Schommels buiten en binnen. Tips en aanbiedingen

Niet voor niets is de schommel één van de favorieten in de speeltuin. Kinderen zijn dol op schommelen. En dat schommelen kan ook tuis. Een schommel in de tuin is vaak geen enkel probleem en anders zijn er voor kleine kinderen ook schommels voor in huis. Hier kijken we naar de beste schommels voor binnen en buiten.

Overzicht goede schommels

Bij de aanbiedingen alle schommels vind je meer dan 200 goede schommels voor binnen en buiten, met al hun mogelijkheden, specificaties, lage winkelprijzen en ook ervaringen van gebruikers van deze schommels. Het betreft alle soorten schommels. Voor baby's, peuter, kleuters en grotere kinderen, schommels voor binnen en schommels voor buiten.

Informatie en tips schommels

Op onze website hebben we diverse artikelen met tips over schommels staan. Kijk hieronder voor een selectie van deze tips en informatie.
Hieronder kijken we naar de verschillende soorten schommels.

Babyschommels

De babyschommel is een compacte schommel die meestal bestaat uit een veilig zitje (waarin de baby vastgezet kan worden) die in een stalen buizenframe gehangen is. Deze kleine schommels kun je zowel in huis als in de tuin neerzetten en gebruiken.


Babyschommel Paradiso Toys


Hoewel ze babysschommel genoemd worden zijn deze schommels meestal ook voor peuters geschikt. Bij de bovenstaande aanbiedingen kun je bij de babyschommels precies zien tot welke leeftijd of gewicht de schommel geschikt is.

Meegroeischommels

Een meegroeischommel is een schommel die voor vele leeftijden geschikt is. Daarvoor moet de schommel in eerste instantie een hoog gewicht kunnen dragen en tegen het wat wilder schommel van grotere kinderen bestand zijn. Maar het zitje moet ook versteld kunnen worden zodat zowel kleine als grotere kinderen er goed in passen.

Muurschommels

Geen ruimte in de tuin? Een babyschommel kun je nog wel in huis kwijt, maar bij grotere schommels is dat een probleem. De hieronder afgebeelde muurschommel van WalySwing is een oplossing. Deze schommel kan binnen of buiten aan de muur worden bevestigd en neemt maar weinig ruimte in. Deze schommel is dus ook te gebruiken in een kleine ruimte als een speelkamer of een balkon. Het is een meegroeischommel die mits goed aan de muur bevestigd 150 kilo kan dragen.Muurschommel WallySwing


Ook deze schommel voor aan de muur is te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen van schommels.

Plankschommels

Bovenstaande schommels hebben een af te sluiten zitje waardoor ze ook door kleine kinderen veilig te gebruiken zijn. Bij oudere kinderen is dat niet nodig. Voor hen zijn er plankschommels.

Plankschommel AXI

De naam zegt het al, in plaats van een stoeltje een plankje als zitting. Voor meer bewegingsvrijheid. Je kunt er ook makkelijk afspringen. Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je vooral heel veel plankschommels.

Nestschommels

Een ander soort schommel is de nestschommel, nu geen stoeltje of plankje maar een nest.


Nestschommel Wickey


Dat nest kan schotelvormig zijn zoals bij de Wickey schommel hierboven, maar ook de vorm van een zak hebben zoals bij de onderstaande nestschommel van Swingbag.


Nestschommel Swingbag


Duoschommels

Schommelen is extra leuk met z'n tweeën. Een duoschommel is één frame met twee schommels. En soms nog meer schommels zoals bij de onderstaande duoschommel van HörbyBruk.

HörbyBruk duoschommel met klimschommel

De hier getoonde houten HörbyBruk schommel bestaat naast twee gewone schommels ook over een klimschommel. Bij de bovenstaande aanbiedingen van schommels vind je nog meer varianten op de duoschommel.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van schommels voor alle soorten schommels tegen de laagste prijzen. Je kunt door je wensen en eisen aan te vinken makkelijk de voor jou geschikte schommels uit het grote aanbod selecteren.

Zie ook: Meer speeltuin speelgoed voor thuis


Onderwerpen
Schommel thuis, babyschommel, binnen, buiten, schommel hout, muur, schommel tuin.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.