De leukste Nerf blasters


Een blaster is een modern speelgoedgeweer waarmee je met zachte foam pijltjes schiet. Nerf is toonaangevend in dit populaire schietspeelgoed. Ze maken vele tientallen verschillende blasters. Hier kijken we naar de leukste Nerf blasters.


Nerf maakt blasters die schieten met foam pijltjes, maar ook met water (supersoakers) of laserlicht (lasergamen). De laatste categorie vind je onderaan dit artikel.

Kijk bij de aanbiedingen van alle Nerf blasters voor al dit leuke speelgoed. Hieronder vind je een aantal van de leukste Nerf blasters. Alle huidige lage winkelprijzen vind hij bij de genoemde aanbiedingen.

Nerf N-Strike Elite blasters

De Nerf N-Strike Elite blasters hebben de grootste schietafstand van allemaal. De schietafstanden liggen boven de 20 meter en de betere modellen uit deze serie halen zelfs de 27 meter.


Binnen de Nerf N-Strike Elite serie zijn weer heel veel verschillende blasters te koop. In de video hier boven zie je drie populaire modellen uit deze serie.

Nerf Disruptor: snel en handzaam
De Disruptor is een pistoolvormige blaster waarmee je razendsnel kan schieten dankzij een draaiend magazijn met 6 foam darts. De schietafstand bedraagt 27 meter.

Nerf Delta Trooper: er is geen ontkomen aan
De Nerf N-Strike Elite Delta Trooper heeft een geweervorm en beschikt over een magazijn met wel 12 pijltjes die je apart of in één salvo kunt wegschieten. Met deze Nerf blaster ben je moeilijk te verslaan. Ook van deze blaster is het bereik 27 meter.

Nerf Firestriker: je doelwit in het licht
Voer je je Nerf battles in het donker? Daarvoor is de Nerf N-Strike Elite Firestriker zeer geschikt. Deze blaster is namelijk voorzien van een lichtstraal die hetgeen waar je op richt in het licht zet.Nerf Surgefire: Een saldo van 15 darts
Of kijk in bovenstaande video eens naar de indrukwekkende Nerf N-Strike Elite Surgefire. Deze Nerf blaster beschikt over een draaiend magazijn voor 15 darts. Schiet 1 dart tegelijk, of schiet alle 15 darts snel achter elkaar af als een vernietigend salvo. Maar dan mag je natuurlijk niet missen!

Kijk voor de prijzen en specificaties van al deze Nerf N-Strikes in het bovenaan genoemde overzicht met Nerf aanbiedingen.

Nerf N-Strike Modulus blasters

Een andere goede serie zijn de Modulus blasters, met als topmodel de onderstaande Nerf Modulus Regulator.


Dee blaster is volledig gemotoriseerd en naar eigen wens om te bouwen. Standaard beschikt deze Nerf al over drie schietfuncties en met speciale Modulus accessoires zijn er meer dan 1000 combinaties mogelijk om deze blaster naar je hand te zetten. Kijk bij de aanbiedingen voor de prijs en meer informatie.

Je vindt daar ook nog meer Nerf blasters uit de Modulus serie.

Nerf Zombie Strike blasters


Fan van The Walking Dead? Met de Nerf Zombie Strike blasters kun je de strijd aan met hele hordes zombies.Neem de Nerf Zombie Longshot CS 12 met een speciaal vizier voor het veel sneller richten op een doelwit. Of de Nerf Doominator met vier magazijnen voor het schieten van in totaal 24 darts zonder herladen.

Maar onze favoriet is de bovenstaande Nerf Zombie Strike Ripchain met 25 foam pijlen aan een ketting. Geen zombie of vriendje die je kan verslaan.

Lasergamen met Nerf Laser Ops

Heel anders Nerf blasters vind je in de Nerf Laser Ops serie. Deze blasters schieten namelijk geen foam pijltjes maar laserlicht. Zo kun je met je vrienden altijd en overal lasergamen. Met onbeperkte munitie en een bereik van meer dan 60 meter.


Via licht en geluid worden hits geregistreerd en kenbaar gemaakt. Met de Nerf Laser Ops kun je bij donker en daglicht lasergamen. Dit speelgoed verdient zich snel terug als je weet wat een kwartiertje lasergamen normaal gesproken kost.

Kijk voor alle mogelijkheden en alle lage prijzen voor Nerf blasters bij het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen van Nerf blasters.

Foto's en video's: Nerf


Onderwerpen:
Nerf blasers goedkoop kopen, beste Nerf blaser, leuke Nerf blasters, Nerf lasergamen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.