Aanbiedingen Vtech speelgoed


Vtech is een bijzonder innovatieve speelgoedfabrikant. Vtech speelgoed is vernieuwend, leerzaam en bevordert de creativiteit bij kinderen. Kleine kinderen zijn dol op Vtech speelgoed, vooral ook omdat het soms ook echte kinder gadgets zijn. Kijk hier voor het leukste Vtech speelgoed tegen lage prijzen.


Voordelig online Vtech speelgoed kopen

Kijk bij aanbiedingen Vtech speelgoed voor het volledige Vtech assortiment tegen lage prijzen. Je maakt daar kennis met al dit mooie kinderspeelgoed. Hieronder meer informatie over Vtech en diverse populaire series Vtech speelgoed.


Wat is Vtech?

Vtech behoort met 27.000 medewerkers en een omzet van bijna 1665 miljoen euro per jaar tot de allergrootste speelgoedfabrikanten ter wereld. Ze maken vooral speelgoed die leren en creativiteit bij kinderen bevorderd en past bij hun belevingswereld. 

Spraak, muziek en andere multimedia worden vaak verwerkt in dit speelgoed. Bij de ontwikkeling werkt Vtech samen met panels van experts, kinderen, ouders en pedagogen.

Er is Vtech speelgoed voor de baby, peuter, kleuter en ouder kind. Hieronder kijken we naar wat voorbeelden van al dit Vtech speelgoed.

Vtech Kidizoom camera

Kidizoom staat voor elektronisch speelgoed om foto's, video's en geluidsopnames te maken en te bewerken. Meestal hebben het Kidizoom speelgoed de vorm van een fotocamera of videocamera, maar ze kunnen ook als multimedia-horloge geleverd worden. 

Kijk bij de bovenstaande Vtech aanbiedingen voor alle Vtech Kidizoom camera's tegen een lage prijs.Vtech Kidizoom speelgoed kindercamera

Vtech tablet, Vtech smartphone en Vtech laptop

Heel populair zijn de Vtech tablets. smartphones en laptops voor kinderen. Geen echte telefoons en computers, maar speelcomputers.

Deze kindergadgets zijn er voor alle leeftijdscategorieën. Het zijn echte speelcomputers met spelletjes en mogelijkheden die bij die leeftijd passen. Van de kleinste peuters tot oudere lagere school leerlingen.

Natuurlijk vinden kleine kinderen zoals peuters en kleuters zo'n speelgoed laptop, speelgoed smartphone of speelgoed tablet reuze interessant. Maar ze steken van deze kindergadgets ook echt wat op, want zoals veel Vtech speelgoed is ook dit Vtech speelgoed van educatie waarde dankzij leerzame spelletjes.


Vtech kinder tablet peuter

Vtech kinder tablet peuter


Populaire series speelgoed in deze soort zijn de Vtech Storio en de interactieve Vtech MagiBook.  Kijk voor hun mogelijkheden en prijzen bij de bovenstaande aanbiedingen.

Vtech Toet Toet

Vtech Toet Toet is weer heel ander speelgoed. Vtech Toet Toet is er voor de dreumes en peuter. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de Toet Toets speelgoedauto's, maar dan wel heel speelgoedauto's in de stijl van Vtech, dus met geluid en interactie. 

Die interactiviteit in vooral verwerkt in de accessoires zoals een parkeergarage en een tankstation die over een bewegingssensor beschikken die de Toet Toet auto's kan herkennen en op deze speelgoedauto's reageren.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor alle mogelijkheden. Vtech Toet Toet speelgoedauto's, garages en andere leuke Toet Toet accessoires.


Vtech Toet Toet auto garage

Vtech Toet Toet auto garage


Vtech Vrolijke Vriendjes

De Vtech Vrolijke Vriendjes zijn poppetjes die meestal geleverd worden als speelset in combinatie met bijvoorbeeld een paleis, een piratenschip, schooltje, boot of bijvoorbeeld een lunchroom. 

Ook bij dit Vtech speelgoed zijn gesproken teksten, vrolijke liedjes, geluidjes en lichtjes van groot belang. De Vrolijke Vriendjes prikkelen de fantasie en de creativiteit van een klein kind.

Vtech Vrolijke Vriendjes speelgoed

Vtech Vrolijke Vriendjes speelgoed

Vtech Little Love

De Vrolijke Vriendjes zijn kleine kunststof popjes, de Vtech Little Love poppen zijn op het oog de meer traditionele babypoppen voor een poppenmoeder. Maar let op, zo traditioneel zijn de Little Love poppen niet. 

Ze kunnen namelijk meer dan alleen plassen en mamma zeggen. Zoals echt Vtech speelgoed betaamt zijn ze interactief en reageren op hun poppenmoeder.  Ook kunnen poppenmoeders hun Vtech Little Love baby van alles leren. Liedjes, tellen, en nog veel meer.


Vtech pop Little Love

Vtech pop Little Love

Vtech Zoef Zoef

De naam Zoef Zoef doet aan Toet Toet denken, en dat is geen toeval. Het Vtech Zoef Zoef speelgoed mag dan speelgoeddieren bestaan en Toet Toet uit auto's, de achterliggende gedachte is hetzelfde. 

Ook de Vtech Toet Toet dieren vormen een interactief geheel met de bijbehorende accessoires en gebouwen. In dit geval onder andere een dierenboot, speeltuin, kippenhok, manege, hondenhok, dieren-schoonheidssalon en veel meer. 


Vtech Zoef Zoef boerderij

Vtech Zoef Zoef boerderij


Vtech Bla Bla Blocks

De Bla Bla Blocks (Speelgoed van het Jaar 2018) zijn interactieve speelblokken. Met deze blokken kun je een speelhuis bouwen die is voorzien van een groot aantal sensoren. Deze sensoren reageren op elkaar en op kinderen die met het speelgoed spelen. 

Vtech Bla Bla Blocks interactieve bouwblokken

Vtech Bla Bla Blocks interactieve bouwblokken

Meer Vtech speelgoed

En zo zijn er nog meer series Vtech speelgoed, zoals activity centers voor baby's, digitale tekenborden, karaoke-apparaten en veel meer. Interactief en elektronisch speelgoed voor meisjes en jongens in alle leeftijden.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Vtech speelgoed voor al dit leuke speelgoed tegen een lage prijs.

Foto's: Vtech


Zie ook: Alle speelgoed tips


Onderwerpen:
Vtech speelgoed is leuk interactief speelgoed voor kinderen. Ze maken diverse leuke series speelgoed zoals Vtech toet toet auto, zoef zoef dieren, de kidizoom action cam en Vtech vrolijke vriendjes.In Vtech speelgoed zijn meestal sensoren en elektronica ingebouwd zodat deze met geluid en lichtjes kunnen reageren op wat kinderen doen. Er is Vtech speelgoed voor peuters, kleuters, baby's en kinderen in de basisschool leeftijd,
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.