Leukste speelgoed kinderen 7-8 jaar (2019-2020)


Hier kijken we naar leuk speelgoed voor kinderen van 7 a 8 jaar. Er is voor deze leeftijdscategorie heel veel leuk speelgoed te koop, maar dit is op dit moment het meest populaire speelgoed voor jongens en meisjes van deze leeftijd.


Wil je een overzicht van al het leuke speelgoed voor kinderen van 7 a 8 jaar dan kan dit ook.

1. Vtech Kidizoom Smartwatch

Ieder kind wil wel een smartwatch, maar een normaal slim horloge is best prijzig en bovendien niet echt geschikt voor kleine kinderen. Dat is een heel ander verhaal bij de Vtech Kidizoom Smartwatch, een slim horloge speciaal voor kinderen met mogelijkheden die kinderen leuk vinden.Zo kun je met dit horloge fotograferen, korte filmpjes maken en spelletjes spelen. Ook een stopwatch, een stappenteller en een kalender zijn aanwezig op deze smartwatch voor kinderen. Foto's en video's kun he voorzien van effecten, en de bewegingssensor maakt leuke spelletjes mogelijk waarbij flink moet worden bewogen.

Kan het kindje nog geen klok kijken? Dan kun je de tijd laten uitspreken. Het horloge is in het blauw en in het roze verkrijgbaar.

Een heel leuk slim horloge tegen een aantrekkelijk lage prijs. Kijk hierboven bij het speelgoed voor kinderen van 7-8 jaar of bij de aanbiedingen van Vtech speelgoed voor de actuele lage prijs van deze smartwatch voor kinderen.

2. Lego City passagierstrein

Lego City is de meest populaire serie Lego speelgoed bij kinderen van 7 a 8 jaar. De Lego City pakketten zijn herkenbaar met gebouwen als scholen, winkels, een politiebureau e.d., maar ook met veel voertuigen, waaronder ook treinen.


De meest populaire Lego trein  is momenteel de Lego City Passagierstrein, een Lego speelgoedtrein die bedient kan worden met een meegeleverde afstandsbediening, maar ook via een app met je eigen smartphone.

Het is ook nog eens een heel compleet Lego pakket, want de Lego City Passagierstrein komt met twee wagons (een passagierswagon en een restauratiewagon), 4 Lego poppetjes (een machinist, een conducteur en 2 passagiers), 20 stukken rails (genoeg voor een rond spoorbaan), een seinpaal en een compleet perron met stoelen en een informatiebord.

Kijk bij de aanbiedingen van Lego City om dit speelgoed tegen een lage prijs te kopen.

3. Nerf Fortnite blaster

Voor kinderen is de Nerf Fortnite AR-L blaster heel herkenbaar. Deze blaster is namelijk afgeleid van die in het onder kinderen zeer populaire videospel Fortnite, met hetzelfde uiterlijk en uitgevoerd in dezelfde kleuren.


Deze gemotoriseerde Nerf blaster komt met 20 officiƫle Nerf Fortnite Elite darts. 10 darts kun je in het magazijn van de blaster aanbrengen, voor de overige 10 wordt er een clip meegeleverd zodat je de Nerf blaster snel kunt herladen. 2 vizieren aan de bovenkant van de blaster zorgen er voor dat je nauwkeurig kunt richten en schieten.

Deze Nerf Fortnite blaster is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019.

Kijk bij de aanbiedingen van Nerf blasters voor dit leuke speelgoed tegen de laagste prijs. Je vindt daar nog veel meer Nerf Fortite blasters.

4. Regenwormen spel

Kijk uit, dit spel is echt verslavend! Als kip of vogel moet jij bij dit dobbelspel zoveel mogelijke smakelijke regenwormen verzamelen. In het begin gaat dat nog in goede harmonie, maar wat verandert als de wormen schaars gaan worden.Dan gaat het mes op tafel en worden de regenwormen van elkaar gestolen. Op het ene moment kun je een smakelijk hapje regenwormen hebben, en het andere moment ben je ze kwijt.

Dit regenworm spel vind je in het bovenstaand overzicht met speelgoed voor kinderen van 7-8 jaar. Kijk daar voor de actuele lage winkelprijs.

5. Go Glam nagelstudio

Go Glam Nail Stamper van Cool Maker is in Belgiƫ uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2019. Met deze speelgoed nagelstudio kun je in enkele minuten je nagels manicuren door deze eenvoudigweg te stempelen.

Mix en match met 5 patronen en unieke kleuren nagellak. Natuurlijk is deze nagellak voor kinderen niet toxisch en veilig voor kinderen.

Kijk bij het bovenstaande leukste speelgoed voor kinderen van 7 en 8 jaar voor alle informatie en de prijs of kijk bij de leukste speelgoed nagelstudio's voor goede alternatieven.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.