Aanbieding Lego City speelgoed

Lego City is de meest uitgebreide serie Lego speelgoed. Kijk hier voor aanbiedingen van Lego City en koop al deze Lego goedkoop.

Lego City aanbieding

Lego verkoopt pakketten in vele thema's, en vaak verdwijnen deze thema's na verloop van jaren weer. Één serie Lego doorstaat echter iedere tijd, en dan is het meest standaard thema van Lego, namelijk Lego City. 

Met Lego City bouw je je eigen stad. Maar ook Lego City is de laatste jaren flink uitgebreid. Hier informatie over en aanbiedingen van Lego City.

Bouw een Lego stad

Bij Lego City draait het om de gebouwen en voertuigen die we uit het dagelijks leven kennen. Zoals de naam al aangeeft biedt Lego City alles dat we in een stad vinden. In de Lego City serie vinden we scholen, ziekenhuizen, winkels, huizen, vliegvelden, treinstations, havens, bouwplaatsen en voertuigen als auto's, treinen, vliegtuigen en schepen.

Kijk voor alle Lego City pakketten tegen een lage prijs bij de onderstaande aanbiedingen van Lego City speelgoed.


Lego City haven

Lego City haven

Van Legoland tot Lego City

Het Lego speelgoed dat we nu als Lego City kennen heeft een rijke geschiedenis. Deze Lego stad bouwpakketten bestaan al sinds 1978, maar kenden in de loop der tijd vele andere benamingen zoals Legoland, Lego Town en Lego World City. De naam Lego City wordt pas sinds 2005 gebruikt.

Nieuwe subthema's van Lego City

Belangrijke thema's binnen Lego City zijn de politie, brandweer, ziekenhuis e.d., maar zoals we al schreven breidt Lego City zich steeds meer uit. Ook buiten de stad. 

Zo is er tegenwoordig ook Lego City mijnbouw en bosbouw, boerderijen en zelfs Lego City Arctic dat zich op de Zuidpool afspeelt en Lego City Ruimtestation. Dan ben je toch een behoorlijk eindje weg uit de stad.

Lego City Artic

Lego City Artic

Lego City Juniors

Lego Juniors is Lego voor jongere kinderen, maar wel met de gewone Lego blokjes (dus niet met aangepaste steentjes zoals Duplo).  Ook binnen Lego Juniors vinden we Lego City thema's zoals politie en het ziekenhuis. Ook deze Lego City Juniors pakketten vind je bij de bovenstaande aanbiedingen.

Lego City films

Veel Lego is gebaseerd op speelfilms, zoals Lego Star Wars, Lego Harry Potter en Lego Jurassic Park, maar bij Lego City vormt het speelgoed juist de basis voor filmpjes. 

Hieronder zie je een video met zes afleveringen uit de Lego City tekenfilmreeks met de koffieverslaafde politie inspecteur Chase McCain. 

Deze politie inspecteur Chase McCain treedt ook op in diverse Lego City videogames.


Bekijk Lego City filmpjes online

Populair Lego City speelgoed

Populaire Lego City thema's en pakketten zijn de Lego City trein, de Lego City politie met hun politiebureau, de Lego City brandweer met brandweergarage en het Lego City ziekenhuis.

Naast de grote pakketten, met gebouwen, voertuigen en diverse poppetjes zijn er in de Lego City ook veel kleinere pakketten te koop met bijvoorbeeld alleen een Lego poppetje (vanaf circa 5 euro) of met een voertuig plus poppetjes (vanaf circa 8 euro). Sorteer het bovenaan genoemde overzicht met Lego City aanbiedingen op de laagste prijs om de goedkoopste Lego City pakketjes te zien.

Hieronder vind je een greep uit populaire Lego City speelgoed. Waaronder ook een aantal sub thema's zoals Lego City Farm, Lego City Treinen en Lego City Stuntz.

Lego City Politie:
LEGO City Politiebureau - 60316
LEGO City Politiewagen - 60312
LEGO City Mobiele Commandowagen Politie - 60315
LEGO City Brandweer & Politie Achtervolging - 60319
LEGO City Politieachtervolging bij de Bank - 60317


Lego City Brandweer:
LEGO City Brandweerkazerne - 60320
LEGO City Brandweerkazerne Hoofdkwartier - 77944
LEGO City Grote Ladderwagen - 60282
LEGO City Brandweerhelikopter - 60318


Lego City Treinen:

LEGO City Treinen Passagierssneltrein - 60337
LEGO City Treinen Vrachttrein - 60198
LEGO City Treinen Passagierstrein - 60197


Lego City voertuigen

Lego City voertuigen

Lego City Farm (boerderij)
LEGO City Farm Schuur en boerderijdieren - 60346
LEGO City Farm Kippenhok - 60344
LEGO City Tractor - 60287


Lego City Stuntz
LEGO City Stuntz Stuntpark - 60293
LEGO City Stuntz Badkuip stuntmotor - 60333
LEGO City Stuntz Stuntcompetitie - 60299

Meer Lego City gebouwen
LEGO City Familiehuis - 60291
LEGO City Schooldag - 60329
LEGO City Ziekenhuis - 60330

Meer Lego City voertuigen
LEGO City Mobiele Kraan - 60324
LEGO City Vakantie Camper - 60283
LEGO City Racewagen - 60322
LEGO City IJswagen - 60253
LEGO City Cementwagen - 60325

En dit is nog maar een kleine greep uit de honderden Lego City pakketten en pakketjes. Kijk in het bovenstaande Lego aanbieding overzicht voor alle Lego speelgoed pakketten.

Tip:
Goedkoop Lego kopen kan bij deze aanbevolen winkels.


Onderwerpen:
Lego City is al vele jaren de meest uitgebreide Lego serie. Met Lego City kun je een Lego stad bouwen, met alle soorten gebouwen en voertuigen zoals de Lego trein. Goedkoop Lego City speelgoed online kopen kan hier boven.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.