Opblaasdieren voor in het zwembad

Intex, een grote fabrikant van zwembaden en waterspeelgoed, heeft diverse leuke opblaasdieren in het assortiment voor in het zwembad, in een meertje of in zee.


Dobber in het water rond op de rug van een krokodil, een haai, een pinquin of een ander dier. Het kan allemaal.

Opblaasbare krokodil
De opblaasbare krokodil, wie kent hem niet, Bekend van TV. Intex heeft hem alleen niet in het paars maar in krokodillengroen. Deze opblaasbare krokodil is voorzien van een stevig handvat zodat je niet snel kopje onder gaat. En voor het geval de krokodil lek raakt wordt er netjes reparatiemateriaal meegeleverd.


Opblaasbare haai
De krokodil mag dan eng zijn (je weet wel, krokodil, bil), nog enger wordt het met de opblaasbare haai. Hoewel,... de Intex haai mag dan gemeen proberen te kijken, echt eng wordt het niet. Ook hier zijn twee handvatten en een reparatieset aanwezig.


Opblaasbare pinguïn
Als er één dier dat helemaal niet eng is, maar wel enorm koddig, dan is dat de pinguin. Intex doet ons een plezier door ook een opblaasbare pinguïn in het assortiment op te nemen. Waterpret verzekerd!

Meer opblaasbaar Intex waterplezier
En dan heb je bijvoorbeeld nog de Intex waterschildpad en de rivier rat. Maar ook de waterscooter, de opblaasbare loungestoel en nog veel meer opblaasbare producten.

Kijk in het hier boven genoemde overzicht voor alle artikelen, specificaties en prijzen.


Zie ook: Meer artikelen over het leukste waterspeelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.