razend spannende variant op het klassieke domino spel. Logica, tactiek en inzicht komen samen bij het dominospel Triominos.


Triomonos spel aanbieding

Zoals van ieder succesvol spel zijn er van Triominos diverse varianten gemaakt. Hier een overzicht van de leukste Triominos spellen.Triominos aanbiedingen

Kijk hier onder voor het domino spel Triominos en de vele varianten op het Triominos spel die er inmiddels uitgebracht zijn, zoals Triominos DeLuxe, het Triominos reisspel (speel overal dit domino spel), Triominos Junior (Triominos voor kinderen), Triominos XL (de extra large editie voor mensen die graag met grote stenen spelen) en meer.
Spelregels Triominos

Met het dominospel Triominos kun je punten scoren via het aanleggen van de 56 driehoekige Triominos stenen. Doel is het halen van 400 punten, maar wie als eerste 400 punten haalt is niet perse winnaar. Min-punten kunnen namelijk roet in het eten gooien, maar dat blijkt pas bij het opmaken van de definitieve score.

Bij Triominos speel je met driehoekige stukken waardoor er veel meer combinaties te maken zijn.


Video: Triominos spelregelsVerschillende versies Triominos spel

Hieronder vind je een aantal Triominos spellen besproken. Let op! Bij de bovenstaande aanbiedingen staan nog meer varianten op het spel.

Triominos Classic
Het overzicht van varianten op dit strategische spel beginnen we natuurlijk met de klassieke versie van Triominos, tegenwoordig voor de volledigheid Triominos Classic genoemd. Ook de namen Triominos Original en Triominos The Original  Regular worden gebruikt voor het originele spel. 

Triominos Classic wordt nog altijd gezien als de leukste variant op het dominospel ooit gemaakt.

Triominos Reiseditie
Zoals van veel populaire spellen is er van Triominos ook een reiseditie gemaakt. Het Triominos reisspel (Triominos Travel) is een kleine variant van het klassieke Triominos spel in een verpakking die extra makkelijk mee te nemen is.

Je komt dit spel ook tegen onder de naam Triominos Travel Tour Edition.

Triominos Junior
Een speelse variant voor kinderen van het Triominos spel waarbij je met gekleurde speelstenen speelt. Deze kinder versie van Triominos is ook heel makkelijk door een klein kind te spelen (aanbevolen vanaf 4 jaar).

Triominos De Luxe
Een luxere, maar daarom ook duurdere, versie van het dominospel Triominos met een luxe tinnen verpakking en extra mooi afgewerkte stenen met een metalen puntje boven op. Een leuk spel / cadeau voor een fanatiek Triominos speler.

Triominos Challenge
Triominos De Luxe, maar dan met een speciale Triominos Challenge timer, om het spel sneller en spannender te maken. 

Triominos Excel / 6 Players
Normaal kun je Triominos met maximaal 4 spelers spelen, maar met Triominos Excel breid je dit uit tot maximaal 6 spelers. Echt een gezelschapsspel dus! Triominos Excel kom je ook onder de naam Triominos 6 Players tegen.

Triominos Extra Large
De naam zegt het al Triominos Extra Large (Triominos XL) is een versie met grotere cijfers op de stenen. Deze versie van het domino spel is erg handig voor mensen met slechte ogen of die om een andere manier moeite hebben de normale cijfers op de stenen te lezen.

Triominos Pocketspel
Een alternatief voor de bovenaan genoemde Triominos Reiseditie. Dit Triominos reisspel wordt in een klein tasje geleverd. Ook de speelstenen zijn een stuk kleiner. Je komt dit spel ook als Triominos To Go tegen.

Triominos Tribalance 
Triominos Tribalance (eerder gekozen als beste spel bij de speelgoed van het jaar verkiezing) is een bijzonder Triominos variant. In dit geval wordt het spel gespeeld op een driehoekig spelbord dat lastig in balans is te houden. Punten verdien je echter door gewichten op het bod te plaatsen. En dat is natuurlijk lastig!

Triominos spel aanbieding


Wat het nog lastiger, en vooral uitdagender, maakt is dat de gewichten verschillende waarden hebben. En, je raadt het al, hoe meer punten een blok waard is, hoe groter de kans dat deze het speelbord uit balans brengt. En als het mis gaat ben je al je punten kwijt! Ook dit bijzonder Triominos spel vind je bij de bovenstaande Triominos aanbiedingen.

Triominos Sunshine
Met diverse versie met gekleurde stenen melkt fabrikant Goliath het succes van dit spel wat nog wat verder uit. Je hebt de keuze uit Triominos Sunshine spellen in de kleuren blauw, paars en oranje.


Al deze Triominos spellen kun je tegen de laagste prijs vinden bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Triominos spellen. Daar vind je nog veel meer varianten op dit populaire domino spel.

Zie ook: Meer puzzelspellen

Onderwerp:
Triominos is een populair domino spel dat (vanwege groot succes) in vele versies te koop is. Het Triominos dominospel is ook ook in een Triominos Junior versie voor kleine kinderen en met extra grote stenen voor ouderen. Triominos is dus een dominospel voor alle leeftijden. Kijk hier boven voor de Triominos aanbiedingen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.